Vai vīrieti var nocelt, ja pats negrib nocelties?

Kādu manu paziņu pameta viņas vīrietis.Aizgāja pie viņas draudzenes.Tad nu viņa vaino to draudzeni, ka viņa ir tā maita kas viņu nocēla, jo visu laiku ir trinusies klāt, ja ne viņa tad tā arī viņi būtu kopā ilgi un laimīgi.Tad nu man radās jautājums, vai tad nu tiešām tā vienkārši var nocelt draugu vai vīru?Vīrietis taču pats izvēlās reaģēt vai ne reaģēt uz kādu kas grib nocelt.

Liga2  Gunita: Epifanija jau atbildeja, ka katram ir tiesibas uz laimi. ir cilveki kuri ir gatavi iet pari "likiem" lai sasniegtu skietamu laimes sajutu. ta ir tagad normala padarisana neetisko uzskatit par normu un vel lepoties ar to.

zigmars_uk  Vēl ticu teicienam, ka uz cita nelaimes savu laimi neuzbūvēt.

Gunitaa  Paldies, Liga2, bet es tomēr vēlētos, lai Epifanija pati atbild uz manu jautājumu. :)
Jo viņa pateica diezgan vispārīgi, tāpēc es uzdevu VIŅAI PERSONĪGI konkrētu jaut.

Liga2  zinu, ka uzdevi jautajumu tiesi Epifanijai, bet nenovaldijos. domaju, ka driz vina sniegs savu detalizeto skaidrojumu. kas nesaubos bus loti etisks, ar cilvecigi dzilu domu.

Aukstums  zinu dzīvē divas sievietes, kurām ir mērķis izjaukt ģimenes. Pēdējais , ko zinu, ar lielumlielu pacietību un neatlaidību, (viņas plusiņš, jo kopā strādāja), sagrāva ļoti stingru, pamatīgu (kā man šķita, zinot to vīrieti) cietoksni.... tur pagāja 2-3 gadi, precīzi vairs nepateikšu/

fargo  "katram ir tiesības būt laimīgam.."

jā, tikai ne uz citu rēķina, ne uz bērnu rēķina, kuri paliek bez ģimenes. bet citādi, var tikai piekrist.

Vanesa15  Vispār jau nevar ´´nocelties´´, ja vīrietis pats negrib un viņam daudzmaz darbojas mugurkauls.

Bet ir nianse. Jebkurās attiecībās, laulībā... gadās lielākas un mazākas krīzes, strīdi..., lai vai cik labas attiecības būtu. Un ´´draudzenes´´ ir tas bīstamais elements, kas ir labi informētas par ģimenes dzīvi un labi zin, kurā brīdī ir tā krīze. Un arī abus pazīst kā raibus suņus un zin, uz kurām pogām spiest. Jebkurā gadījumā daudz vairāk briesmu stāstu ir tieši par draudzenēm, nevis svešiniecēm. Svešinieces vairāk spēlē tad, kad attiecības jau faktiski ir izjukušas, vai jūk ārā.

Vanesa15  Jā, un teicinam - uz citu nelaimes savu laimi neuzbūvēsi, piekrītu daļēji.
Ja tiek izjaukta it kā stipra un laba ģimene, kaut vai tajā pašā krīzes brīdī, tad jā, fui jaucējām.
Bet cik daudz nav kopā tikai tāpēc, ka ´´iekrituši´´ ar bērnu, apprecējuši neīsto cilvēku jaunības dullumā un vēl visādu iemeslu dēļ esoši kopā neīstie cilvēki. Un tad jau apkārt sanāk daudz vairāk nelaimīgu cilvēku. Pāris ir nelaimīgs, kas dzīvo kopā bērnu dēļ, bet abi plēšas kā suns ar kaķi un bērniem tā ir daudz lielāka trauma nekā smaidoši vecāki, bet katrs uz savas ielas. Nelaimīgi ir arī tie, kurus iemīlējuši ārpus laulības vīrs un sieva, jo tak nevar būt kopā, pienākums pret ģimeni, ko tāpat neviens nenovērtēs. Tukši upuri.
Tā kā... neviennozīmīgi, variācijas daudz.

Aukstums  18.19 tur jau tā lieta, bet konkrētai sievietei tas bija reāli nosprausts mērķis :izjaukt ( abus pazīstu, sieviete pati atzinās, ka tas ir viņas hobijs), sms, kad mājās, plikbildes, tekstiņi divdomīgi, kaut nekas nav bijis...uz darbu stiepa pusdienas viņam gatavotas... panāca, ka kāja paslīdēja... pēc tam bija pierādījumi, pēc tam ģimene izjuka... un kā brīvs vīrietis, viņš viņai nav vajadzīgs, pēkšņi kaisle beidzās, un ir noskatīts nākamais precētais upuris... ne vienu nenosodu, bet tā ir realitāte...

coldlands  Par morāles un ētikas principiem neko nezinu, bet draugus uzmest nespētu, jo esmu uzaudzis pēc pacanskiem likumiem, pa kuli pretiniekam nespert, un cienīt savus draugus.

piladzoga  Te tiek pasniegts,it kā vīrieši ir izmirstošas sugas pēdējie dinozauri,tiek nocelti ,dalīti utt.Varbūt sievietei nevajag ieciklēties uz to vienu,apāva mīļais kājas un dodas prom,sagatavo sviestmaizītes līdz, novēli laimīgu ceļu un visticamāk satiksi 100 x labāku cilvēku.

Aukstums  grozi kā gribi, bet tas, manā skatījumā, ir morāles jautājums. Man nekad dzīvē nav ienācis skatīties uz draudzeņu draugiem un vīriem, kā VĪRIEŠIEM, tas vnk ir TABU...cik esmu ar bērnības draudzenēm runājusi, mēs tā jaunības dienās nospriedām un tā tam būs būt... bet citiem, ir citas morāles un citi mērķi, kā dzīve to pierāda.

Epifanija  nevajag būt tik pārliecinātām, ka neba jau kāda cita spēs mani pārsist un vīrietis atteiks, jo mīl tikai mani, reku viens piemērs ir, ka tomēr var pārsist.. tad, lūk, nolieciet savus vīriešus augstāk par draudzenēm, lai vēlāk nav jāgaudo uz mēness, jo lauciņš gulta nav tikumu izrādīšana, bet gan altāris diviem un bez draudzenēm.. protams, ka vīrietis neatteiks, ja viņam tiks dot tāda iespēja, sieviete vainīga, jā vainīga, jo laicīgi nereaģēja, bet ne tā, kas aizvīla, bet tā kura palika pie sasistas siles..

atbilde Gunitai es skatījos no sievietes zaudētājas skata punkta un ja man rastos šāda situācija, ja rastos protams, tad es jau nu nekā nejustos zaudētāja, zaudētāji būtu abi nodevēji un laimīgu taciņu!

RRAGANA  Pofig ar draudzenēm(? vajadzētu gan citu vārdu apzīmējumam), zinu divus gadījumus, kur māsa māsai nocēla vīru. Vot šitais gan nesaiet nekādos kvadrātos kopā! Piedevām, vienā gadījumā-dvīņumāsas! Kā ar asinsbalsīm sirdsapziņā?

neko  RRAGANA: nu tur tak viss kārtībā, vīrietis paliek ģimenē. Kur problēma?:))

Stika  Ragana, bet es zinu gadījumu, ka brālis brālim sievu nocēla un arī apprecēja. Tāda pelēkā pele pēc izskata, bet laikam viņai "kaut kas no zelta..." - kā mana tante saka. dd😀😁

AivarsN  Viss atkarīgs no sievas vienaldzības un nocēlājas profesionalitātes.

RRAGANA  Neko-> nu arī fakts... 😄
A kas ir viens otram puikas, kuri piedzimst dvīņumāsām no viena vīrieša?

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu