Izredzētās(s) rokas lūgšana

Kopš sen seniem laikiem bija pieņemts, ka vīrietim jālūdz savas izredzētās roka, jācīnās ar zobeniem un revolveriem par savas izredzētās sirdi...laiks iet, viss mainās, vai nav pienācis laiks, ka sievietei jākrīt celī un jālūdz sava izredzētā roka?

Liga2  kapec tev skiet ka es betona blukus cilaju? necilaju jo so darbu lai dara tie cilveki kuri ir fiziski specigi un izjut prieku no sis nodarbosnas. feminisma ideja nenozime, ka sievietes daris visu viriesu vieta nevajag parspilet. domaju ka lielakajai dalai viriesu nav problemmas dalit virtuves, majas un bernu audzinasanas darbus ar partneri vismaz civilizetaja Eiropa. protams ir gan sievietes, gan viriesi kas feminisma ideju parspile ar absurdam darbibam. un paldies dievam, ka nepiedzimu cita gs., jo tad nu noteikti butu sadedzinata vai nometata ar akmeniem par nepaklausibu . galvenais musu laikmeta nezaudet cilvecibu.

markess  Kādu gan citu vīrieti sev blakus būtu pelnījušas sievietes, kurām ir tikai savs, neapgāžamais viedoklis,kura nekad neieklausīsies, nekad nepiekāpsies, kurai vienmēr piederēs pēdējais vārds, āmen, aga,kaut vai, ja cita nav. Tikai lupatu. Pat ja sākumā tāds nav bijis, pārvērtīs ar savu dominēšanu.
Kur garantija, ka nokritušu uz ceļiem, ar pastieptu, trīcošu roku ar gredzentiņu, nesāks komandēt, kādā leņķī kāju jānovieto, cik zemu galvu jānoliec, kādi pareizie vārdi, kādā secībā, tonī un ātrumā jāsaka. Tur vajag milzu drosmi. Jeb drosmei kārtīgi ieraut.

Discreta  Es nesen filmēju, kā kaimiņienes roku lūdza. Ar gredzentiņu uz celīša, šampaniešiem un konfektēm. Protams, ziedi arī topošajai sievasmātei. Atbildes, protams, jau bija zināmas, bet vienalga SKAISTI un AIZKUSTINOŠI.

coldlands  Tantu feminisma ideja ir būt līdzvērtīgam vīriešiem, tātad pēc loģikas viņai jāspēj darīt to ko spēj onkas.
Ja Tu butu piedzimusi cita laikmeta, tad sēdētu klusi stūrīti un nepikstetu. Tas ir tagad tantas atļaujas par daudz mutes virināt, a toreiz ni-ni, atnāktu onkas kapuces, aizvestu uz baznīcas pagrabiem, un tur sadalītu.
Baisas lietas pa to teljuku esmu saskatījies, baisas.

kokto  pilnīgākais sviests ! nav kara stāvoklis lai es par kādu cīnītos ! Gribi būt ar mani esi ! Negribi ? Atā ! ar ko man ir jācīnās ?

Liga2  te tu maldies jo virietim nekad neviena gs., nav bijusas pretenzijas ja sieviete dara smagos darbus- vel blukus utt., problemmas jau bija ar izglitibas iegusanu, vadosu amatu ienemsanu un sabiedrisku viedoklu izteiksanu ka ari protams ierobezotas izveles tiesibas. tapec ka jau mineju feminisma doma iesakuma bija par ieprieks minetam tiesibam. sodien dazas feminisma aktivistes pec manam domam nedaudz parsauj pari stripai ar idejam. bet visa visuma neka slikta feminisma kustiba nav.

coldlands  Jēzus, tas taču tik viens primitīvs piemērs.
Doma ir par to, ka tantas grib visa līdzināties onkam, un tai paša laika saglabāt, haljavnas dāvaniņu saņēmējas statusu.

Piparkuka  Nē. Un nepienāks.

Margriete  "tas būtu pārāk acīmredzami", teikts kādā ķeltu alkohola reklāmā.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu