Cik brīnišķīgi, ka vīrietis saka:

Cik brīnišķīgi, ka vīrietis klātienē pasaka "...tu esi burvīga sieviete... esi loti forš kā cilveks..."

Alionushka  Ups! Līdz šim visnotaļ gaišais tēls zaudēja nimbu vakar plkst 11.15. Ja pirmais, kas ienāk prātā cilvēkam pēc divu vai trīs gluži neitrālu komentāru izlasīšanas, ir skaudība, tad skaidrs, ka nekā diži pozitīva šajā cilvēkā nav. Tāds pats vien divkājainis vulgaris.

Roberta1967  Reiz lasīju ,ka sliktākais kompliments sievietei no vīrieša - Tu esi labs cilvēks,nekā personīga,bet kautkā tas man palicis ilgā atmiņā...

coldlands  Pārāk saldi dzied tā autore, bet nekas, pēc pāris mēnešiem kļūs ka visi citi ohujiesi🤓

adamsone  Te ir iepazīšanās portāls, principā. Tā ka apdomā, vai tā ir īstā vieta tādām izpausmēm. Kaut kā atcerējos senākus gadus, kad kāda meitene ar lielu sajūsmu dalījās komplimentā par skaistām kājām, ko kāds viņai bija izteicis. Kājas bija resnas, cits vārds tad nederēja un visi kaut kā sarāvās, to dzirdot. Tā ka kompliments ir tāda neviennozīmīga būšana un kā vairums lietu uz šīs pasaules, jāskatās kontekstā.
Pagļēvie iepazīšanās portālu apdzīvotāji komplimentu bieži lieto, jo nespēj izdomāt cieņpilnu atteikumu. Ar burvīgām sievietēm ir straujš attiecību turpinājums, ja tāda nav, tad ir tāpat kā ar tām kājām.

Piparkuka  Jā, ļoti forši!!!!:)
Jauki. Arī, ja ne klātienē, bet uzraksta- tu šodien biji brīnišķīga.

Piparkuka  elsa baigā moderatore laikam, ka norāda cilvēkam, vai tēmu dzēsīs vai ka jāraksta dienasgrāmatā.
Kur cilvēks grib, tur viņš raksta! Grib pateikt kaut ko un par attiecībām- visnotaļ ok!
Un visiem negatīvajiem- laikam neviens mūžā jums nav neko labu, jauku un patīkamu pateicis....

Rodnijs  Ceru ka patiesi vārdi, var jau būt ka samīlējies nezin ko runā.

Vollija  ...Ak, un, ja vēl vīrieši zinātu, cik liels komplimentiem ir spēks un enerģija, tad kaut vai tikai stratēģiskos nolūkos praktizētu to izteikšanu biežāk! Atzinība, komplimenti, mazi un jauki sīkumi var tik ļoooti uzlabot un uzkurināt attiecības, pacelt sievieti pāris metrus virs zemes, ka gluži vai neticās!:)

Un prieks par tēmas pieteicēju! Nav taču te nekādi determinēti nosacījumi tēmu pieteikumiem, ko var un nevar pieredzes apmaiņas sadaļā iekļaut. Ja kādam dikti šis autores teksts nepatīk, var taču vienkārši noignorēt un pievērsties "sevis cienīgu" jautājumu analīzei!:)

C_hloe  a man patīk, kad saka - Es Tevi ļoti, ļoti mīlu! :) Tā mierīgi, maigi, dziļi un patiesi :)

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu