Vai vīrieti var nocelt, ja pats negrib nocelties?

Kādu manu paziņu pameta viņas vīrietis.Aizgāja pie viņas draudzenes.Tad nu viņa vaino to draudzeni, ka viņa ir tā maita kas viņu nocēla, jo visu laiku ir trinusies klāt, ja ne viņa tad tā arī viņi būtu kopā ilgi un laimīgi.Tad nu man radās jautājums, vai tad nu tiešām tā vienkārši var nocelt draugu vai vīru?Vīrietis taču pats izvēlās reaģēt vai ne reaģēt uz kādu kas grib nocelt.

Laila14  Tik daudz zinošu cilvēku Oho...))...Par svešu dzīvi tik viegli filozofēt un izteikt viedokļus..

Tessa  Laila, tu doma, te visi ir inkubatora izauguši un neko nav redzejushi no tas dziives? /cista ta garamejot/

Stika  Nē, Tessa, vēl trakāk - visi te mucā auguši, pa spundi baroti, tāpēc neko nav redzējuši, neko nav dzirdējuši un neko nesaprot no dzīves! dd ( izņemot protams, kundzīti 22:07)😁😃

aija_69  Ja vīrietis aiziet pie citas, pirmkārt, tā ir atstātās sievietes atbildība, izvēle un rīcība, kas devusi šādu rezultātu. Draudzenei te nudien nav grēkāža loma, bet gan dzīves Skolotāja misija.
Atbildot tieši uz jautājumu: vai vienkārši citai sievietei var nocelt draugu vai vīru,- nu, ja sieviete ir izveidojusi attiecīgu klimatu pāra attiecībās un pati vēl piepalīdz, lai vīrieti kāda cita savāc, tad protams, tas neprasa īpašas pūles.
Protams, der izvērtēt, vai izvēlētais vīrietis bija no tiem, kas veido ilgstošas attiecības, jo ir vīriešu segments, kas ir mūžīgie laimes meklētāji.

av2  redzi, viiriessi ir jaanoveertee. Katram gan sava pieeja, bet...ka nesanak nozzeelot...savu muuzziigo aiznnemtiibu, galvas saapes utt.Ta staa.
Draudzene isteniibaa izdariijaa vinnai pakalpojumu. Nu nebija tur maajas love, kaisle. Peec gadiem sapratiis to.

Anita73  Var, bet domāju, ka ne 100% visus, un ne vienmēr tas būs saistīts ar to, ka viņa sieva nav pietiekami laba. Vienkārši ir vīrieši, droši vien arī sievietes, kuriem/-ām laiku pa laikam vajag "jaunas asinis". Aizbrauc jumts un tikai vēlāk saprot, ka tā bijusi mirkļa iegriba, bet ir jau par vēlu ko mainīt.

Torpedo  Nu, ja sieviete ir pietiekoši sexapīla un vīrietis, kuru viņa nolēmusi pavest, nav impotents, tad agrāk vai vēlāk viņai tas izdosies. Ar jebkuru. Nu, lāb, ar kādu fanātisku mūku, varbūt, arī neizdotos. Tas būtu tas pats, ka jums katru dienu darbā nāktu kāds un piedāvātu kukuli miljons euro - vienreiz jūs tak nospļautos un paņemtu. Nu, paņemtu arī 10 EUR un pirmā reizē - galīgi nav gribasspēka! :D

Vanesa15  Torpedo,
Nu nav gluži tā. Viss atkarīgs, cik vērtīga ir sieva. Ja tev mājās stāv 5 miljonu vērta, bet piedāvā kukuli par miljonu ar noteikumu, ka mājās esošos 5 miljonus zaudēsi, diez vai saprātīgs vecis to darīs. Nēnu ar mazo galviņu domājošie mirkļa uzplūdā arī paņems to miljonu vai 10 eiro kukuli un pakāsis daudz ko vērtīgāku.
Bet ja sievai vērtība jau ir tuvu nullei, tad jā, vieglāk par vieglu piekukuļot un pārvilināt pat par piečuku.

magone4  vai nevar būt tā, ka vīrietis vienkārši iemīlējās? varbūt beidzot satika īsto mīlestību. un nekāda klaigāšana šeit taču to neizmainīs. slikti jūtās pamestā sieviete, bet arī viņai tā ir iespēja sākt jaunas attiecības, ko laulībā neuzdrošinātos. varbūt viņas skaistā dzīve tikai tagad sākās.

straume22  Noteikti jāpievērš draudzenes uzvedībai lielāka uzmanība(filozofē) un būtu jātrinas savam vīrietim VĒL stiprāk klāt. Kura pārspēja -tā dabūja.

Piparkuka  Aukstums- kāpēc tu nevienu nenosodi, ja viņa tik pretīgi rīkojās?! Un vēl zināji!....:(
Kaut kas pilnīgi slims.
Un- ja mīl, nevar nocelt. Arī sievietes. Jā- varbūt pavedināt uz brīdi, bet ne vairāk. Jo ir tikai viens mīlamais. Un, ja dzīvo kopā, tad šai gadījumā pavisam nevar.

antikrize  Pēc diskusijas secinu, jo mazāk draudzeņu, jo labāk.

Rodnijs  NEvar nocelt protams, bet šajā gadījumā labi vien ir. Jo ja izdevās nocelt, tas nozīmē ka attiecības bija vājas, neīstas, uz materiālo vai jebkādu citu aprēķinu, vai bailēm palikt vienam, samierināties ar viduvēju variantu.. utt balstītas. Bet tas jau sīkums, lielākā daļa attiecību šodien tādas ir. Paši slinki, bailīgi, utt lai paņemtu tādas attiecības, tādu darbu, tādu dzīvi kā gribētos.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu