Vai vispār ir jēga rakstīt skaistām meičām?

Parasti,lai ko uzraksti atbildes vai nu nebūs vispār,vai arī atbildēs daiļrunīgi ,tas ir vienu vārdu uzrakstot .
Vai arī ne tik skaistām ,kuras gandrīz vai vienmēr atbild.

Sallija2  Galvenais neraksti tantēm 40+, ja tev anketā ierakstīts līdz 38. Principa pēc neatbildēs! Par sodu tev, ka tādus kritērijus izvirzījis.

Charmanta  Ir jēga...tikai sākumā rūpīgi jāizlasa profilā rakstītais...un...par vīrieti daudz pasaka pirmā vēstule...reizēm nav jēgas pat atbildēt...ja pamatskolas 9klases un tarakāni duras acīs ...

Treknais_Izdzimtenis  Perosniskā pieredze par rakstīšanu vismaz 200 sievietēm, ar garākām vai īsākām sarakstēm, tajā skaitā "skaistām". Te uzreiz jādefinē, ka skaista skaitās tā sieviete, kura patīk vairumam (nu vismaz pusei) vīriešu.

Secinājums sekojošs: skaistām sievietēm rakstīt nav nekādas jēgas, jo 80% neatbild, pārējās atbild ar kaut ko no sērijas "nu, pārsteidz mani". Tas ir, viņas ir tā pieradušas pie apkārtējo uzmanības, ka uzskata par pašsaprotamu: vīriešiem ir kaut kas jāpiedāvā un viņas tad izvēlēsies labāko no dāvanām. Nav nekādas saspēles, pat nekāda sakarīga sarakste neiznāk. Nezinu, kāpēc viņas te vispār apgrozās, gan jau uz ielas visu laiku kāds nāk klāt.

Ja sieviete ir aktīva, atsaucīga un ar iniciatīvu, visticamāk, ka viņa ir ja ne gluži neglīta, tad nu tāda, kas patīk varbūt 10% vīriešu, ne vairāk. Arī novērojums no pieredzes.

Labākais ceļš ir vidusceļš - ja sarakstē veidojas saspēle, tad ir ok.

HOUSE  Tās kaistās lai paliekot vīriešiem ar vāju fantāziju un vēl, runā, ka nesmuku nemaz neesot, esot par maz izdzerta šņabja... Man rodas aizdomas, ka šajā portāliņā jau sen visi visiem būs ko uzrakstījuši un nogānījuši... Tā ka, domā čali, domā!

riebekle  Vot, par to smukumu man arī jautājums - kas ir skaista meiča? Viens saka, ka es skaista, citam es nepatīku, trešais saka, ka ir ok, redzētas arī briesmīgākas, ceturtajam vispār vienalga, kā izskatos, lai tikai atsūkāju. Un pēc tā visa, ko man domāt? Vai man tagad atbildēt uz visām vēstulēm vai iedomāties, ka es smuka un neatbildēt uz 80% vēstuļu, kā te saka Treknais_Izdzimtenis ? Kā būt?

mis_parkere  Pamēģini rakstīt smukajiem puišiem,varbūt tajā lauciņā Tev īstā vieta ;)

gacca  Gan jau, ka pie lieliem apjomiem (partneru skaita) - ar visādiem viedokļiem nākas saskarties. :)

Sallija2  Īstenībā tas ir tikai stereotips, ka smukās ir iedomīgas un stulbas, bet nesmukās komunikablas un atsaucīgas. Nu kad man uz ielas nāk klāt un saka, ka es skaista vai piedāvājas kļūt par precinieku, tad es arī neko diži nekoķetēju, neatbildu un taisos tik ātrāk tikt prom. Bet tā pa dzīvi esmu pat ļoti komunikabla, reizēm pat gribētos runāt mazāk, bet grūti noturēties nepasakot savu viedokli.

gacca  Smukās pļāpas. :D

Margriete  Vajag rakstīt TIKAI skaistām meitenēm, jo dzīve ir pārāk īsa, lai dejotu ar neglītu sievieti.
un varu atklāt noslēpumu-priekšroka tiem vīriešiem, kuri neslēpj ID, lai kāda tā nebūtu. Sieviete dažreiz var atļauties būt nedroša vai neizlēmīga,tad viņa gluži vnk ir pabojāta prece, bet ja vīriets ir onanīmais trīceklis, tad pasākumam krusts pāri vēl nesākušamies. Nu, izņēmums varētu būt kāda apņēmīga precībkāra kliba meita ar aziātisku paskatu no čigānu pilsētas.

neko  Smukās patiesība bieži vien ir diezgan vientuļas, jo vīrieši reti sadūšojas viņas uzrunāt. Tā vismaz pašas man te apgalvo.

Discreta  Kā jautā, tā atbildu. Būs rupjš, dabūs pretī. Vienkārši.

Torpedo  Smukām (te tik piedāvāta definīcija, ka tās ir tās, pēc kurām tvīkst vismaz puse no vīriešiem, kas viņām ganās apkārt) ir visas iespējas nodzīvot kvalitatīvāku dzīvi, kā parējām sievietēm. Tikai līdzsvaram viņas pašas parasti visu sabojā - tā vietā, lai izvēlētos kādu izcilu partneri, p., mani, viņas izvēlas kādu hiperaktību agresīvu eksmeplāru ar sekojošajām attiecīgajām problēmām nākotnē.

Sallija2  :D Torpedo, tagad skaidrs kāpēc smukās tiek uzskatītas par stulbām, jo neizvēlas tādus vērtīgus sugas exsemplārus kā Torpedo! :)))

Sallija2  Red_heat kaut kur lasīju kaut kāda oho dinozaura atziņu, ka visvairāk tiekot atbildēts uz vēstuli - resna! Tikai šaubos vai tev patiktu tās atbildes, bet atbilžu būtu daudz.

pusmuuzhs  Lai nav klapatu un skumju....ņem vecu neglītu un dumu..(opis mācīja)

elsa  Pats jautā, pats zina atbildi. Sarunas ar sevi, tā teikt. Protams nav jēgas. Vismaz tavā gadījumā , jo esi te iznesies pēc pilnas programmas.

av2  ir, un kaa veel.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu