Vai vispār ir jēga rakstīt skaistām meičām?

Parasti,lai ko uzraksti atbildes vai nu nebūs vispār,vai arī atbildēs daiļrunīgi ,tas ir vienu vārdu uzrakstot .
Vai arī ne tik skaistām ,kuras gandrīz vai vienmēr atbild.

EsparTevi  Bieži vien tieši šķietami smukās ir ar foršāku raksturu un attieksmi, kā nesmukās. Skaidrs, ka smukajām ir ļoooti daudz piekritēju un protams viņas visā tajā barā var tevi nepamanīt, bez tam viņām visiem laika nepietiks! Manuprāt smukās jālenc ir dabā, kad abi jau skaidri redz, kas par drēbi un sajūt otra harismu. Ar parastajām(ne tik smukajām) sevišķi īpatnējām ir daudz smagāk, viņām liekas, ka Tu viņu izmanto, jo tas tak nav reāli, ja normāls džeks pievērš uzmanību, tātad tur ir kas apakšā nelāgs, pamatā viņām ir kompleksi par izskatu! Svaru, vai vēl kautko un viņas nespēj saprast, ka tu vari viņu mīlēt tieši tādu, kāda tā ir! Un vispār smukums ir stiepjams jēdziens, katram ir savi etalon parametri, ko viņš otrā meklē! :)

Margriete  "naša raša" slavikam ar dimonu bija mūžīgi tāda pati problēma. mēs balsojam, ka vajag. un tad?

Jason  Man šajā kontekstā cits jautājums: un kāda jēga rakstīt tām, kuras uzskati par neskaistām? :D

Kurts69  ja mērķis ir rakstīt, tad vislabāk dienasgrāmatu, jeb kaut kādus laika ziņu novērojumus. varēs pēc gadiem paskatīties, kāds bija aprīlis piemēram 2017. gadā:D
Rakstīt vēstules te, Oho, vismaz vadoties no manas pieredzes, tā īsti nav vērts. Te nemaz tādu īsti smuku meiteņu nav. Bet es zinu, man prasības pārāk augstas - gribu gan izskatu, gan lai galvā kaut kas aizķēries. Un jā, jā - kas gan es esmu, lai būtu tā sadomājies:D Šito ar esmu jau dzirdējis:))

Vaukskis  Skaistām meičām tāpat vien labāk nerakstīt, bet kad esi ar tādu (-ām)iepazinies tad, lai uzturētu sakarus, gan !

Labrador  Taam , kuraam vizuaalais peec 5 ballu sisteemas ir 3 un vairaak , ir pietiekoshi daudz piedaavaajumu reaalajaa dziivee. Un veestules taadaam naak megatonnaam. Ir jaabuut izcilai personai , vai apveltiitam ar dailjmuldeeshanas talantu , tad VARBUUT pieveersiis uzmaniibu.

Labrador  Atbilde gacca - daudzas portaalos atrodas ilgstoshi , jo uzstaadiijushas paaraak augstu latinju , kurai praktiski neviens partneris nevar vai negrib paarlekt.Veel daljai ir partneris , bet tas apnicis vai iisti neapmierina.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu