Kādus pārbaudījumus var vai nevar izturēt attiecības?

Šoreiz atmetīsim malā tādu lietu kā krāpšana, jo tādu lietu attiecībās NAV jāpacieš.Bet dzīvē jau var gadīties arī citas likstas.Nu piemēram dāma iepazinās it kā ar stabilu, naudīgu kungu un viņu starpā viss baigi forši, kā saka mīlestība sit augstu vilni, bet te pēkšņi kungs bankrotē, vai zaudē darbu.Vai daudzas dāmas paliks kopā ar to kungu neskatoties ne uz ko?It īpaši ja tas ir pats attiecību sākums.
Kungiem atkal kā piemērs varētu būt, ka iepazīstas ar slaidu dāmu, bet nu gadās ka pēc bērna, vai kādu citu iemeslu dēļ dāmai strauji uzrastos kārtīgs liekais svars.Vai kungs vēl paliktu kopā ar dāmu neskatoties uz viņas vizuālajām pārmaiņām?Varētu jau minēt vel daudzus piemērus kā pārbaudījumus attiecībām kuros tieši arī pārbaudās attiecību patiesā vērtība.Jo kad ir labi tad ir labi un attiecības rit savu gaitu, bet kā būtu tad ja būtu SLIKTI??!!

Baaarbija  Ja attiecību pamatā nav tikai aprēķins - tu man - es tev. bet ir vēlme otram dot, ne tikai no otra ņemt, pieprasīt kaut ko, tad nekādas grūtības šādas attiecības nesabojā. Tādām, manuprāt, arī jābūt normālām attiecībām starp vīr. un siev.

Geisha  Dzīvē ir redzēti pāri kur kādam ir smagas fiziskas deformācijas un tomēr abi turas kopā. Piem. sievai ir kroplība, blakus vīrs skaistulis kurš savu sieviņu vienkārši dievina. Pārdzīvo gan bankrotus, gan karu, gan mēri, gan citas likstas. Jūtas ir svarīgas. Cieņa vienam pret otru. Bet Tu te ar kaut kādiem sīkumiem kā sievai dupsis palika platāks pēc bērna dzemdēšanas. Tāds tēviņš tik spērienu pa 5. punktu ir pelnījis. Tfu uz tādu. Sūdbambulis.

inhema  Kārtējais pierādījums-´´nav svarigi,kas tu esi,svarīgi ir,kā tu izskaties.´´Ja neesi Andželīna Džolija,nu ko,pati vainīga.:)

Vassermans  Nu kad iepazīsties un tad uzzini kā dāma sev gadus 5 nometusi :D

Stika  Kaut vai ar 1 piemēru pamatošu savu iepr.domu par mīlestības faktoru. Man 1 pazīstama simpātiska sieviete apm.pirms 3 gadiem iepazinās ar jauku, par viņu jaunāku vīrieti, vīrietis viņu ātri vien iemīlēja un abi izveidoja nopietnas attiecības. Bet liels pārbaudījums sagaidīja viņus jau pēc pusgada-sievietei atklāja krūts vēzi, sekoja nopietna operācija, ķīmijterapija un apstarošana. Ir gadījumi, kad pat vīri nobīstas un aizbēg. bet jaunais draugs nenovērsās un atbalstīja, neļāva viņai ieslīgt depresijā, jo mīlēja un ar savu mīlestību palīdzēja viņai uzveikt slimību.
Abi joprojām ir kopā, jo tādi pārbaudījumi, ja tos iztur, stiprina attiecības. Lai viņiem nepazūd mīlestība vēl daudzus gadus!😊

mis_parkere  Man nepatīk strīdi.Un ja otrs sevi uzskata par viszini un uzspiež savu taisnību.
Kaut kādā momentā apnīk pierādīt savu un tad saprotu-love is over :(

edding  19:36
Da nē, bet ir te dažas, kuras izvēlas sev kādu niku, un sāk riet. Jozolsens, torpedis, siskapiska, bumbastiks, varbūt vēl kāds. Tas ir fons, uz kura gribas spīdēt. Kā, piemēram, 1985. gada kostīmiņš, kuram piesprauž saktu, vai ķīniešu brošiņu. Uzreiz tak cita lieta, tikapt kā dārgs vakartērps.

Forsha_Rupucene  Attālumu grūti + ja dzīves pamatprincipi, skatījums uz lietām būtiski atšķiras + ja ilgstoši kkas ļoti attiecībās neapmierina un šajā ziņā nekas nemainās

burleska  Ļoti augstas, neizpildāmas prasības pret partneri apvienojumā ar neadekvāti augstu pašvērtējumu grūti izturēt.

Torpedo  Sievietēm pa lielam jau nemaz nav citas izejas, kā visu pieciest un visu norīt, jo kam tad viņas pēc 40+ vai 50+ vairs citam būs vajadzīgas kā tikai savam ilgadējam vīram, ar ko ir kopīgi bērni? Nu, kādam priekš sex un viss

edding  22:34
jāpiecieš daudz kas arī vīriešiem 45+, kuriem gribas jaunākas. jāiežmiedz asti kājstarpē, a ko darīt? Ņemtu vienaudzi, būtu citādi, bet uz tām vairs nestāv, aparāts niķojas.

Gunitaa  Torpēdi, rīdītāj, - nu kā tad, sievietes pēc 40, Tavuprāt jau norakstāmas un atliek tikai viņām visu pieciest, toties Tev kā vīrietim, kuram ne tikai 50 g, bet vairāk, "baigās izredzes".:D
Jo Tu jau mums ōti pieprasīts vīrietis, kas maina jaunas sievietes kā zeķes, un to zirgastes kā trofejas karina savā istavā pie sienas... (Pareizāk, sakot, sapnis Tev tāds) :DD. Tikai žēl, ka izsapņots.

VECA_PIEPE  uz to #22:15

...ak šī pirtslotas bērza lapele, kas pielipusi manai p´akaļai,...ta ik reizi kā es pirtiņā uz lāvas!:D

Paula6  Kad lasi šādus un līdzīgus jautājumus, tad jādomā: cik sīks ir cilvēks savā domāšanā un savā būtībā, ja par attiecību iziršanas iemeslu var minēt darba zaudēšanu vai naudas mazumu, vai sieviete pēc dzemdībām kļūst apaļāka??!! Un ja vīrietis uzaudzē ļoti īsā laikā lielu vēderu, nekopj sevi ne fiziski, ne garīgi, ko tad un kā to lai nosauc??? Tad gribas tādus cilvēkus ielikt mežā uz izdzīvošanu...varbūt tad sāks normāli domāt.
Šodien, baudot pavasara jauko laiku, ne vienreiz vien noskatījos uz ģimenītēm, kuras nebūt nebija tik ideālas ārēji, bet viņos bija prieks un mīļums. Attiecības neizturēs ja tajās ir meli, nodevība, necieņa un vienaldzība, seklums, bet attiecības saturēs mīlestība, cieņa, dzīvesprieks un nekam citam, arī gadiem, nav nozīmes. Ja kuram tā visa nav, tad vienkārši ar žēlumu var uz tādiem noskatīties...ko dievs nav devis, to neiemācīsies.

raima  Attiecības IR grūti izturēt, ja normāls Vīrietis pazaudē darbu vai ienākumus. Un ne jau tāpēc, ka Sievietei vajadzētu viņa naudu, bet tāpēc, ka viņam zūd pamats zem kājām- kļūst kašķīgs, nekas nepatīk, viss kaitina. Paliek par rūgumpodu. Zem sava goda uzskata, ka Sieviete palīdz.

hiacintee  un ja piedzimst bērns ar īpašajām vajadzībām- kur paliek tētis. pareizāk- cik gadījumos pamet,jo nevar izturēt ......... traki ir.

mirga  Te raksta, ka nevajag otru mainīt, bet jāmainās pašam. Pilnīgi piekrītu.BET!!!! + vēl izaugsme. Katra indivīda, arī partnera izaugsme. Nevar tikai " sēdēt uz vietas" . Man ir tagad labi- man neko nevajag. Tā jau it stagnācija. Cilvēce ir visu laiku attīstībā. Tādā attīstībā jābūt arī partneriem. Bet- ja viens tiecas uz augšu, otrs stagnē- tad ar laiku plaisa kļūst lielāka, ja to stagnētājs nesaprot, tad veidojas problēmas, kuras var atrisināt, pārdzīvot, ja otrs arī attīstās. Ja nē, tad viss cauri. JO!!!! tas, kurš ir attīstībā nevēlēsies atkrist atpakaļ dziļā pagātnē. Kā piemērs ir mani vecāki, kuri vēlas ko jaunu, vēlas kopīgi visu darīt, ceļot, un jaunās tehnoloģijas uzskata par pašsaprotamu lietu. Veidojuši dzīvi uz kopīgām interesēm. Nevis sēž gultā pie TV un vaid par sliktu dzīvi un slimībām. Nu kaut kā tā es to visu izprotu.

RRAGANA  Šon kur izlasīju, ka Sent-Ekziperī teicis "Nepārbaudiet radiniekus un mīļos. Viņi neizturēs."

Vassermans  Attiecības nevar izturēt ja tikai viens mīl. Pārējais ir izturams.

adamsone  Starp verbālajiem pasaku tēliem (pusmūžnieces, kuras grib jaunie vīrieši; ideālie vīrieši, kuri apprec daudzbērnu māts ar katru bērnu no sava vīrieša utt.) parādījies vēl viens - skaistulis, kurš dievina savu kroplo sievu, nu vnk tāpat dievina, bez jebkādas priekšvēstures, tāpēc, ka laPs cilvēks.
Topiks vienaldzīgs, visumā. Attiecības nepastāv ārpus cilvēkiem, vieni var izturēt daudz, citi tikpat kā neko. Un tā izturība veidojas mijiedarbībā, kas parasti ir asimetriska - viens dod vairāk, otrs mazāk un tad jāskatās, kādi ir resursi, kad pienāk izšķirīgais brīdis.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu