Izredzētās(s) rokas lūgšana

Kopš sen seniem laikiem bija pieņemts, ka vīrietim jālūdz savas izredzētās roka, jācīnās ar zobeniem un revolveriem par savas izredzētās sirdi...laiks iet, viss mainās, vai nav pienācis laiks, ka sievietei jākrīt celī un jālūdz sava izredzētā roka?

elsa  Mazāk vajag to vācu romantiku skatīties!

Tinte  Bija tak pāris gadus atpakaļ, kad radio tiešajā ēterā Valentīndienā viena bildināja savu draugu. A šis viņai kurvīti. Skarbi.

Eneile  Ja vēlies būt zem tupeles, gaidi bildinājumu :)

Paula6  Autor, palaidi garām to mirkli, t.i. 28. februārī, kad sieviete, pēc seniem ticējumiem, varēja krist ceļos tavā priekšā un lūgt precēties:DD diez ko tad būtu atbildējis...ja nē, tad būtu jāmaksā liela izpirkuma maksa! Sapņot jau var, tik tas sapņis arī paliek sapnī.

Ravenheart  ,mmm-nea. Tomēr vīrietim ir jaaluudz Tas(izredzeetaas) roka.HViņzin,varbuut esmu baigs romantičis,,bet tas tomēr liekas "normaalaak", uun arī romantiskaak. Negribu redzēt sievišķo uz viena celīša nokritušu manaa priekšas luudzot manu ķeppu. GLUPI! :/ Kuda Mir katica?!

kvarts  Laikam dzīvoju citā realitātē, bet cik sevi atceros, tad sievietes visos laikos ir tās, kas pirmās sāk bīdīt tekstus par nopietnām attiecībām.....

EsparTevi  Principā kvartam taisnība, visos profilos, kur stāv rakstīts nopietnām attiecībām, ģimenes veidošanai un nekādu vienas nakts sakaru, sieviete skaidri norāda, ka taisās sniegt roku un pirkstu nevis dzīvot un baudīt dzīvi! Tākā pārējais jau ir nianses! Vīrietis tikai domā, ka lūdz roku reāli sieviete jau to roku ir pieprasījusi, vīrietim atliek tikai uzvilkt gredzenu arī sev. :)

DanaL  Pēdējie 3 komentāri ir sakarīgi. Cienu vīriešus, kuri seksa dēļ gatavi upurēt savu roku, uzmaucot pirkstā laulību gredzenu. Un nav svarīgi, vai viņš pats izdomājis krist ceļos, lūdzot roku, vai novests tik tālu, ka citur nav kur sprukt. Galvenais, ka ir ar mieru.

coldlands  Ja agrāk kāds onka cīnījās dēļ tantuka, tad tikai ar citu onku, un tantam vispār nekādas teikšanas nebij, sēdēja kaktiņa un gaidīja, kurš viņu pēc tam drazis, un no kura būs bērni jaiznesa.
Tas ir tagad viņas drīkst izvēlēties, un laikam tāpēc bieži sēž vienas, jo izvēlēties tā nemāk.
Piemetu malciņu:)

Tessa  malcinja tada paslapja. un kas ar tiem onkam, kuri sež vieni? labi, ka vinjiem berni nav jaiznesa, vinju vieta viss ir izdariits. tikai ar to zobintiņu un turniiriem ar ir ka ir. runataji lieli da dariitaji švaki, bet tada ta mentalitate ir,aga :DD /pielika sausa spirta kubiku, lai jau deg/

coldlands  Vēsturi neizmainīsi. Tantas tad ņēma ne jau pēc feisiniem, bet spēcīgas, lai varētu dučiem bērnus iznēsāt, piedzemdet, ietīt lakatiņa, un atpakalj uz lauku ravēt.
Jo vairāk bērnu, seviski puiku, lai ir kas zobenus vicina, jo stiprāka dzimta.
Karoce, tantam teikšanas vispār nebij, viņas pat par kafijas dzeršanu bargi sodīja. Mjaaa, baisie laiki tantam bij.

EsparTevi  Tagad jau arī baisie, pontu jūra, bet rezultātā tikai atziņas un pieredze... :D

coldlands  Tantas ir tikušas brīvība, ja agrāk viņam bij ļauts tik māju pucet, tad tagad viņas cenšas visu pasauli pēc sava prata sakārtot.
Mjaaa, baisie laiki nāk virsu, viss rinķi vieni susji-pusji.
Apgāž benzinkannu:)

DanaL  Jā, coldlands, smagi jums, vīreļiem. Kas vispār notiek? Pēdējās dienās visi onki to vien dara kā gaudo un gaudo, viens vairs skaitīt nemāk, otram no bēdām viss krīt no rokām ārā,citi esot ar varu uz zagsu aizvilkti...

neko  Nu tur nu Coldlandam taisnība. Nekad nav bijuši vēsturē tādi laiki, kad sievietēm kaut kas tika prasīts. Tas notiek tikai kādus pēdējos 100 gadus. Onkas apsēdās, ar tēvu brāli vai kādu citu ģimenes vīrieti un visu sarunāja. Reizēm izkāvās, reizēm pavisam nosita. Pie tādiem nosacījumiem, no kuries gan tantēm, lai būtu saprašana ko un kā izvēlēties. Bet gan jau pēc kādiem 500 gadiem izveidosies saprašana kā to darīt:) [ es šodien optimistiski noskaņots].

Liga2  par ko tad jums viriesiem ta sape? sievietes strada tas nozime , ka gimene apgadnieks nav tikkai virietis kas pec manam domam ir loti pozitivi. sievietem ir autovaditaja apliecibas tapec varat tusinos miriegi iedzert jo majas bus kas atripina. vieniga problemma , ka atlaujas runat jums preti? bet jus tacu esat stiprais dzimums un varat sadu nelielu problemu pieciest.
kas attiecas par temas jautajumu, tad skiet esmu jau parak sena lai ticetu visam sim romantiskajam lietam par bildinasanu, gredzeniem un celos krisanu. kurs bus tas kas kritis celos un bildinas lai jau paliek katra zina.

marmorakaraliene  Nu tad jau drīz mums arī būs vecāks nr. 1 un vecāks nr. 2, sociālās dzimtes, nevienu nedrīkstēs nosaukt par vīrieti vai sievieti, tēvu vai māti (paplašinu tēmu)

Epifanija  es arī vakar, skatoties filmu lieliskais gadsimts, nevarēju saprast, kāda jēga bija sievietei dzemdēt un izaudzināt staltus un brašus dēlus, lai pēc tam jau pieaugušus tos, pašu tēvs noslaktētu, bet atstātu dzīvu tikai plenci, kurš bez sievietes neko nevar?

coldlands  Danal un citas oho tantas! Man garīgu sāpju nav, tik šad tad fiziskas, tāpēc neprasiet man, kas notiek. Es tik salīdzinu agrāk un tagad, un man dziļi pofig, vai tanta feminisma mandrazas iespaida, cenšas betona bluķus cilāt, vai nu mīļi aiz onkas teciņiem tipināt.
Es te teljuku nopirku(vecums ziniet), tad te viens raidījums, par sieviešu likteni visos gadsimtos.
Teikšu tā, baisie laiki tantam bij.

DanaL  Tik neapgāz to teļuku, coldlands. Kur vēl tā sirdi atveldzēsi, ja nevarēsi skatīt raidījumus par sieviešu smagajiem likteņiem un vīriešu visvarenību :)

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu