Cik brīnišķīgi, ka vīrietis saka:

Cik brīnišķīgi, ka vīrietis klātienē pasaka "...tu esi burvīga sieviete... esi loti forš kā cilveks..."

LaskovijMerzavec  Nu forši, prieks par Tevi... :)

Labdiene  Delfinija, ja viņš ir tikai draugs, tad tā arī vajadzēja rakstīt! Ja uzraksta, ka vīrietis saka, tad rodas iespaids ka tas nav vis draugs bet kas vairāk. Man nav žēl un neskauž! Lai prieks ar jums!

_Krasula_  Vai prieks ir par to, ka šādu komplimentu izsaka tieši vīrietis-draugs? Ja tā būtu sieviete-draudzene, vai tad arī būtu vēlme publiski padalīties?
P.s jāa, bet PA autoriem patiešām paredzēta jautājumu izvirzīšanai nevis tikai personīgās pieredzes izklāstam.

Margriete  Jauks, pieklājīgs cilvēks, pasakies par komplimentu un aizmirsti pēc sekundes. Vīrieši ir tā iekārtoti, ka pierāda mīlestību ar darbiem, piedod, ka tikai tagad to pasaku. Jauku dienu visiem!

Geisha  Delfīt, noskaudīs. Tici man . Noskaudīs. Es te nejauši palielījos noskauda. Mēnesi pa ārstiem bizoju, ārstējos. Pat šamaņus atcerējos, lai no ligas tiktu vaļā.

dodekaedrs  Apsveicu! :)

Lai vīrieša teiktais piepildās darbos!

abols23  Arī es Tev vēlos pateikt:Lieliski,ka padalies ar savām sajūtām šeit Pieredzes Apmaiņā!Tas nāk no Tavas sirds.Lai jauka diena!

ne_meklejumos  Biežāk otram jāsaka labi vārdi, tas iepriecina un dienu jaukāku padara. Ne katrā teikumā zemteksti jāmeklē, var taču no sirds pateikt komplimentu draugam, paziņam vai pretimnācējam.

Flints  Pareizi, "Delfinija", dalīta bēda - pusbēda, dalīts prieks - dubultprieks! Kāds paziņa garāmejot, iespējams, Tev izteica komplimentu, Tu šo savas dzīves svarīgo faktu te darīji publiski zināmu pietiekami plašai un savos vērtējumos ievērojami atšķirīgai auditorijai. Mazākais, ko panāci - pievērsi sev uzmanību. Kā jūties pašlaik...?

VECA_PIEPE  Delfinija, man ir prieks, ka Tev ir prieks un, lai Tev tiek vairāk tāda pat prieka!

Un neņem aubē sev nepatīkami lasāmus komentus un neuztver tos tik personiski.
PA draudzīgās saimes čļeni ir pieraduši pie tā, ka šī sadaļa tiek izmantota kā bēdu ieleja- sievu, vīru gaudas, apkrāpto sēras un apkrāpēju taisnošanās, pretējo dzimumumu savstarpējā lamāšanās, ta i dažadu vecumu pubertātes spazmās.
Vairumam šīs sadaļas čļeniem nav pazīstams ne humors, ne labdabīga noskaņa, ne arī viņi ir spējīgi atpazīt prieku un tāpēc piedod viņiem to, ka viņi neprot komunicēt,...nu neprot viņi un viss. Un atceries vienu: Tu neesi vainojama pie citu virtuāļu tupuma, tā nelaime, lai paliek ar viņiem!

Vaukskis  .. Vai ne ?!
Paldies par novēlējumu ! :)

bumpastiks  Delfinija,VECA_PIEPE,ir ļoti slīpēta "dāma" un bieži vien viņas it kā apgarotie,cēlie viedokļi patiesībā nemaz neatbilst viņas patiesajai būtībai,nu cik man ir bijis gods šo "dāmu" lasīt kādās publiskās sadaļās!Nu internetā tam nav nozīmes,bet dzīvē labāk no tādiem cilvēkiem turēties pa gabalu.:)

VECA_PIEPE  Bumbasķik, uz randiņu ar mani nāksi? Uh,...ja Tu tiktu manos nagos, wo ta vellu manītu kopā ar visu manu patieso būtību- es atņemtu Tev klawu un tad kirdiks Tavai karjerai PA!:D

fargo  labam vārdam ir jābūt izteiktam vietā. nevietā lietojot tā jēga var tikt devalvēta un visdrīzāk ir.

par tēmu. nu, forši!

bet es jūtu vajadzību piepilināt nedaudz no savas darvas karotes. uzmanīgu vajadzētu darīt, dzirdot piebildi "kā cilvēks". tam ir zemteksts, kurš ir skaidrs un zināms katram vīrietim.

un novēlējums nezaudēt drosmi rakstīt oho. mums trūkst jaunu meža zvēru. ij mednieku, ij medījuma. :)

Tessa  es nez. man prieks, protams, ka atradas sarakstes biedri. un kkas notiek uz pozitiivas nots. bet es ieteiktu neticet rakstiitam.
viirietim ir jarikojas, ne sievietei, vismaz sakuma. pec tam abejadi. bet ja viirietis tikai pljurkst (un ja, komplimenti arii ietilpst pljurksteshana) un neko nedara, nu. Nu tad doma pati.

Stika  Šoreiz es galīgi neizprotu nesaudzīgos komentārus... Autore te ir nesen, citā tēmā atklāti padalījās par saviem kustību ierobežojumiem, ir jauks cilvēks, tāpēc būsim tak iecietīgi pret tiem, kas to pelnījuši! Lai Tev izdodas, autorīt, sastapt tikpat jauku dzīvesdraugu kā Tu pati un saglabā savu optimismu un vitalitāti, par kuru es izlasīju Tavā iepr.tēmā.
(Bet cilvēki jau te vairums nav slikti, tikai tādi tieši un šerpi daudzi, arī es.😊)

Pilskungs  "Burvīga sieviete" un "ļoti foršs cilvēks" - praktiski tie ir jēdzieni, kuriem nav sakara.
Ja nu 1 gadījumā no simt tūkstošiem.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu