Kā tikt galā ar kaimiņu dārdinātāju?

Man kaimiņos ievācies kaut kāds idiots, kurš dienu un nakti dārdina savus krievu hītus un par ārā nav glābiņa no viņa, jo logi viņam vaļā un skan visur. Pašvaldības policijai durvis viņš neatver un viņi tad neko nevarot darīt. Priekš kam tad vispār tāda policija? Es pati arī varu piezvanīt pie durvīm un palūgt nogriezt, policiju jau sauc, kad tāda metode nestrādā. Vai tiešām man jāmaksā kriminālajām autoritātēm lai tās ieved kārtību? Svētdienas dienā pat neļauj atpūsties.

bika  Pirmais solis.

Uzraksti skaistu vēstuli un pievieno Metalic disku, Disku apsien ar daiļu lentīti.
Dāvaniņu un vēstuli iemet paskastē.

p.s.

iesaki disku spēlēt 24 diennakts stundas un paskaidro, ka Tu arī cītīgi klausīsies. Un arī ceri, ka logi būs atvērti!

LaskovijMerzavec  Sieviete dieviete, sieviete velns, bez savas gorillas tik trausls babulis :D :D :D

Geisha  Rakstīt vajag nevis zvanīt policijai. 5 reizes uzrakstīsi tad Bez Tabu pieaicināsi.

Virgo  Rakstīt vajag mācēt ...raksti ziņojumu drošības struktūrām, ka kaimiņš drukā naudu. Un lai maskētu drukāšanas mašinas radīto troksni tiek skaļi atskaņota muzika .... attiecīgie dienesti atbrauks ātri..
Vēl var aizrakstīt autortiesību aģentūrai ka kaimiņš bez licences apskaņo visu māju......un tad lai viņi iekasē naudiņu priekš muzikas autoriem..... nu kaut kā tā...:)))

klaustrofobija  Ir, diemžēl, tā, ka nevar ar kaimiņiem sarunāt pa labam. Tieši mans gadījums. Privātmājā tieši pretī logiem dārdina katru dienu, esmu gājusi un runājusi... Inteliģences līmenis stipri zem vidējā - mēs gribam atpūsties. Un man arī jāgrib atpūsties ar viņu skaļo mūziku. Agri no rīta vai vēlu vakarā, kad tik viņiem ienāk prātā. Izejas īsti nav - līdz 23 mēs drīkstam.

Drole  Ja suudziiba polichu priekshniekam neiedarbojas, varbuut der parakties no otras puses. Gan jau adidasam citi greeki atradiisies - mazgadiigie, narkotikas, kontrabanda.



P.S.
"10. Pašvaldības policijas darbiniekam ir tiesības lietot fizisku spēku, roku dzelžus, speciālos līdzekļus, stekus, sasiešanas līdzekļus, dienesta suņus un zirgus tādā pašā kārtībā, kāda noteikta Valsts policijas darbiniekam."

Drole  tikai nepaarcenties ((Krimināllikuma 300. pants) , legjendai jaabuut devinjreiz nomeeriitai...

http://www.vp.gov.lv/?id=506&said=511&topid=0

Virgo  ....neatkarīgi no tā kam adresē Iesniegumu beigās pieraksti teikumu - Iesniegums sastādīts divos eksemplāros
1.- vietējam priekšnieciņam.
2.- Iekšlietu ministram.
Šitā piebilde reaģēšanas laiku paātrina Ntās reizes...:))))

Inkata  Piekrītu, cilvēki kas savu tukšumu cenšas aizpildīt ar dārdošu mūziku ir milzu neatrisināma problēma. Cilvēks kurš varaskāri cenšas apmierināt uzspiežot citiem savu gaumi ir kurls pret jebko. Atbildēšana ar citāda stila dārdoņu neko nepalīdzēs. Esmu bijusi tādā situācijā. Viens kaimiņš uzskatīja kā pareizā mūzika kura visiem jāklausās ir SVH , otrs uzgrieza skaļāk, pastāvot uz savām tiesībām klausīties radio 2. Man pa vidu bija tāda kakafonija ka par maz nelikās. Un neko. Kad lūdzu lai pagriež klusāk, saņēmu atbildi kā viņiem līdz 11ir tiesības klausīties ko un cik grib.

neko  "Izrādās, ka man vajag 2m gorillublakus"

Atkal jau viss saputrots. Nevis gorillu, bet maigu inteliģentu 2m+ vīrieti kas prot sarunāties:)

Torpedo  Ar kaimiņiem ir, kā ar visu citu dzīvē - kā paveiksies. Var nodzīvot līdz 100 gadiem pie labas veselības un var arī līdz 20 neizvilkt.
Man par laimi apkārt dzīvo tikai pusdzīvi penzionāri, kurus vispār nemana - un tā ir liela laime!

vilks28  piedāva viņam minjetu, ja piekritīs nokod galu.

piladzoga  iepazīsties ar kaimiņu un uzdāvini viņam austiņas :D ,viņš būs pārsteigts un gan jau nokaunējies arī (ja ir ar adekvātu domāšanu)

Dzelzene  vīrieši pa lielam iedalās2 grupās-kuri problēmas rada, un kuri risina. Nojaušu, kurš tips blakus autorEI.

Torpedo  solvitas, tad piejem to kā Dieva sodu, ka pa dzīvi es daudz tirsinājusi vīriešus. Un ka varēja būt arī sliktāk - kā bads Somālijā vai amerikāņu bumbas uz galvas kā Sīrijā

Dzelzene  nu pāķīgi gan tie ieteikumi te. mūziku pret mūziku, kriminālās autoritātes, rakstiski apmelojumi D(
prātā nāk anekdote, kur psihenē jaunajai māsiņai jāaiznes slimības vēsture no viena ārsta otram D))
mēs teorētiski dzīvojam tiesiskā valstī. Teorētiski pastāv trokšņa līmenis, kuru nedrīkst pārsniegt arī dienas laikā. Vispirms mēģini inteliģentā veidā aizstāvēt savas tiesības. Runāt gan ar viņu nav jēgas bez policijas. Vai kaimiņš dzīvo privatizētā dzīvoklī vai īrē? 2. gadījumā viņu var no midzeņa izšūpot ar daudzskaitlīgiem parakstiem, kurus savākt nevajadzētu būt grūti.
Šis jautājums parādās atkārtoti oho. Iepriekš PA inženieri ieteica kaimiņam slepeni uzstādīt trokšņu kropļotāju, kas padarītu viņam pašam mūzikas klausīšanos nebaudāmu. Gan efektīvi, gan likums pārkāpts minimāli.

anis  Nu,ja ar kaimiņu tiešs kontakts-griesti,grīda,siena,tad ļoti efektīgi darbojas pie sienas piespiests vibrators! Tiesa -siena var sākt plaisāt,bet ko nesadarīsi mīļā miera labad....

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu