Vai vīrieti var nocelt, ja pats negrib nocelties?

Kādu manu paziņu pameta viņas vīrietis.Aizgāja pie viņas draudzenes.Tad nu viņa vaino to draudzeni, ka viņa ir tā maita kas viņu nocēla, jo visu laiku ir trinusies klāt, ja ne viņa tad tā arī viņi būtu kopā ilgi un laimīgi.Tad nu man radās jautājums, vai tad nu tiešām tā vienkārši var nocelt draugu vai vīru?Vīrietis taču pats izvēlās reaģēt vai ne reaģēt uz kādu kas grib nocelt.

valmierietis333  Ja būtu kārtīgi dabūjis noteikti apkārt neskraidītu ... ;D (kaut vai ar pannu pa galvu)

Bet visticamākais runa neiet par dabūšanu , bet gan par trūkumu komunikācijā - pietiekami daudzi neprot sarunāties ar savu partneri , kur nu vēl uzklausīt ,saklausīt (un tā tās problēmas pa lielam arī sākas , sakrājas ), viņiem vieglāk ir sabozties uz visu pasauli un vainot to visās savās problēmās un nebūšanās , tā vietā lai vienkārši strādātu pie esošajām problēmām un to risināšanas !
Pa lielam jau abi vainīgi !

elsa  Viena pagale nedeg. Vienmēr ir kāds iemesls, kāpēc atslābst attiecības. Labākā draudzene to redz un ja viņai ir nieze attiecīgajā vietā, viņai nav daudz jānopūlas. Vīrietim vienmēr būs patīkama aplidošana. Tāpat, kā sievietei. Un jo vairāk, ja attiecībās iestājusies zināma rutīna. Tāpēc pie attiecībām ir jāstrādā.

Kurts69  esmu draugu lokā visādus gājienus pieredzējis, bet standarta situācija ir tāda, ka precēti vai kopā dzīvo jau kādu laiku, ir rutīna, ir kaut kādas problēmas(kā jau visiem), ir garlaicība gultā. Un tad ierodas motivēta draudzene vai kolēģe - seksīgi ģērbta, seksa kāra, vienmēr smaidīga un ieinteresēta it visā. Un te nav ko uzmest lūpu. tas pats notiek ar pretējo dzimumu. Kolēģis smaida, asprātīgs, vēl pasaka kādu komplimentu un uzdāvina puķīti. rezultāts prognozējams. Atšķirība tikai viena - vīrieši parasti tālāk par seksu netēmē, bet sievietēm mērķi mēdz būt tālejošāki.

senga  Nevienu vīrieti nevar nocelt,ja pats to nevēlēsies.

Eurika  Vāja,zema morāle... un rezultāts ir aprakstītais stāsts ! Smieklīgi ir tas, ka tiek vainota draudzene it kā vīrietis būtu rīcībnespējīgs un viņa to varmācīgi būtu aizvedusi . :)). Tā draudzene nav viņa pēdējā "pietura"... gan jau tai draudzenei arī ir draudzenes.. :))

fargo  tas sākas ar flirtu. un pat ja kārdināšanas objekts neatbild vai pretojas, turpinot un turpinot var panākt savu. glaimi, komplimenti, lišķība, šis un tas, gorīšanās, "nejaušības", acu skatieni. tas un vēl daudz kas ir šādu čūsku arsenāls.
vai var vīrieti aizvilināt pat ja viņš sākotnēji to nav vēlējies. bet PROTAMS! katra čūska to zina, tāpēc turpina. nereti tas pat nav, lai to vīrieti iegūtu, pietiek ar savas varas apziņu. īpašai čūsku sugai vēl sagādā labpatiku, ja spēj arī attiecības vai vēl labāk, laulību vispār izjaukt.

tas ir tāpat kā kādu uzsēdinat uz adatas. nu, pamēģini, nu davai, būs labi. vienkārši pamēģini. un viss. par velti. un ja šitādu čūsku nelikvidē no sava vidus vai nepamet tās apdzīvoto vidi, tad agri vai vēlu gribasspēks tiks pārvarēts.

ko darīt? ja laulātais saka, ka kāds paziņa ir tam netīkam un nevēlams, tad ir japaklausa un šāds cilvēks no savas dzīves ir jāizslēdz.

_Krasula_  Pavest var, bet nocelt gandrīz neiespējami, ja pats nenāk pretī. Vīrieši tomēr ir diezgan pasmagi un inerti radījumi. Un, jo vairāk gadu, jo kūtrāks eksemplārs. Jābūt ļoti lielai motivācijai, lai vīrietis gribētu pamest savu ierasto vidi.
Par kādu draudzeni ir runa? Vai tā ir draudzene? Tiešām?

Jurijs1962Augums163  Kas tur par dargakmentiņu tādu ka par viņu sievietes tikko ne kaujas ?
Nu a ja ne dargakmentiņ, tad "draudzenei" bija domās tikai sūds tai sievieti sataisīt, un to vīrieti pati drīz pametis - kam vajag tāds viegli "pacelamais".

LaskovijMerzavec  Ja ļoti grib un ir pietiekoši daudz laika,enerģijas un citas lietas, ko šim procesam var veltīt!

/... ievelk vēdaru, uzliek parūku, uzzīmē desmit platina kartes un uzvelk kurpes ar papēžiem un dodas nocelt Dzoliju nost Pitam... /

Stika  Čūskas vai ne čūskas, bet zeme ir apaļa un bieži viss nāk atpakaļ. Mana kolēģe stāstīja, ka viņas draudzene nocēla viņai vīru, bet pēc pāris gadiem tai otrai labākā draudzene viņai to vīrieti nocēla. dd
Bet pats vīrietis vispār pēdējais losis, kas noceļams kā lieta un iet pa riņķi.
dd😀👔

gertrude  Šis stāsts ir vecs kā pasaule. Parasti jau aiziet pie "draudzenes", jo sieva par vīru žēlojas, kam? Draudzenei un pati pastāsta, kas vīrietim patīk, kas nē, līdz ar to pati iedod smago artilēriju un ja otra sieviete ir ieinteresēta, atliek tikai to izmantot. Tā kā vainas pakāpe dalās 30-30-30, un 10%, teiksim ārējie faktori.

MrProvocateur  No labām sievām, sievietēm vīriešus aiznes ar kājām pa priekšu. Acīmredzot draudzenei ne galva sāp, ne kotletes sausas, ne arī bail no mineta, kā arī sekss patīk... Viss vienkārši. Ja paziņa grib redzēt problēmu, lai ieskatās spogulī, tur redzama pusproblēma. Jā, un ja jau aizgāja, tad tas nenotika pēkšņi, bet ar pazīmēm, ko paziņa vienkārši noignorēja kā luksofora gaismas signālus.

Torpedo  fargo aprakstīja tipisku Dievietes uzvedibu, par ko runā VR. Tas sievietēm ir ielikts no Dabas ("Spogulīt, spogulīt"). Un to viņas var pārvarēt tikai smagi ar sevi strādājot un apspiežot Dabas balsi

RRAGANA  10% ārējie faktori???😂😂😂 Nopietni? Kas piemēram? Negaiss? Transporta sastrēgums? Bedres uz ielām? Paaugstināts IIN?

Nocelt un nocelties var tikai kaisles apmātībā vai mīlestības iztrūkumā, pareizāk-tās neesamībā.

Stika  Torpedo, Tu esi krietnā pusmūžā, tātad ar lielu dzīves pieredzi un novērojumiem, turklāt tak neesi prātiņā apdalīts, vismaz pagaidām.
Tad kāpēc tik bieži atsaucies uz Kuģi, Rudzīti, u.c davām autoritātēm nevis izmanto savas atziņas?
Nedaprotu.😎

Stika  labojums: savām

Epifanija  tas ir atkarīgs no paša cilvēka un apstākļiem, kas ir radījuši šo situāciju, nekad nesaki - nekad! katram ir tiesības būt laimīgam..

Gunitaa  Epifanija, atņemot savai draudzenei vīrieti, Tu varētu justies laimīga ???

raima  Kas ir gājējs, tas aizies. Daba tāda. Draudzene labu darbu izdarīja- parādīja, ka vīrietis nav stabils. Ko nu tur vainot kādu- ir tā kā ir. Dzīve turpinās. Un ir tik daudz kā neiepazīta, neizzināta...

zigmars_uk  Bēdīgs stāsts, daudzi sakarīgi komentāri šeit uzrakstīti! Man šķiet, ka problēma ir tajā, ka ne visiem ir stabila vērtību sistēma... kā kaut kas nepatīk, tā šķirās vai atrod citu. Sanāk kaut kādas paseklas attiecības, kur ātri var zaudēt vērtību viens otra acīs...

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu