Vai jūs kaitina neadekvātas, paaugstinātas prasības anketās?

Nu ja piemēram vecs onkulis ar maziem ienākumiem grib jaunu, skaistu meiču vai tante gados un ne ar modeles izskatu grib kungu ar lieliem ienākumiem?
Vai gribas tos nekauņas nolikt pie vietas?!:D

Fausts  Gribēšana vienmēr ir labāka, nekā negribēšana.

adalaide  Anketas nekaitina.Drīzāk jau uzjautrina.

valmierietis333  Atveru anketu , lasu nejaukās prasības kā tādu anekdoti - pasmejos , un eju meklēt nākamo anekdoti ...

Dzīve ir skaista , visur kur var atrast vielu pārdomām , vai lieku reizi lai pasmietos , kaut vai par ne par ko !

Meneta  Иногда, некоторым личностям, корону на голове хочется поправить лопатой!

Reasons  Arī vecs onkulis drīkst gribēt.
Ja tante ir gados, tad tas nav rādītājs, ka viņai ir jāguļ ar nabagiem.

av2  anketas lasu lloti reti,praktiski nelasu , ja kaadai uzrakstu, tad taadeell, ka smuka bilde, vai PA ko labu uzrakstiijusi. A taa, protmas, ka mees vissi gribaam ko lloti forssu savaa dziivee, taapeec arii raksta taas prasiibas.
Bet ir viens bet. Ir sseit sieviessu anketas, kuras tajaas praiibaas ir ko agresiivu sarakstiijussas. Tipa, taadi, un taadi , ibj , nemaz man neraksties, pasuutissu , jo pati juutos kaa pasaules naba, aciimredzot...utt. Pretiigi lasiit....ka kautkaada sieviete, par kautkaadiem , vinai pilniigi svessiem, var izteikties tik..... Iepaziisti vispirms cilveeku varbuut ?
Un, kaa likums , taas agresiivaas , pat tiiri vizuaali , kur nu veel , ka muti atveers , ir pamatiigi zem videejaa...:(

coldlands  Šis temas ka sniegpulkstenīši no sniega spraucas, drīz nespēšu izdomāt ko teikt.
Hmm, nedaudz poētiski skan, varbūt man uz dzejnieku sadaļu iet, busu jaunais komponists?

Laimnese  Runcīt, specially for you...šorīt visas acis izbolīju, lūrot Tavas bildes...nu neatradu foto, kur Tu būtu normāli redzams....tikai slēpies aiz foto aparāta...sievietes metīs līkumu, domās, ka esi nenopietns, meklē vienas nakts sakarus un gribi tikai viņas kailas safotogrāfēt....😂😂😂 Tu mani reāli nokaitināji!😃😄😀
Jauku Lielo Piektdienu!

EsparTevi  coldlands: Protams vajag savu talantu pielietot visdažādākajās lietās, it sevišķi, ja ir jau zināmas iemaņas, kā piemēram dzejošanā! :)
Par tēmu, apraksts pie profila ir ļoti nepieciešams sevišķi gadījumos, ja cilvēks sevi piedāvā atrast. Ir novērots, ka labs, korekts, atbilstošs un protams saturīgs pēc iespējas plašāks apraksts ļoti stipri palīdz satikt potenciālo cilvēku. Bieži vien cilvēki vēlas sarakstīties tikai tad, ja zin, ka partneris atbilst dvēseles radinieka profilam, tad vnk atliek tikai sarunāt vietu, kur sāksies lidojums. Katrs sev ir smukākais un gudrākais, tāpēc apraksti ir attiecīgi, atliek vien atrast kādu, kurš arī to pašu domās par Tevi! :)

coldlands  Es anketas lasu ļoti uzmanīgi, un pedantiski pieeju prasībām. Ja anketā teikts, ka augumam jābūt 1,70 bet man 1,69 vai apaljums tik līdz 200 bet man 201 tad vsjo, nerakstu akceptēju tantas prasības.

EsparTevi  Te laikam bija domāts, ka tantas sajaukušas oho ar milionaire matchmaker... :D

Spodris  kaitina tikai tad, kad sāk uzmākties ar visādiem piedāvājumiem

leone  Mani nekaitina gandrīz nekas,kas neattiecas personīgi uz mani-kāda gan varbūt daļa gar svešu cilvēku (ne)gribēšanām.Un ir tak zināma lieta,ka gribēt nav kaitīgi,kaitīgi ir nedabūt,un sevišķi kaitīgi ir dabūt negribot.:)

Vaukskis  ..Jā ! Jā ! Nē !

Sarkangalvite23  Nu ja vecs onkulis grib, tad pasmaidu :D

Margriete  Nekaitina gan, visiem ir tiesības gribēt 20 gadīgu princesi! Uzjautrina tautumeitu cīkstēšanās ap precētu invalīdu labākajos gados kā kucēm ap kaulu tā vietā, lai pamainītu copes dīķi.

spigana1964  Torpēdiņam pašam 50 un vēl arī kaut kas sirms metās,bet tās omes -kā piemēram es,ar Tevi nekur nemestos,lai man kaut piemaksā,un ja viņam arī būtu miljons-ne nevajag man vīrieti ar naudu un bez prāta.Jo km ir prāts -tam būs nauda.Atvaino Torpēdiņ-man pieķērās ,kaut arī esmu ome.Smaidu.

kokto  Labi ka tu vispār kaut ko gribi un vari !

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu