Iedomīgas meičas interneta

Uzrakstija man šodien viena blonda meiča.
Pamanot viņai uz rokas Tatoo ,mēģināju parunāties. Te nu būs apraksts .
-Sveiki! Kas tev par tatoo uz rokas?
viņa -Sveiks! Šis ir ļoti privāts jautājums uz kuru atbildi patreiz nesniegšu,bet tas ir saistīts ar manu dzīvi,dažādiem ceļojumiem.
Es- Kas tur privaats varbuut?! Ne jau jautaaju,kur vel tev tatoo uztaisiits!
viņa -Veiksmi citur!
Nu nav jocīga? Cits vienkārši labprāt pastāstītu par savu tatoo.

DanaL  Saulstarins90,
1) es tur nekādu cieņu ne no vienas, ne otras puses neredzu.
2) ja tetovējums ir tik privāts, ka par to nevēlas runāt, tad netiek demonstratīvi izlikts vispārējai apskatei.
3) ja tiešām negrib teikt, pilnīgi pietiek ar vienu vārdu: "neteikšu".

Autora minētā atbilde tulkojumā uz saprotamu valodu skan apmēram šādi: tagad neteikšu, bet, ja tu mani ļoti (ļoooooti) palūgsi (lūgsies), kaut kad uzzināsi.

neko  DanaL: tev acīm redzot tetovējumu nav... tāpēc ar tā aizmuldējies:)

Saulstarins90  Dana, vai es ko nepareizi pateicu vai parpratu?

DanaL  P. S. Mana vecmāmiņa man diezgan ātri iemācīja nolaisties no šādiem mākoņiem, pāris reizes nosaukdama mani par cimperlīgu mamzeli.

Margriete  23:12 na čto kloņiš? man sievietes neraksta! bet es zinu puišus, kam raksta! ne vien raksta, ar domkratu neatcelsi.

DanaL  Saulstarins90, atvaino, izlasīju tikai tavu komentāru 22:48, un sapratu, ka tu attaisno to meitenes garumgaro "nē" :)

Saulstarins90  Dana L , viss kaartiibaa, es neattaisnoju, bet censos saprast visu ricibu un ir viss ok.

av2  sievieteem parasti tie tetoveejumi ir ar privaatu veesturi, ko kuram katram uzreiz nestaastiis.Kas tur ko nesaprast.

Astronaute  Kas tur privaats varbuut?! Ne jau jautaaju,kur vel tev tatoo uztaisiits!
Pirmkārt, teksts par to kur vēl ir tatoo pirmajā sarakstē ir pat ļoti nepieklājīgs.
Otrkārt, laikam pārbaudīja arī māku rakstīt.
Tev vienmēr jārasta ar lielo T.
Un vārds varbūt šajā gadījumā laikam ir lietota kā "var būt" un jāraksta atsevišķi.

Tessa  nepiekriitu, ka, iepaziistoties, ir jalieto lielais "T". vel pasakiet, ka beigas jaliek Ar cieņu, vards/uzvards/telefons. nu esiet tachu vienkarshaki, nav lietišķa sarakste par darba lietam, grafikiem un terminjiem.
analfabetisms gan liek sveicinat. ka arii prastums un vulgariitate + neaudzinatiiba parasta. man te arii viens lašara pie..sejas, apsoliju vinjam, ka izlikshu saraksti DG, ja neatšusies, jo jau neatbildeju. vienkarsi slimais pagadiijas.
un sheit arii-panjem uzbrauc un vel gaida, ka beibe turpinas saraksti. tizlenis.

0_0  Tu laikam esi pilnīgs losis :D:D:D
Jā tatoo nozīme ir privāts jatājums.... mana tetuvējuma nozīmi nezin neviens un arī nezinās.... nav ko cilvēkam dvēselē līšt uzreiz, skaidrs, ka tev tur vispār nav vietas...
un sorry, bet tas nav viņas iedomīgums, bet gan tavs stulbums...

Alionushka  Ir nu gan tirliņš tas autors! Un meitene vēl pieklājīga un savaldīga, ka novēlēja "veiksmi citur", nevis pasūtīja kirilicā.

solvitas  Nevis meiča iedomīga, bet čalis uzmācīgs! Tev taču pateica, ka negrib par to runāt, bet tu meties virsū ar apvainojumiem, ka stulbi to nestāstīt utt. Pats vainīgs!

aquaserpente  Kāpēc viņai uz sitiena būtu viss jāstāsta kā pie bikts svešam cilvēkam? Tieši tā, nav jāstāsta. Turklāt tēmas autora rakstības stils un izteiksme atsit jebkuru vēlēšanos ar viņu komunicēt.

edding  Es tik nesaprotu, kas tas par privātumu, kuru rāda visai pasaulei. Stulbi.
Tikpat stulbi pašai rakstīt bez garumzīmēm, teikumus sākt ar mazo burtu, un "analfab*etisms gan liek sveicinat. ka arii prastums un vulga....."/c/, * tikai mana, jo OHO neļauj citēt pērles.Tiešām, nepielikt, ne atņemt.
Taisnības labad pateikšu, ka autors man neizsauc simpātijas, bet te nav kur piesieties. Varbūt vienīgi pie tā, ka "Tev" raksta ar mazo burtu.

neko  "Es tik nesaprotu, kas tas par privātumu, kuru rāda visai pasaulei. Stulbi."

Nu tas ir tieši tā pat kā ar gredzens, kulons un tamlīdzīgām lietas. Visi redz ka nēsā, bet ne visi zin konkrētās lietas izcelsmi, nozīmi un vērtību konkrētajam cilvēkam. Un ne visiem tas tiek stāstīts.

edding  Kuloni, gredzeni ir rotaslietas. Tās maina, dažreiz pat dienā vairākas reizes, pieskaņo tērpam.Tetovējums ir uz mūžu. Ja grib ko noslēpumainu, uztetovē uz gurna, uz bikini zonas, to nerāda visiem. Ja vienkārši kā dekorācija, tad nevajag tēlot un stāstīt par kaut kādiem noslēpumiem. Bet nepatīkam tipam, lai viņš atšujas, protams ka var teikt, ka tas tikai īpašajiem, ka tas ir baigais noslēpums.

Alionushka  Persona ar kļičku "edding" atkal neveiksmīgi mēģina tēlo to, kas viņa nav. Ir gredzeni un kuloni, un rokassprādzes, ko daži cilvēki nekad nenoņem, pat zārkā nē, bet "edding" par tādiem nav neko dzirdējusi. Būtu kaut grāmatas, intervijas lasījusi, ja pašai pieredzes nav un iztēle kā amēbai. Ir tāda grāmata "Meitene ar pūķa tetovējumu", un tur varone liek uztaisīt sev tetovējumu uz potītes (vasarā noteikti redzama vieta uz ķermeņa). Tetovējumu par piemiņu no... izvarošanas.

edding  Aļonka alias kas vel tu tur esi Ja tev slikta gaume, un tu pie jebkura teerpa velc vienas un tas pasas rotaslietas, tā ir tava problēma. Sievietes ar gaumi, tā nedara. Nevajag lielīties ar bezgaumību. Es saprotu, ka nepūšu tava stabule, tadel tavs uzdevums ir nodirst. turpini plutit talak, ko tad citu vel tu varetu . aldzina tik mazina, ka nevari nopirkt vajadzigas rotaslietas. Nu ameba, ko tur gribet.

Tessa  gudra edinga lepojas ar to, ka var mainiit bizhuteriju divreiz diena :DD iedomajieties. cik trulam ir jabut, lai ar to lepotos un tadelj citiem noradiit uz vinju slikto gaumi?
pačuksteshu, ka manas rotas ir parak vertiigas, lai es kko nesatu liidzi un mainiitu 3x diena. tad butu jabut kastiites ar nodaliijumiem priekš briljanta un citiem vertiigiem akmenjiem un metaliem :)
nu dura, kas dura, bože moj :DD

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu