Kāpēc daudzas sievietes nevar pieņemt vīrieša poligāmisko dabu?

Kāpēc ir tādas privātīpašnieciskas egoistes kas grib savus vīriešus seksuāli ierobežot?Vīrietis jau no dabas ir poligāms un nevar visu mūžu lietot tikai vienu caurumu.Vai tad nepietiek ja viņš vienai ir jau atdevis savu sirdi, bet nē locekli arī grib paņemt savā īpašumā un lietot viena pati.Nabagiem pa kluso jāslēpjas kā tādiem skolniekiem lai tikai viņu bābas nepieķer.Daba tā ir ierīkojusi ka sievietei ir jābūt monogāmai un jāguļ tikai ar vienu vīrieti un jāpieņem tas ka vīrietis ir poligāms un gulēs arī ar citām sievietēm.Kāpēc gribat lauzt dabas likumus?

burleska  Cirks un teātris noteikti būs, tas skaidrs :D Vismaz viena aktiera izpildījumā :) Bet sievietei svarīgākais ir just, ka viņa vīrietim ir vienīgā, labākā, skaistākā... To nu Tu nevienai nespēj dot. Un tas ir nožēlojami. Līdz ar to neviena līdz galam nespēs būt pilnīgi Tava un Tu nekad neuzzināsi, kā tas ir.

leopardine  Palietotais, ja tev ir tāda otra sieviete, kura zina ka ir tikai uz laiku un derīga tikai tvaika nolaišanai vecam jāklim, tad viņa ir vai nu stulba vai totāli kompleksaina. Jo pat sevi cienoša emma paprasītu vairāk kā puķes un cirku( kurš gan mūsdienās vēl skatās to neētisko dzīvnieku mocīšanu) .

av2  a kas ta nellauj laist pa kreisi? nedriikst jau tikai iekrist.

Gunitaa  Izdari dziļos pietupienus un elpo mierīgs, jo ne Tev būs ietekmēt to, ko sievietes domā un spēj vai nespēj pieņemt.

Vassermans  Tāpēc ka pašas ir "ļoti" monogāmas :D

studentka  Poligāmija ir LAUlĪBU forma , sekss ar vairākiem partneriem saucas vienkāršāk- maucība. Bet maucība nav saistīta ar cilvēcisko, bet gan dzīvniecisko dabu.Tas vien liecina, ka cilvēks nav nobriedis kā personība. Un nav atšķirība starp dzimumiem-seksu ar vairākiem partneriem vienlaicīgi piekopj gan vīrieši gan sievietes.Un attieksme pret šādām izdarībām katram būs dažāda-viens atbalstīs, viens noraidīs, citam būs vienalga. Iespējams, ka tādām egoistēm vienkārši rūp sava veselība un viņas negrib riskēt maucības dēļ saslimt ar STS vai vēl ļaunāk-ar vēzi vai kādām autoimūnām slimībām, kas ir pilnīgi reāli, kad vienas sievietes mikroflora tiek pārnesta otras sievietes vagīnā

riebekle  Nekāda daba sievieti par monogāmu nav pataisījusi. Ņe tut to bilo, autoriņ. :) Ja ir poligāms vīrietis, viņš, visticamāk, saņems sev pretī poligāmu sievieti. Vai viņš par to zinās un nojautīs, tā jau ir cita tēma. :D Sapņo vien tālāk. :))

aquaserpente  Bābas ir tās saprotošās (lasi badā un izmisumā esošās), kuras bikšu dēļ gatavas uz dajebko. Tās, kuras uz ko tādu neparakstās nekad un nekādos apstākļos, tās ir Sievietes ar lielo burtu.

neko  Ir kas pieņem, ir kas pašas tādas ir, un ir kas nepieņem; risinājums ir elementārs - izvēlēties sev atbilstošu. Nu nevajag izvēlēties tādu kas neder un tad mēģināt pārtaisīt:) Citiem vārdiem sakot pats idiots, ka tādu kas viņam neder izvēlējās. Kādam citam tā monogāmā būtu tieši laikā.

Paula6  Nevar pieņemt, jo ir SIEVIETE ar savu prātu, sajūtām un īpašumu, bet ne egoiste, bāba vai vēl kaut kas autora izpildījumā. Bet vīrietis, t.s. poligāms, ir nedrošs, nepārliecināts par sevi un bailīgs, jo vieglāk ir viņam atkārtot vienu un to pašu ar daudzām, nevis attīstīt sevi un pierādīt ar vienu. Vairāk te nav ko komentēt...to pašu var teikt arī par sievietēm...ne visām.

runcizs  "Daba tā ir ierīkojusi ka sievietei ir jābūt monogāmai un jāguļ tikai ar vienu vīrieti un jāpieņem tas ka vīrietis ir poligāms un gulēs arī ar citām sievietēm"
Ja daba ir iekārtojusi tā, ka uz 100 meitenītēm dzimst 105 zēni, tad nekādi nevaru salikt kopā, kā var realizēties autora izdomātais dabas likums: ja visas sievietes ir (jābūt) monogāmas, no kuras galaktikas tad poligāmais vīrietis raus to monogāmo sieviešu iztrūkumu savu dabisko instinktu realizācijai???

Jurijs1962Augums163  Tagad padomàju - cik netaisnīgi pret sievieti musuļmaņu likumi. Sievietei bērnībā izkropļo dzimumorgani lai viņa nejūtu baudu un būtu vēlāk uztīcīga, kopā ar vēl citām "sievām" savam "poligāmajam" vīram.

burleska  Un kas vīrietim par baudu, ja sieviete to neizjūt? Es šobrīd par Jurija rakstīto...

sangukuLV  Mes tachu runajam par cilvekiem...vai ne? Lasot autora jautajumu,radas iespaids,ka runa iet par merkaku baru,kaut kur Afrikas savanna. :D

medusbite3  Kā redzi daudzi mūsu sabiedrībā nav attīstījušies...

Felde  Dziivo ssai pasauliitee,un ta ari neesi sapratis-ar ko cilveks atsskiras no lopinna??? Redzi,lopini atbild par sekaam-par pecnaceejiem,taa nu tai dabaa ir iekaartots,un teevinnss nes maltiiti mazulliem! Un,ja attiistiba esi parspejis visus muus,tad jautajums,cik sievietes spej uztureet? cik beernus? jo redz-daba nav paredzeejusi izsargaasanos....abortus... un ,tikai atseviskaas sugaas ir tevinni,kuri neruupejas par pecnacejiem,bet arii tur ir savi knifi-maatites izniicina teevinnu,tikliidz ir apaugllotas -lai netiek citaam........... :)

Luusila  Nekāda poligāmijas pieņemšana; pautus nost, un cauri tā balle- kad nav kazai piena, tad nav.

Margriete  Vienā amerikāņu filmā bija tā, ka uz kādu laiku varbūt tikai vienu dienu, visi zaudēja spēju teikt melus un puspatiesības, vēl vairāk, zaudēja pat spēju paklusēt, un bija spiesti teikt to, ko domā. Kā jums šķiet, pēc cik stundām izirtu autora laulība nonākot šādā situācijā? D:)
(ak tu, k***, kā tu man riebies, bet bez tava maka nespēju, labi, nes šurp viagras tableti, bet neaizmirsti uzlikt videospēli tam pretīgajam zeņķim. un nečammājies, gribu paspēt vēl pēc tam dušā ieiet un uz tirgu pēc puķēm!)

Ellocka  Sievietes nepieņem, ja no vīrieša pāri palikusi tikai daba, "parakstās" tikai "bābas". Tas ir viens no evolūcijas virzītājspēkiem - ka mērkaķītis var dabūt tikai mērkaķīti (kamēr nav pilnībā piecēlies uz 2 kājām). Vai par to lielā sāpe?

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu