Vai esam labāki par tiem, ar kuriem pārguļam?

Vai uzskatāt to par zemisku rīcību, ja nule kā iepazītā sieviete/vīrietis, stāstot par savu pagātni, bijušo piemin ar augstprātību - tipa, es ar sava bijušā brūtgāna apenēm tagad grīdu mazgāju; vai arī - viņš, muļķis, manas mājas kredītam garantiju sniedza, bet ja viņš mani ignorēs un nemaksāšu, pats tad dabūs ciest. Varbūt aiz šiem izteikumiem vienkārši slēpjas aizvainojums par to, ka pagātnē kaut kas nav sanācis?

Jeb nožēlojamās pret nožēlojamajiem (un otrādi)

Stika  Omg, vairākums komentētāju PA ir tik hipernopietni un pareizi, ka garlaicībā nereti var cirvi pakārt...
Un ar humora izjūtu arī daudzi nedraudzējas...
Žēl gan! 😟

fargo  "Vai uzskatāt to par zemisku rīcību, ja nule kā iepazītā sieviete/vīrietis, stāstot par savu pagātni, bijušo piemin ar augstprātību - tipa, es ar sava bijušā brūtgāna apenēm tagad grīdu mazgāju; vai arī - viņš, muļķis, manas mājas kredītam garantiju sniedza, bet ja viņš mani ignorēs un nemaksāšu, pats tad dabūs ciest."

kāpēc lai kāds tā teiktu? tas ir no kādiem komentāriem? nu, tā ir kā ir...

"Varbūt aiz šiem izteikumiem vienkārši slēpjas aizvainojums par to, ka pagātnē kaut kas nav sanācis?"
vismaz, ja ne krietni vairāk.

"Jeb nožēlojamās pret nožēlojamajiem (un otrādi)"
varbūt apeņu ipašnieks uzvedas(-ās) tā pat?

par tiem kredītiem. nekad un ne pie kādiem apstākļiem nevajag kļūt par galvotāju kādam citam. nevienam un nekādu iemeslu dēļ. un ne tikai finansiālos jautājumos.

Dzhaz  es šajā gadījumā necenšos savas smadzenes apgrūtināt ! es vnk izdrāžu iepazīto sievieti bez liekiem jautājumiem !

riebekle  Dzhaz, jā, lūk, lielākā dažu vīriešu problēma - "necenšas savas smadzenes apgrūtināt, vienkārši drāž".....

mikeliene  Cik nācies saskarties ar tādiem/ām kas apdē.. savus bijušos,paši nekādi..tāda bravurība..Vispār nepatikami klausities.

inaralaima  Es nekad neesmu domājusi -kurš labāks un kurš sliktāks un cik procentus.Un kāds ir tas mērs,ko šeit piemērot ? Dzīvoju pēc Skārletas principa --es par to domāšu rīt,bet rītdiena vēl tik tāla....

Tessa  Stika, vienkarshi daudziem nesapas humora izjuta un tas ir ljoti svariigi, ja ne pargulj, bet veido attieciibas. Ieprieksheja (kkada zemak) tema man arii nelikas smiekliigs nekas, par ko citi uzjautrinajas. Realitate tas izskatiitos ta, ka es pieklajiigi smaidiitu un atri aizietu no tadas kompanijas. Vai esmu garlaiciiga? laikam jau, bet arii nestastiitu lietas, kuras ta vai citadi pazemotu cilveku, kuru kadreiz izvelejos.

par temu. nepargulju jau sen. neinterese parguleshana. interese, ja kkas sak veidoties. liidz ar to man nav neka slikta, ko teikt.
autoram. sanjiemies. sievietes neciesh miikstos.

Alionushka  Autors ir viens zemisks tirliņš. Pagrābis atbildes pat no sava iepriekšējā ūberinteresantā jautājuma un tagad uz šo atbilžu pamata sāfantazējis veselu stāstu par "pirmo pretimnācēju". Vai tu tas pretimnācējs būtu? Kaut kā negribas ticēt, ka ar tevi vispār kāda ralitātē komunicē.

Sallija2  Oi, nu gribot negribot jāsajūtas pārākai, ja jau cilvēki tik nabadzīgi, ka ar vecām apenēm grīdu mazgā un māja kredītā. Man ir speciāla mikrošķiedras grīdas lupata, kuru uzmauc uz tāda kustīga kāta un ļoti ērti visus stūrus un malas var izmazgāt un dzīvoklis īpašumā bez krdedītsaistībām.

Alionushka  Nupat Sallija2 nodemonstrēja Tessas minēto nesaderīgo humora izjūtu piemēru. Jokoja gan cilvēki, stāstīdami par par apenēm un mājas hipotēku, gan Sallija2 par dzīvokli bez kredītsaistībām un mikrošķiedras grīdlupatu (vismaz es tā ceru). Rezultāts nulle, pasmieties kopā nesanāks.

Sallija2  Allionushka, man tie Gvenas seklie uzbraucienjociņi nekad nav likušies applausu vērti, bet tas jau viņai netraucē pulcēt atbalstītāju pulciņu šeit. Acīmredzot tāda nu ir tā vidējā oho lietotāja ---prasta un rupja kā Gvena.

Jurijs1962Augums163  A man šitā padumju tēmiņā tikai 1 jautājums (administràcijai OHO) - man aizlegts likt plusi/minusi komentāros : ar ko par mani labakie tie kuriem atļauts ?!

Drole  Ja kaads grib nodemonstreet savu paaraakumu par citiem mirstiigajiem, dizhojoties ar mikroshkjiedras lupatu, tad jaapieziimee, ka mikroshkjiedras (atshkjiriibaa no kokvilnas apeneem, piemeeram) izraisa pasaules okeaana piesaarnjoshanu, nonaak bariibas kjeedee un izraisa slimiibas, veezi ieskaitot, gan komentieres gjimenes lokaa, gan miljardiem citu liidzpilsonju.


https://www.theguardian.com/environment/2016/jun/20/microfibers-plastic-pollution-oceans-patagonia-s
ynthetic-clothes-microbeads

Sallija2  Drole, tu mūsu linku dieviete, pameklē linku par postu, ko pasaules ekoloģijai nodara kokvilnas ražošana :) Viszaļāk jau būtu dzīvot mežā zem eglītes un baroties no tur nomedītiem zaķiem, bet baidos, ka tu to nedari un arī piedalies rūpniecības uzvaras gājienā un piesārņo vidi.

Stika  Nē, Tessa, Tu kā reiz neesi garlaicīga un Tavus komentārus gandrīz vienmēr ir interesanti lasīt.
Un tas, ko pateicu par humora izjūtas trūkumu un hipernopietnību, nebija attiecināms konkr. uz Gvenas ekša apeņu tēmu, bet mani novērojumi kopumā.
Dzīvojiet taču vieglāk, biežāk pasmaidiet un neņemiet ļaunā manu atklātību, jo nevienu konkrēti nevēlējos aizvainot!

Gvena  ak dies,kadu rezonanci radija mana bijusa plerzaka plutenes,samais ja izlasitu noteikti justos lepns kā pāvs:D ja jau tam pat vesela diskusija veltita. Tam glaunajam sieviskim kas mazga gridas ar mikroskiedru lupatam gribeju pajautāt,ko ta te dara tik smalka butne starp rupiem babiesiem?bet laikam jau nemaz tik smalka nav ja jau pate tas gridas mazga.un vel te daziem nu pavisam sterila ta humora izjuta.

Geisha  InfanteEulalija jautājums ir KĀ cilvēks aiziet ar godu un cieņu vai grābj līdzi pat sarūsējušās naglas.

Par kredītu. Ne jau atriebība, bet neaudz likumus zināt vajag. Ja kredītņēmējs nemaksā tad maksā galvotājs. Pirms uzņemies saistības mūža garumā izstudē likumus. Protams, ka varu mainīt galvotāju, bet naudas izteiksmē tie ir lieki 50 eiro mēnesī, kas man nav izdevīgi. Kredīts tiek maksāts godīgi, bez kavējumiem. vai vēl kādam ir kādi jautājumi par manu kredītu? Jautā atbildēšu.

Bazhix  10:46 ir kronis visam :)
Kā nez kādu sasniegumu es pasniedzu to, ka pildu savus pienākumus un uzņemtās saistības, jo, tīri teorētiski es to varētu arī nedarīt :D
P.S. Ja pastudētu likumus, tad to naudu no Tevis tik un tā dabūtu - piemēram, galvotājs to piedzen no tevis regresa kārtībā :)

coldlands  Tagad gvenu sauksu par plerzaka sievu(mol jokoju), visi kam te bij tā brīnišķīga humora izjuta, davaj smejaties, un liekat man daudz, daudz pozitīvo īkšķīšu.

piladzoga  Ak vai ,apenes,lupatas ..kāda gan starpība,kas ar ko podu mazgā,galvenais ,ka vispār izmazgā.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu