Vai esam labāki par tiem, ar kuriem pārguļam?

Vai uzskatāt to par zemisku rīcību, ja nule kā iepazītā sieviete/vīrietis, stāstot par savu pagātni, bijušo piemin ar augstprātību - tipa, es ar sava bijušā brūtgāna apenēm tagad grīdu mazgāju; vai arī - viņš, muļķis, manas mājas kredītam garantiju sniedza, bet ja viņš mani ignorēs un nemaksāšu, pats tad dabūs ciest. Varbūt aiz šiem izteikumiem vienkārši slēpjas aizvainojums par to, ka pagātnē kaut kas nav sanācis?

Jeb nožēlojamās pret nožēlojamajiem (un otrādi)

edding  Protams, ka ir aizvainojums. Daži dzīves gadi izniekoti, bieži vien tie labākie. Un tas ir normāli. Jocīgi būtu, ja teiktu, ka pilnīgi vienalga par neizdevušamajām attiecībām. Tad gan jādomā, ka personai nav ar galvu kārtībā.
Par humora izjūtas trūkumu. Dažreiz tās tiešām kādam nav, bet dažreiz ir "zobs" uz kādu niku un tad iedarbina visus kloķus, lai izvērstu haosu un izceltu sevi. Iekrīt bērna prātiņā.

lapukoks  Pārfrāzējot vecu bet patiesu sakāmvārdu: Pasaki man, kas ir tavs draugs, es pateikšu - kas esi Tu pats....

lapukoks  Un vispār... ja kadam ir niķis cilvēkus aprunāt aiz muguras, tad tāpatās aprunās arī Tevi, pagriez tikai muguru...

fargo  "Tagad gvenu sauksu par plerzaka sievu(mol jokoju), visi kam te bij tā brīnišķīga humora izjuta, davaj smejaties, un liekat man daudz, daudz pozitīvo īkšķīšu."

komentārs vietā. brašajiem jokotājiem nepielec, ka joki var arī nebūt smieklīgi. bet zemi, pat stulbi....

kā ja kāds tips iemaldās vīru kompānijā un sāk jokot par ģenitālijām un seksu. nu, apmēram, kā 3-5 klasē. nevienam nav smieklīgi. tikai kauns un neveiklība. artista vietā.

LaskovijMerzavec  Nosaucot savu bijušo par kuci, plerzaku utt, pats jau paliec par kuces vīru, berni par kuces bērniem utt...

Man visas bijušās ir fantastiskas sievietes! :)

Piparkuka  Piekrītu Sallijai. Jo tas "joks" par bijušā vīrieša biksēm bija tik- tāds nepatīkams, atriebīgs, nu vienkārši- ļoti slikts, brr.
Pilnīgi ne-humors.
Cilvēkiem tomēr ir jābūt jaukiem, dzīvi baudošiem, nopietniem un ar smieklīgu humoru. Nevis ironijām, uzbrukumiem, sarkasmiem. Tas ir nepatīkami un slikti.

Tessa  izlasiija viedokljus un saprata, ka mes te esam mazakuma :DD bet tie paši, kuri vienmer, viena kompaška.
un atkal mans viedoklis un nostaja ir tuvak vinjiem, viiriešiem. jaiet meklet sevii mužskoe načalo /salika savejiem plusus no sirc/

Spodris  Nekad par Gvenu un Tessu neesmu bijis augstās domās,visos postos ļoti acīmredzami izpaužas zvērinātu, dzīves neapmierinātu un īgnu vecmeitu sindroms, tēlaini izsakoties, kā zābaku pāris

piladzoga  vispār jau PĀRĀKS tas ,kurš virspusē un dod "rIkojumus"

Geisha  Kāpēc vispār vajag gulēt ar ko pagadās?
2 lietas nekad neesmu sapratusi:
1. Kāpēc cilvēkam vajag nodzerties? Dzīve savā būtībā ir debesu dāvana. Melnās strīpas mijas ar baltajām. Dzīve ir nežēlīgi īsa, kur ir arī ļoti jauki brīži. A, tu cilvēks guli mauli pielējis, visu palaid garām. Kāda jēga bija tavai piedzimšanai?
2. Kāpēc vajag gulēt ar ko pagadās? Kā vārdā? Vai tava vāvere ir miskaste, kurā katrs garāmgājējs atļaujas iespļaut? Nesaku, ka manā dzīve ir bijis tikai 1 vīrietis. Vīrietis ar kuru dalīju gultas priekus man bija simpātisks un garīgi tuvs (vismaz tajā laikā kad tikāmies vai dzīvojām kopā). Pēc šķiršanās tad jau ir dažādas atmiņas.

piladzoga  cienītā Geisha ,alkoholisms ir slimība,tāpat kā bulīmija utt..mēs neesam svētie priesteri lai kādu nosodītu

adamsone  Jociņš par apenēm ir prasts , toties dzīvs. "Visas fantastiskās bijušās" ir ūberpareizs apgalvojums, tak garlaicīgs.
Žēl , nebija iespējas izmantot apenes, labprāt būtu tā darījusi, ar klusu iekšēja gandarījuma izjūtu. :D

solvitas  Par apenēm runājot atcerējos kā Liene Skulme pēc šķiršanās no precētā Andra Buļa lielijās, ka viņai mājās esot kaste ar sagludinātām viņa apenēm. Un tad tauta šūmējās, ka tādas jau nekam nederot, jo lietotas vismaz fetišam derētu, bet gludinātās esot tikai lupata. :)

Tessa  alkoholisms, piladzoga, ir izlaidiiba, tapat ka parejas atkariibas, jo bez alkohola cilvekam neapstajas dziive. saliidzini vel alkoholismu ar vezi. pats perk, pats dzer, pats indejas, pasham ta gribas un patiik.

piladzoga  katram ir tiesības palikt pie sava viedokļa

av2  jaa, ir cilveeki, kuru nekad nav....nu vienkaarssi happy :( Ne bijussajas, ne esossajas attieciibaas. Vinniem vienmeer bijussjaas vainigi ir tikai....ne pats.
Nezinu, es savu bijusso neesmu nekad nolicis, un neloikssu , jo nav jau par ko. Miileeju vinu tomeer.....
Man taa sskiet, ja esi patiesi to otru miileejis, nu nevar nekad...dziivee velaak neko sliktu pateikt , nesaapinot ari ......arii pats sevi. Tapec labaak pakluseet dazzreiz.
Bet nu daaamas, oi, oi, oi.......:(( Paklausaties, ko tikai nesaka par bijussajiem tepat, muusu oHo rindaas , vinnas. Brrrrr......kaa man tomeer ir paveicies.

Rodnijs  Ja, tieši tā, tur slēpjas aizvainojums un sāpes. Apsveicami ka spēji to nolasīt!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu