Kuriozi randiņos vai sarakstē

Pietiek ar nopietnajām tēmām - melnajā piektdienā labāk pastāstiet par kurioziem sarakstē vai randiņos - smieklīgiem vai ne tik smieklīgiem...😍😎

Mia__Mia  Ak jā, pēc šīs pieredzes savu telefonu vairs nedodu, lai nevar sameklēt privātus datus. Daudzi apvainojas, bet ir skaidrs, ka uzvedība dažiem var būt pilnīgi neparedzama.

riebekle  http://meeting7.oho.lv/https://iepazisanas.oho.lv/meeting.php?cmd=dienasgr_pub&kid=701999

Sarakstēs reizēm ir ko pabrīnīties. Uz randiņiem esmu bijusi ļoooti maz, visi man tādi foršie trāpījušies. Nu vienā nosacītā randiņā man tika sarīkotas nelielas orientēšanās sacensības, atsūtot tikšanās vietas koordinātas telefonā. :D

Gunitaa  1 kuriozs, kas gan nav saistīts ar iepazīšanos. Aizvakar piezvana mans brālēns, jo diezgan bieži sazvanāmies. Jautāju, ko pa Lieldienām darījis. Viņš stāsta, ka pa Lieldienām abi ar sievu uz 3 dienām bijuši Nīcā, labi atpūtušies. Grāfienes villā dzīvojuši, kas tagad tiek izīrēta kā viesu nams. Skaista vieta, apkārt skaitas villas, lepnas mašīnas un smaidīgi cilvēki. Domāju, nu kāpēc ne, jo Nīca tak netālu no jūras, laikam bagāti cilvēki tajā vietā Kurzemē sev īpašumus nopirkuši.:) Tad jautāju, kāds laiks bija, viņš saka, ka mazākais +9 un vēl siltāks. Es saku, kā tas var būt, ja Rīgā bija ap nulli un +1, kā arī sniegs un lietus.
Vārds pa vārdam, kamēr izrādījās, ka viņš Nicā (Francijā) bijis, nevis Nīcā (LV). :))

VenBer  Nav nekā kurioza, vien dzīves patiesība. Saraksties ar sievietēm, viss liekas ok. Tad nonākam pie kopsaucēja, ka vajadzētu tikties. Saku ok, ņemu taksīti un braucu. Uz ko saņemu pretī atbildes (jā atbildes daudzskaitlī no dažādām - "Tev nav auto, tad Tu neesi nekas! !"
PS. Tad man vēl nebija profila bildes ar mocīti, bet secinājumus izdarīju priekš sevis .

valmierietis333  Beidzot normāla tēma !

Vienīgi skumjas pārņēma pirmo stāstu lasot , neredzēju tur neko smieklīgu , ja nu vienīgi to ņem kā melno humoru ,tad gan var pasmieties , bet es laikam pārāk nopietni iedziļinājos !

^esse^  Tiešām smieklīgi, te mīž, te ar draudzenēm visādi brīnumi gadās. Žēl, ka man nav draudzeņu un pa randiņiem sen vairs nestaigāju.

LaskovijMerzavec  Savulaik sarakstijos ar vienu sievieti viņa tākā jā, tākā nē.

Tikmēr atnāca vēstule no citas. Bilde interesanta, bet isti nevareja saprast, interesē vai nē. Pec paris dienām atbildēju, pāris vēstules un jau sarunājām randiņu.

Izradijās, ka viņa ir pirmās draudzene un ar draudzenes profilu mekleja viņai puišus, bet par cik draudzene mani izbrāķēja un tad viņa pati man uzrakstija.

VenBer  LaskovijMerzavec !
Ja tā ir taisnība , tad nekādas draudzenes nebija! Bija fake profils izlūkošanai!

gacca  Savulaik, sapazinos ar sievieti. Pēc rakstības stila, anketas datiem, vizuāli - zolīda. Sarunājām randiņu. Vis jau būtu forši ... ja sieviete būtu mazliet pieklājīgāk apģērbusies un mazliet adekvātāk uzvedusies. No apkārtējo pievērstās uzmanības, tā arī nevarēju saprast ... vai mani uztver kā klientu, vai kā suteneru.

VenBer  gacca!
Tevi vairāk uztrauc , ko citi padomās, jeb kā pats jūties ?

gacca  Tur jau tā lieta, ka es pats jutos kā vai nu viens, vai otrs.

LaskovijMerzavec  VenBer... Profils nebija fake. Tā draudzene no sava profila pēc pāris dienām iepazinās ar savu tagadējo vīru.

Caune  Ejot uz randiņu ar vīrieti pa ceļam vai gaidot, kad vīrietis randiņa nav klātesošs, ar mani ir mēģinājis iepazīties cits vīrietis un tā ir bijis vairākas reizes. Parasti uz ielas ar mani neviens nemēģina iepazīties.
Vienreiz pati piegāju pie vīrieša un netīšām iepazinos. Norunātajā vietā vientuļi stāv sapucējies vīrietis ar ziediem. Līdzīgs bildē redzētajam ar kuru norunāts randiņš. Piegāju, pateicu vārdu un jautāju vai viņa vārds ir ..... Vīrietis nosauca savu vārdu un teica ka viņš nav īstā persona. Pastāstīja ko viņš gaida,kāpēc ar ziediem, iesmējām par situāciju un devos satikt, kā vēlāk izrādījās, pilnīgu pretstatu - vīrieti sporta tērpā un bez ziediem.

Tinte  Oho pirmsākumos draudzene te iepazinās ar vīrieti, ar kuru pirms 20 gadiem kādā lauku diskotēkā bija visu nakti nodejojuši. Viņš viņu bija atpazinis fotogrāfijā, un ne tikai foto, arī pilsētā bieži esot viņu ievērojis, laikam nemaz nebija izmainījusies. Viņa gan to vīrieti nebūtu nekad atcerējusies. Pēc tam viņi dažus gadus bija pāris, bet vēlāk izšķīrās.

kvarts  sensenos laikos bija man draudzene, kura teica, ka līdz kāzām ne un ne, un nekādi neizdevās pārliecināt viņu par pretējo... un tad pie apvāršņa parādījās frukts-skaists, garš, naudīgāks un ari gudrāks un jau pēc pāris mēnešiem šie svinēja kāzas.... bet cik ātri apprecējās tik pat ātri ari izšķīrās, jo šamajam stāvošs vijis kā mazais pirkstiņš...

kvarts  Pēc kādiem padsmit gadiem nejauši satikāmies, un tad daudz ko izrunājām....

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu