Kāpēc daudzas sievietes nevar pieņemt vīrieša poligāmisko dabu?

Kāpēc ir tādas privātīpašnieciskas egoistes kas grib savus vīriešus seksuāli ierobežot?Vīrietis jau no dabas ir poligāms un nevar visu mūžu lietot tikai vienu caurumu.Vai tad nepietiek ja viņš vienai ir jau atdevis savu sirdi, bet nē locekli arī grib paņemt savā īpašumā un lietot viena pati.Nabagiem pa kluso jāslēpjas kā tādiem skolniekiem lai tikai viņu bābas nepieķer.Daba tā ir ierīkojusi ka sievietei ir jābūt monogāmai un jāguļ tikai ar vienu vīrieti un jāpieņem tas ka vīrietis ir poligāms un gulēs arī ar citām sievietēm.Kāpēc gribat lauzt dabas likumus?

marmorakaraliene  Smieklīgi... Pieprasītais alfa tēviņš palietotais tup oho tā vietā, lai tupētu zem deķa pie kādas daiļavas un pildītu savus poligāmiskos uzdevumus.

ocelots_parastais  Likumlauzējs pēc lauziena mēģinājuma būs norāvies ar slapju trauklupatu pa seju no kādas tirāniskas monogāmijas piekritējas, tāpēc tagad arī te tik žēli ņerkst.

rokons  Vispirms - nekā personīga......
Apdomāju te minēto un man šādi secinājumi
- ir sievietes, kas to pieņem. Citādi haremu nebūtu. Nebūtu mormoņu sektu
- vīriešu ārpuslaulības sex ir zināms senlaikos jau - prostitūcija
- pastāv arī laulātas sievietes, kam ir mīļākie
- savstarpēji ārpuslaulības sexi arī eksistē - svingeru klubi precētajiem.
Ģimenes dzīve nav tikai sex, atkarībā no vecuma tai ir milzumdaudz citu aspektu.

Un ja grib dzīvot ar plašu vērienu sex jomā - ir tak grupu ģimenes arī zināmas.
Vai mēs neesam pārāk privātīpašnieciski - tas visvairāk uz vīriešiem attiecas?

Jason  Kaut kas tajos autora dabas likumos neiet kopā. Vīrieši un sievietes dabā ir aptuveni 50% pret 50%. Tad nu rodas jautājums - kur tad tie poligāmie vīrieši ņems sev tās daudzās sievietes, ja viņas būs monogāmas? ;)

Aukstums  lasu, lasu un nesaprotu: Autors jau dzīvo tādu dzīvi kādu vēlās, tad kur ir PROBLĒMA???? ir monogāmie un poligāmie ABU DZIMUMU...tāpēc bija jācep tēma?? Un godīgie poligāmie uz reiz paziņo, ka ir tādi, kādi ir, un otrs vai nu to pieņem vai nepieņem vai arī ir tāds, kāds ir. Atkārtošos: katram podiņam savs vāciņš, un nav nekādas vajadzības te reklamēt savu seksuālo dzīvi, jo nevienam tā neinteresē, kā tikai Tev pašam.

Felde  Nu paga,un kaa tad ar tiem greizsirdiigajiem viiriessiem,kuri neveelas savu sievieti daliit...? -tajaa pasaa laika pasi kliist apkart?-kada tam moraale? Privatipasnieks? Saka,ka greizsirdiigi esot tie,kuri passi kraapjot,te nu gribas oponeet-man viirietis bija llooti greizsirdigs,bet pats neklainoja-visur bija ar mani,nneema liiidzi,dejoja tikai ar mani,man nellaava ar citiem.... vallasprieki bija kopiigi,atputa kopiga,pat mediibas...brauksana ar kvadram... Tad kaa tur ir?! Vienmer kompaanijaas bija jautriiba,bet mani vakteeja.... Vai nav taa,ka nederiigie nevienai nav vajadziigi-nu vismaz-ilgstossi,tad nu naakas passapliecinaaties skraidot apkaart?! :)

edding  Nabaga tesa 46 komentari neviens viņu neklausa nu kas tas ir fuj un velreiz fuj.

spigana1964  Tagad vari mēģināt apriet mani arī.Bet izlasi savu nicu-to taču mēs Tev neuzspiedām.Tur rakstīts palietots,-bet ne jau mīlēts.Mēs tur neesam vainīgas,

siikaa16  Mana vāvere nav nekāda ieskrietuve. Pēc dabas likuma tēviņš izvēlas vienu mātīti. Vairākus partnerus izvēlas nīkuļi.

Marija_Anna  Un ja papreperē tēmas izklāstu , tad : "Sievietes – vīrieša
Egoistes- vīriešus
Vīrietis – caurumu
Viņš – vienai
Nabagiem, skolniekiem – bābas
Sievietei – vīrieti"

Kur šeit ir sevi cienošs vīrietis, kuru vismaz viena no tām 2 varētu godāt?

Piparkuka  muļķis!!!
kāpēc domā, ka dabā tā ir iekārtots, interesanti?!
Ir ļoti daudz dzīvnieki un putni, kas ir uzticīgi izvēlētajam partnerim visu mūžu. Un nemaina neko.
Kur nu vēl cilvēks ar savu attīstīto domāšanu.
Šādi runājot (un tie, kas tā runā), nostāda sevi zemāk par vienšūņiem.

Piparkuka  šo gribas vēlreiz atkārtot no studentka:

"viņas negrib riskēt maucības dēļ saslimt ar STS vai vēl ļaunāk-ar vēzi vai kādām autoimūnām slimībām, kas ir pilnīgi reāli, kad vienas sievietes mikroflora tiek pārnesta otras sievietes vagīnā"

Labi, ka paceļas šie jautājumi.

piladzoga  ak vai ja esi varonīgs,tad neslēpies ,dari visu atklāti,slēpjas jau tikai mazohisti,kuriem bail no dūšīgajām sievām atrauties pa ausīm :D

neko  "Pēc dabas likuma...."
Ar tiem dabas likumiem gan tā uzmanīgāk:) Pēc viņiem sievieti izvēlas uzšaujot pa skaustu un aiz matiem aizvelkot sev līdzi. Paskaties kādreiz gorillu pārošanās rituālus pēc dabas likumiem un padomā vai tie ir principi kam vēlies sekot:)

rokons  Koments Feldei.............

Vai tomēr nav īeslodzītās sajūta? Un ko darīt, ja darba vietā piem. apsargs nevar visu laiku klāt stāvēt? Nemaz nerunājot par komandējumiem?

coldlands  "Pēc dabas likuma...."
Interesanti būtu paklausīties, cik piparkuka zin tos daudzos putnus un dzīvniekus, kas ir uzticīgi savam partnerim visu mūžu?!

_Krasula_  Iespējams tāpēc, ka daudzas neuzskata sevi par "caurumu" un viņas interesē vīrietis, kas ir kaut kas vairāk nekā "krāns". Pa smuko ne?

LaskovijMerzavec  Vispār tieši monogāmija ir saskaņā ar dabas likumiem, ja runā par cilvēkiem.

DanaL  Jā, palietotais, manai kaķenei regulāri bija kādi 7-8 runču brūtgāniņi, jo viņa bija vienīgā kaķu meitiņa vismaz 500 m rādiusā. Un pēc visiem dabas likumiem puišiem vajag meiteni. Tad nu sanāca, ka tie 7-8 bija monogāmi, bet manējā poligāma. Ot, tādi tie dabas likumi.
A genofonds katru reizi bija superīgs, tas nekas, ka nezinājām, kurš kuroreiz autors.

Vanesa15  Protams, ja pieiet no gorillu viedokļa, tad poligāmija ir norma. Bet ne civilizētā saciedrībā. Vāji vīrieši ar iedzimtām vai dzīves laikā iegūtām traumām, kas tādi ārstē savus kompleksus, iedomājoties sevi par nezkādiem alfa tēvaiņiem. Bet nav spējīgi ne uz jūtu dziļumu, ne uzņemties atbildību par vienu.
Par arābiem te neskaužiet. Nu nav viņiem milzigas harēmas. Tāpat pārsvarā 1 vai 2 sievas, par kurām arī pilnībā jāuzņemas atbildība un jāapgādā. Nevis kā te iedomājas - tikai padrāzt vairākas bez jebkādām atbildībām un rūpēm. Šitie mūsu tirliņi, kas vairāk neko nevar piedāvāt par pliku krānu, pat vēl pieprasa, lai sievietes par viņiem rūpējas. Arābiem tas izveidojies vēsturiski, kad bija laiks, kad meitenes dzima krietni vairāk kā zēni, tad arī atļāva ņemt vairākas sievas, lai visām pietiek. Un ar noteikumu, ka par VISĀM sievām vienlīdzīgi jārūpējas. Cik bagāts esi, tik arī atļaujies.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu