Vai piekrītiet uzstādījumam, ka ģimenē/pārī sievietei vienmēr jāpakļaujas vīrieša gribai?

Formulējums apmēram tā: Ja sieva klausīs vīru visās lietās bez atrunām, tad ģimenē valdīs laime.

jurks  Lai cik tas liktos arhaiski, bet tā ir iekārtots dabas un izdzīvošanas likums! Pretējā gadījumā savienība būs ar izlikšanās piespēli, kas, savukārt, ir apnicīgs pasākums un, agri vai vēlu, apniks! Tas būs kā pagaidu variants, līdz brīdim, kad satiksies kas nopietnāks! Tāds nu atbildīgs uzdevums vīritim ir uzticēts, tāda ir Dieva Griba! Un šo uzdevumu īstenot atbilstošā līmenī ir iespējams tikkai ar Viņa palīdzību!!! Mēģinot to izdarīt lepnā pašspēkā-ļoti avantūristisks pasākums! Bet, pašlepnuma stiprināšanai noderīgs vingrinājums! Vienīgi uz spēles ir likts ļoti daudz!

Edgars37  22:02
Nu kur daba sieviskais visu laiku paklaujas viriskajam, nu kur? Kads likums vel;)? Ja dazas smadzenes peld kaut kadas iluzijas un jutas tajas labi, tas apriori nenozime, ka viss parejais atrodas lidziga agregatstavokli;).

jurks  Piekrītu! Mūsdienīgāk ir pretējais virziens! Bet arī blaknes ir redzama ar neapbruņotu aci un kurp tas mūs novedīs, to paredzēt var viegli- profesora apliecība nav vajadzīga!

av2  a kaapeec kaadam buutu...kaadam uz galvas jaauzseezzaas oblegaati?

Vaukskis  Nē, jābūt plurālistiskai pieejai !

Luusila  Es varu vīrieša viedokli izvērtēt un tam piekrist, bet ne akli pakļauties. Galu galā neesmu viņa suns.

rokons  Iebilde te lasītajai tēzei par kuģi un kapteini....
Lidmašinu vada divi, un kas šo procesu labāk pārzin, saprot, ka smagos brīžos katrs dara labāk to, kas ir viņa stiprā puse

Edgars37  12:26
...neprasi no dzives un sieviesu apbizotiem teviniem, kas alkst revansa, atzit sadas lietas. Vini to nekad neatzis, kaut ar pratu sapratis, ka ta ir taisniba😊

Edgars37  2018-04-08 22:35
...no vedis pie ateisma un skaidra saprata;), viss, kas notiek, notiek uz labu;).

gacca  Neatminos kā tur bija, bet ... reiz divi šeihi sarunāja sievām uzdāvināt padārgas dāvanas. Viens šeihs savai sievai nopirka sarkanu ferrari, otrs - sievai iedeva "uz rokas" ekvivalentu naudas summu. Pirmā šeiha sieva bija priecīga par jauno ferari, otra - nevarēja vien izvēlēties ko viņa gribot.Skatīja gan šo gan to, sabeidza nervus sev un vīram, beigu beigās arī nopirka sarkanu ferrari. Pirmajā gadījumā - gan šeihs, gan viņa sieva priecīgi, otrajā - ne šeiham prieks, ne viņa sievai ... kaut ferrari abām vienādi. Izdaram secinājumus.

gacca  Edgars37 ... Tavi vārdi izklausās kā "zem tupeles" esoša, atbildību uzņemties nespējoša džeka taisnošanās. Attiecības - tā ir savienība, nevis sacensība ... kuru būtība balstās uz kopēju izaugsmi.

Edgars37  22:00
...otraja gadijuma sieva izradijas tikpat gudra, ka seihs pirmaja gadijuma, pie kam apsverot ari citus naudas ieguldisanas veidus, kas nebut nav viegli;). Tatad, ka tur palika ar tiem secinajumiem;)???

Drole  haha, abi sheihi dumji, jo ko gan araabu sieviete iesaaks ar ferrari - putekljus slauciis? Vadiit auto tachu vinjaam nav tiesiibu.

gacca  Pirmais gadījums - attiecības stiprināja, otrais - gandrīz izpostīja.
Principā uzskatu, ka ... ja džeks saka: mēs esam vienlīdzīgi (dala / noveļ savu atbildību), pieļauj domu, ka ja es nevarēšu mūs "pavilkt" tad Tev nāksies - tas ir kaut kāds murgs. Grozies kā gribi - vīrietim ir jāuzņemās atbildību.

Edgars37  22:40
Var, var atseviskas valstis;)

22:45
Ja viriesi butu tadi vilceji, tici man, ne oho, ne citi lidziga satura saiti nepastavetu principa, jo sievietes no sadiem vilcejiem neatkaptos ne soli un nevaretu uz urraaaa apragot gimenu kapteinus;).

adamsone  Pie zināmiem apstākļiem, kas ir reti sastopami, jo grūti sasniedzami.
Internetā ir video ar tāda Sterligova, izbijuša krievu miljonāra sievas monologiem. Ir arī viņas rakstīts stāsts par savu dzīvi.

gacca  ... bērnudārzs. :)

Paula6  Īsti nepiekrītu ka sievietei ir jāpakļaujas vīrieša gribai, bet piekrītu ka vīrietis ir ģimenes galva, kurš ir atbildīgs un zin ko dara, spēj savus lēmumus pamatot un pārliecināt sievieti un bērnus. Manā dzimtā vīrietis ir galvenais katrā ģimenē par visu svarīgāko, bet sieviete arī atbild par savu pārzināmo jomu, abi kopīgi pārrunājot un vienojoties par pāra/ģimenes svarīgākajiem jautājumiem. Ir virkne jautājumu, ļoti individuālu, kurus katrs risina pats..lai gan, pat pērkot kādu apģērbu, man ir svarīgi zināt vīrieša vērtējumu vai vīrietim sievietes. Tā ir tāda mijiedarbība, bez uzspiešanas, pakļaušanas, ietekmēšanas vai vēl trakāk - despotisma.
Un nebūs laime ģimenē, kur sieva klausīs vīru visās lietās bez atrunām...dzīvē tā nav un to pierāda lielais šķirto ģimeņu skaits.

RRAGANA  Nu tik kategoriski kā "vienmēr" jau nu nē, bet būtībā-jā. Ja ir gudrs vīrietis, tad viņš ar savu vēso prātu, loģiku un emociju apslāpēšanu var ģimenes dzīvi izveidot stabilu un laimīgu. Protams, bez tirānijas :)

coldlands  Bet protams. Ja teicu ka neiešu uz pagrabu pēc kompota, tatad neiešu.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu