Iedomīgas meičas interneta

Uzrakstija man šodien viena blonda meiča.
Pamanot viņai uz rokas Tatoo ,mēģināju parunāties. Te nu būs apraksts .
-Sveiki! Kas tev par tatoo uz rokas?
viņa -Sveiks! Šis ir ļoti privāts jautājums uz kuru atbildi patreiz nesniegšu,bet tas ir saistīts ar manu dzīvi,dažādiem ceļojumiem.
Es- Kas tur privaats varbuut?! Ne jau jautaaju,kur vel tev tatoo uztaisiits!
viņa -Veiksmi citur!
Nu nav jocīga? Cits vienkārši labprāt pastāstītu par savu tatoo.

edding  ka tad. vel nesen gaudoji par mazo algu un nelieti darba devēju, bet te jau peksni briljanti uzradusies. mes visi noticejam.
Tev bizuterija=rotaslietas? laikam citas pat redzejusi neesi.
PS. varesi no visiem parejiem nikiem gazt te savu zhulti. Atlauju. Man tiesam, katram terpam atbilstosas rotaslietas. Bet tev to tapat nesaprast.nu dura, kas dura, bozhe moj :DD/ tev netissam uz z uzlikas jumtins, nepaspeji no alonuskas parslegties./

Kurts69  ja ieliek bildi ar tetovējumu, tad laikam jau grib lai to redz? jeb es kaut ko nesaprotu? Nu un ja grib lai redz, tad loģiski, ka kāds arī uzdos jautājumu.

virietis1973  Uz jautājumu taču tika atbildēts.Tas ir saistīts ar manu dzīvi,dažādiem ceļojumiem.D

Kurts69  aha, atbilde ir bijusi:), tikai laikam profilā bija piemirsies norādīt, ka nedrīkst uzdot vairāk kā vienu jautājumu:D
Un lai nu man te nestāsta, ka sieviete ieliek bildi daudz nedomājot par to, kas tajā redzams. Varbūt vienkārši problēma apstāklī, ka tetovējums radās kārtīga kodiena laikā un īpašniece nemaz neatceras un nezina, kas tur domāts?:D

zigmars_uk  Pieļauju, ka RH nebija pietiekami delikāts un meitene aizmuka! Varbūt tā tatto ir saistīta ar viņas piederību kādam klubiņam vai daļu no viņas dzīves, par kuru viņa nebija gatava kuram katram stāstīt, bet RH ar savu seklo pieeju viņu pievīla!

dubled  Man ir tetovējums uz rokas, nekrīt ļoti acīs, taču tomēr ir redzams. Bija spiesta lieta to uztaisīt. Un, tāpat kā "ļaunā" tēmas meitene, protams, arī es par to nevēlos stāstīt kuram katram svešiniekam. Ko tad man tagad darīt? Roku nocirst, lai tādi kā tēmas autors un daži citi viedokļu autori nesauktu par iedomīgu, vai "grib, lai lūdzas"? Nu stulbums, cilvēki mīļie. :D Viss ir vienkārši, nekad nevar zināt kas un kā ir bijis otra cilvēka dzīvē. Ir jāciena otra vēlme neizpaust personīgu informāciju. Un viss ir pavisam vienkārši, nevis veselas tēmas vērts. ;)

Kurts69  nu man kaut kā šķiet, ka ja cilvēks meklē cieņu pret sevi, pietāti un smalkjūtību, tad jāmeklē cits portāls. Te ir iepazīšanās portāls, kur valda mazliet citi tikumi. Nav ko uzmest lūpu, ja kāds konkrēti pajautā to, kas viņu interesē. Jo sevišķi, ja mēģina uzsākt sarunu. Ja tā kritiskāk pieiet jautājumam, tad te lielais vairums neko gudru pirmajās trīs, četrās vēstulēs neraksta.
Varbūt jābūt mazliet vienkāršākiem savā attieksmē un prasībās?:)

dubled  Kurts69 - jautat jau var, bet ir arī jāpieņem, ka otrs var nevēlēties dalīties uzreiz ar privātu informāciju. Un cilvēks nav uzreiz jāapzīmē kā lecīgs, iedomīgs utt. Ja neatbild uz vienu jautājumu, var tacu uzdot vēl citus 100, kuri nebūs saistīti ar to vienu personīgo. Manuprāt, viss atkarīgs no pašiem cilvēkiem, cik viņi ir saprotoši, pieņemoši un saprātīgi, kā arī no patiesās vēlmes iepazīties.

Torpedo  dubled, var jau publiski neapzīmēt par lecīgu un iedomīgu, bet vīrietis pie sevis vienalga tā padomās. Es pat teiktu, ka jaunas, skaistas un pieprasītas tādas ir jau pēc noklusējuma, jo apstākļi vnk tādi. Un tada pozīcija ir absolūti nepieņemama, ka es tagad šķirošu - uz šo jautājumu atbildēšu, uz šo ne, bet tu tik uzdod tos 100 un domā vēl jaunus. Ja nav jūtama sievietes ieinteresētība, viņas jautājumi un paplašināti teikumi - tas lai iet viņa pie tādiem pašiem ar nepabeigtu pamatskolu, kā pati

Labrador  Kaads bija tetoveejums ? Pareizticiigo bazniica uz kruuutiim , ziimoggredzens uz pirksta , vai rietosha saule uz plaukstas aareejaas daljas ?

Kurts69  dubled, jā, jā. tā jau ir. Galvenais neaizķerties pie durvīm, kas nemaz nav domāts atvēršanai.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu