AIDS

Oho vīrietis...
Mēneša garumā lielisks sarunas biedrs, ir vēlme satikties, ... tikšanās reizē tiek uzzināts fakts, ka vīrietis ir slims ar AIDS.
Jūsu turpmākā rīcība?

Sallija2  Kāpēc viņš to nepateica jau sarakstē? Viņam taču bija nojauta, ka reakcija būs tieši tāda. Viņam ar to būtu jāsāk iepazīšanās, jo tas ir ļoti būtisks dzīvi ietekmējošs fakts. Viņam pašam arī būtu vieglāk, ja ietu uz randiņu ar sievieti, kura to zin un ir gatava sadzīvot ar to.

Sarkangalvite23  Nez, man šķiet, ja ir AIDS, tad cilvēks jau ir uz miršanu, ja ir HIV, kas nozīmē, ka ir šī vīrusa nēsētājs, tad tas ir ārstējams pat tā, ka neaplipina otru, tik nezinu, vai tas tā notiek Latvijā.
Bet es neriskētu tomēr.

fargo  šādā gadījumā vainas sajūta ir saprotama, bet nav pamatota. nasta katram cilvēkam tā ir sava. kāds vēl to var pacelt un panest kādu brīdi, bet lielais ceļš ir jānes pašam.

norcha  protams jāpriecējas,ka bija atklāts nu tālāk.....ļoti iespējams tas bij tests,tā notiek.

av2  un saakumaa to nevareeja pateikt?

Ieva4040  Oiiiii...izlasot pārgāja apetīte šeit iepazīties.Ja nu te tik tādi meklējas?

av2  Ieva4040 :)) labais.... nomierinies, te tikai ko vieglaaku....triperi, vai ar mandalosskaam :))

dzozefinaups  Labrit-visapkart! Par teemu,es arii netiktos ar sadu virieti,jo tiesam velos ilgtermina attiecibas-briivas,gaisigas,atklaatas. Bet,padomajot-nekur jau nav teikt,kaa pie ssiis diagnozes cilveks ticis...un nevienmer taa ir mauciba un izvirtiiba! Tapec nesodam! Katrs no mums var nonakt ssaada,vai liidziga situacija...Jauku brivdienu! :)

coldlands  Tagad mode jaunas temas, par personu, kas ir vesela, un par neveselu, un oho guru psihologiem jārod atbilde sim dzīves fenomenam.

Anita73  Piekrītu Sallijai. Par šo faktu vajadzēja pateikt jau sarakstē, lai cik ļoti vīrietim pašam ir sāpīgi ar to samierināties. Jāsaprot, ka nebūs daudz tādu, kas vēlēsies turpināt sazināties kaut vai tikai sarakstē. Skan skarbi, bet diemžēl tā ir realitāte, jo pieaugušā vecumā arī nekāda lielā draudzība neveidojas. Īstie draugi mums nāk līdzi no bērnības, skolas, varbūt vēl studiju gadiem. Pārējie ir tikai labi paziņas, ar retiem izņēmumiem. Turpināt kontaktēties aiz līdzjutības, žēluma? Varbūt var arī tā, ja tas ir patiešām no sirds.

Felde  ...Ir jau veel variants-aizej uz randinnu,ja otrs nepatiik,saki-man ir aids.... un nav jaataisnojas-kaapec nebus otra randina.... :) Pieklajigi,korekti,saprotami! :)

Anita73  Domā, ko raksti. Vārdi materializējas. Neticu, ka neesi to piedzīvojusi.

Torpedo  nu ja, šī tēma labi sasaucas ar manu tēmu: "Vai vīrietim vajadzētu precēties, ja nestāv?". Šī būtu: "Vai vīrietim vajadzētu precēties, ja ir HIV vai kāda cita neārstējama slimība?" Vai arī jebkādas nopietnas slimības gadījumā vīrietis ir nosodīts dzīvot viens vai kopā tik ar suni vai kaki kā tāda veca tante?

ocelots_parastais  Torpedo, tu aizmirsi vienu sīku niansi. Atšķirībā no daudzām citām nopietnām slimībām aids is lipīgs. Tāpēc nevajag te liekulīgi vaimanāt par nabaga vīriešiem - aids slimniekiem, kuri kā tādas vecas tantes ir nosodīti dzīvot ar suni un kaķi.

Virgo  Bet kā vienmēr medaļai ir otra puse. VARBŪT ka vīrietis ieraugot Tevi domāja, Bļin baigais krokodils. Un lai nebūtu garī jāskaidrojas un jāsaka taisnība Tāvās daiļajās acēs, situāciju atrisināja vienkārši, pateica : Man ir Aids ...

piladzoga  njā..sarežģīti ,lai gan domāju te ir vismaz 10 % STS slimo vai nēsātaju ,kuri paši nezin, ka ir slimi

piladzoga  Tie slimie cilvēki jau nenolaižas no Marsa,tepat apkārt vien dzīvo..

abols23  Novērtē vīrieša atklātību un godīgumu.Viņš tev deva saprast,ka uzticās!
Kārtējais naža dūriens viņa dvēselei.Viņš jūtās atstumts .....

neratni_stasti  Nepamet sajūta, ka problēma ir mazliet tā kā izdomāta. Ja nav, tad, autorīt, nu tik brutāli, ka bloķēt uzreiz telefonu, arī jau nav neko jēdzīga rīcība. Protams, ir iespēja iepazīties ar HIV nēsetāja vai AIDS slimnieku un tomēr... Mani interesētu, kā šis cilvēks attiecīgo slimību ieguvis. Ir tomēr starpība, vai viņš bijis ātrās palīdzības feldšeris, kuram nepaveicās dabūt vīrusu, sniedzot palīdzību citiem, vai tomēr viņš ir lietojis narkotikas vai maukojies apkārt bez jēgas un saprašanas. Vēl jau arī bērni, kuri inficējušies no mātēm, sāk lēnām sasniegt pieaugušo vecumu, un arī gribēs mīlēt. Man šķiet, ka ir starpība... vismaz līdzjūtības pakāpē, kādu es izjustu pret katru no minētajiem gadījumiem.

elsa  Tu viņam uzmācies, ka viņš tik godīgi atzinās?
Tālākās darbības atkarājas no tā, ko tu no viņa cerēji sagaidīt. Izskatās, ka vairāk gultas priekus. Ja tiešām viņš ir tik labs sarakstes biedrs, tad nu pie tādas atklātības ir iespēja turpināt uzturēt draudzīgas attiecības. Jo mūsdienās seksa partneri atrast ir daudz vieglāk, kā labu sarunu partneri.
Kaut arī Hiv nēsātāji un Aids slimnieki mūsdienās dzīvo pilnvērtīgu dzīvi. Arī seksuālo. Ir tikai nepieciešms godīgums attiecībās, izpratne, ko var , drīkst atļauties un kā pasargāt partneri un savus apkārtējos radus, draugus, sabiedrību.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu