AIDS

Oho vīrietis...
Mēneša garumā lielisks sarunas biedrs, ir vēlme satikties, ... tikšanās reizē tiek uzzināts fakts, ka vīrietis ir slims ar AIDS.
Jūsu turpmākā rīcība?

Ssalote  Ņemot vērā Latvijas statistiku, oho lietotāju vidū pavisam noteikti ir vairāk par vienu inficēto. Daudz, daudz vairāk...

gertrude  biju šokā, vīrieša tel.nr. nobloķēju, oho neatbildu.. varētu padomāt, ka AIDS var dabūt runājot pa telefonu.
starp maniem paziņām arī ir HIV pozitīvs vīrietis, dzīvo pilnīgi normālu dzīvi, jautrs un pozitīvs. visi draugi to zin, bet nevienam nav ienācis prātā bloķēt telefonu vai pēc apskaušanās skriet dezinficēties ar spirtu. ak, jā un ar seksu arī nodarbojas, ir mīļotā sieviete.

siikaa16  Ja vīrietis patiktu. Pateiktu, ka iespējama draudzība bez seksuālām attiecībām. Ja hiv stadijā, ka otru nevar inficēt, tad ļoti izvērtētu situāciju. Bloķēšana nozīmē, ka tēmas autorei piemīt emocionālā vardarbība. Ja būtu vīrietis, negribētu tikties ar šādu sievieti. Tās, kas saka. Jābēg no tāda. Aizejiet pašas pārbaudaties.

Epifanija  šķiet viņš to vairs nevienai neatklās, savu misiju tu esi godam izpildījusi...

Margriete  Nesatiktos.

Margriete  Viena lieta ir, ja kāds ar ko kopā 25 g nodzīvoti, pēķšņi PIE STOMATOLOGA hiv norauj, cita-mērķtiecīgi veidot attiecības ar aids slimnieku.
Es vēl autoritātēm rakstiski pastāstītu, ka noklusējis faktu.
Un pati nekad neveidotu attiecības, pie šādas dg. Ir citi veidi, kā rast prieku dzīvē. Alpīnisms, kaķu mīlēšana, kūku cepšana, slidošana utt

adamsone  Pateikt neizskatīgai sievietei, ka ir slims ar aids, ir perebors.
Mans viedoklis ir tāds, ka katram sava nasta jānes pašam. Tu vari palīdzēt, ja gribi, vari un proti. Sociālos kontaktus var viedot darbā vai kādā filatēlistu pulciņā.
Mana personīgā pieredze rāda, ka vīrieša slimības pieņemšana tiek uzskatīta par pašsaprotamu, visām auKsti Enteliģentajām tā esot jādara, otrādi ne. Tāpēc lai nu iet didamm visi slimie un tizlie naPadziņi.

EzitisMiglaa  Viennozīmīgi pārtrauktu tikties , ja pieļautu iespēju , ka varētu būt sekss . Vispār , iespējams , jebkura gadījumā pārtrauktu tikties , jo arī gadījums var novest palagos ....

Maribella15  Autore, laikam, īsti neatšķir AIDS no HIV. Un vairāki komentētāji arī to atšķirību neizprot. Ja cilvēkam ir AIDS, tad arī es neturpinātu pazīšanos. Iemesls - kamdēļ man veidot attiecības, ja cilvēkam nav atlicis daudz laika dzīvot. Ja ir HIV nēsātājs - tad ir vēl dažādi varianti iespējami. Bet es nevēlētos būt kopā arī ar tādu. Laikam pašaizsardzības instinkts. Bet liela daļa cilvēku nemaz nenojauš, ka ir slimi, tādēļ arī neslēpj, jo nezina. Un starp tādiem ir ļoti normāli un patīkami cilvēki, kuriem kaut kādā veidā kāds nejauks vai neveikls iemesls ir, ka ir inficējušies.

edding  Tagad iedomājieties, ka sieviete pateiktu, ka viņai ir gonoreja. Cik OHO precēto, kuri vēlas karsta, bet retas tikšanās, turpinātu pazīšanos? Ceru, ka saprotat starpību, starp Spidu un gonoreju. Tas ir apmēram kā iesnas un lepra.
Es domāju, ka vīrietim pat prātā nenāktu tēlot labdari un turpināt satikties.

Ruuperta  Principā viņš izdarīja pareizi, ka pateica tikšanās laikā. skatoties acīs. tava izvēle. nav jājautā citiem tā ir tava izvēle. aids, vēzis vai hvz kas cits. Tāds cilvēks nereti ir vairāk vērts kā jebkurš cits. kaut mazākā interese par to kā varētu risināties attiecības. mazākā iniciatīva.

Vaukskis  Tavā Latvijas sievietes vietā es viņam atkarībā no aprakstītā vai nu izteiktu līdzjūtību vai paklusētu, bet pātrauktu satikties, jo viņš norakstīts, neatbilst pat Oho.lv standartiem !

burleska  Izlasītu visu, ko varu, par konkrēto slimību. Ja ļoti, ļoti patiktu, diez vai spētu atteikties no turpinājuma. Bet nu smagi gan būtu...

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu