Kādus pārbaudījumus var vai nevar izturēt attiecības?

Šoreiz atmetīsim malā tādu lietu kā krāpšana, jo tādu lietu attiecībās NAV jāpacieš.Bet dzīvē jau var gadīties arī citas likstas.Nu piemēram dāma iepazinās it kā ar stabilu, naudīgu kungu un viņu starpā viss baigi forši, kā saka mīlestība sit augstu vilni, bet te pēkšņi kungs bankrotē, vai zaudē darbu.Vai daudzas dāmas paliks kopā ar to kungu neskatoties ne uz ko?It īpaši ja tas ir pats attiecību sākums.
Kungiem atkal kā piemērs varētu būt, ka iepazīstas ar slaidu dāmu, bet nu gadās ka pēc bērna, vai kādu citu iemeslu dēļ dāmai strauji uzrastos kārtīgs liekais svars.Vai kungs vēl paliktu kopā ar dāmu neskatoties uz viņas vizuālajām pārmaiņām?Varētu jau minēt vel daudzus piemērus kā pārbaudījumus attiecībām kuros tieši arī pārbaudās attiecību patiesā vērtība.Jo kad ir labi tad ir labi un attiecības rit savu gaitu, bet kā būtu tad ja būtu SLIKTI??!!

Piparkuka  Stulbi piemēri, atvaino!!!
Ne viens ne otrs piemērts neatturētu no attiecību turpināšanas. Ja kungam bijis labs darbs, gan jau atradīs citu līdzīgu. Un ja dāma pieņemas, nu pieņemas, var jau visu ko izgudrot šādā sakarā.
Ne 1 ne 2. iemesls nav vērā ņemami!
Pārbaudījums- tas būtu kas cits. Nu, ja otrs visu laiku dzertu vai izrādītos netīrelis vai nedarītu vīrieša lietas.... kaut kas tāds- ar uzvedību saistīts.

av2  darbu var atrast citu.Punkts.
Buulcinnas riit gan...ir "neiespeejami" :(
Un nevajag te ssitos "peec beerniem" :)) Atmazkas jau varam izdomaat cik vien gribaas...:(
Vienkaarssi peec tiem beerniem sievieteem ir citas prioritaates . Bet kad viiru mekleeja, citas.

Epifanija  viennozīmīgi - klusēšana! var jau paklusēt, bet ja tā klusēšana ievelkas uz ilgāku laiku un bez iemesla, tad tas nekas labs nav, jo intereses neizrādīšana beidzas ar to, ka uzrodas citas intereses...

Torpedo  VR savā jaunākajā grāmata "´Ģimene" raksta, ka šķiršanās būtu jāizliedz ar likumu, jo tā jebkurā gadījumā nāk par sliktu bērniem. Un ka ģimenes jēga ir bērni un tas ir vienīgais cilvēka dzīves pamatojums. Un ja jāizlemj, vai pašai būt laimīgai vai upurēt sevi bērniem, tad nešaubīgi jāizvēlas pēdējais. Un nedrīkst arī kopā paliekot, kad mīla jau pazudusi, viens pret otru slikti izturēties, bet gan ar cieņu, jo bērns visu redz. Un kopā pailkšana ir smags un grūts darbs, kā laulība kopumā, tāpatās kā visi citi darbi cilvēka dzīvē. Tāpēc nevajag iedomāties, ka tā būs vienīgā sfēra, kur viss būs viegli, jauki un skaisti pats no sevis. Vai, ka, ja izšķirsies no sava vīra, tā būs ar citu vīrieti. Tā esot sevis mānīšana

hiacintee  torpēdi, man ar stāv VR grāmata , tā pati. jā, tā viņš saka........

smooth  >> 12:05 + 20:39
Un, ja nu "spēle" vienpusēja, vienos vārtos..? Ko tad..!?
Ja ir vienvirziena mīlestība? Vīrietim vēlmes standarta: "sports", kotletes un zeķes, bet pretī nedod pat cieņas pilnu attieksmi ikdienas saskarsmē (nemaz nerunājot par kažokādām, Ēģiptēm un akmentiņiem!) Turklāt vīrietis pat nekautrējas lietot vārdu salikumu "specializētais personāls"? Un, ja šādā "ģimenē" aug maza meitene..? Ko gan vērtīgu viņa no tā visa iemācās un paņem līdzi savai dzīvei? Vai tiešām partneriem ir vērts turpināt ciest vienam otru un piespiedu kārtā saglabāt šādu attiecību modeli?
Varbūt tomēr ir cita izvēle, kuras rezultātā ieguvēji būs visas 3 puses..?

Piparkuka  smooth- bet vai tad to nevarēja redzēt jau sākumā?!
Manuprāt uzreiz redz, vai viņš būs labs vīrs un tēvs.

Torpedo  smooth, ja tu kkādu iemeslu pēc izēdīsi no ģimenes meitenītes tēvu, tad viņa izdarīs secinājumu, ka nav bijusi pietiekoši laba pat savam tēvam, kur nu vēl citiem vīriešiem. Un viņai visu mūžu pēc tam būs problēmas ar vīriešiem. Tā VR

RRAGANA  Piparkuka->cilvēki mainās!!! Dzīve mēdz ieviest korekcijas un ideālais vīrs un tēvs ar gadiem var kļūt par visneciešamāko cilvēku.

smooth  Torpedo, es biju tā mazā meitenīte! : )
Un, jā,- mamma panāca, ka tētis aiziet no ģimenes (BET ne pamet bērnus!)..
Un, nē,- nekad nav bijusi sajūta, ka neesmu pietiekoši laba meita savam tēvam (ja neskaita īslaicīgu periodu, kad mamma (aizvainojuma un sāpju dēļ!) centās to neatlaidīgi iegalvot. Bet pieaugot nāca pašas saprašana par lietu būtību!)
Tgd ir labas attiecības ar abiem, un pēc 25+ gadu noilguma viņi arī ir spējīgi apsēsties pie kopīga galda bērniem svarīgos notikumos un svētkos.
Nezinu, kā viss būtu izvērties, ja viņi būt palikuši kopā! Man jau šķiet, ka kāds kādu, vai vēl kādu citu būtu novedis līdz baltam kreklam ar nu ļooti garām piedurknēm..
Un labi vien ir, ka tas nebija jāpieredz!

Labrador  Paarsvaraa visu attieciibu izjukshanu pamataa ir materiaalaa puse.Lieliski to vareeja redzeet trekno gadu beigu stadijaa , kad daudziem viirieshiem saakaas melnais periods.

Piparkuka  Materiālajai pusei- pilnīgi nekāda sakara! Cik vien dzirdēts par laulībām, nekur nav minētas materiālās lietas. Tikai un vienīgi raksturi, intereses, uzvedība, tuvība...

Labrador  Pieraadiijums no taa saucamajaam smalkajaam aprindaam. ASV saak pamatiigi apkarot nelegaalaas naudas pluusmas , iipashi taas ,kuras pludina Krievijas kriminaalie oligarhi.Rezultaataa vairaaku finanshu instituuciju pajukshana. Latvijaa bagaataakais viirietis Filjs arii starp tiem. Veel nesen praktiski visas LV sievietes apskauda vinja sievu Zamueli , kurai kleitas pa 10 000.Bet , izraadaas ,par Filju ir speeciigaaki ,spalvainaaki onkulji.Saakas dziives ne pats gaishaakais posms , stress ,nezinja par riitdienu un shkjirshanaas.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu