Kā tikt galā ar kaimiņu dārdinātāju?

Man kaimiņos ievācies kaut kāds idiots, kurš dienu un nakti dārdina savus krievu hītus un par ārā nav glābiņa no viņa, jo logi viņam vaļā un skan visur. Pašvaldības policijai durvis viņš neatver un viņi tad neko nevarot darīt. Priekš kam tad vispār tāda policija? Es pati arī varu piezvanīt pie durvīm un palūgt nogriezt, policiju jau sauc, kad tāda metode nestrādā. Vai tiešām man jāmaksā kriminālajām autoritātēm lai tās ieved kārtību? Svētdienas dienā pat neļauj atpūsties.

Ellocka  Gulēšanai sagādā ausu aizbāžņus un miers. Trokšņi mēdz būt daudz un dažādi. Mani kaimiņi dažkārt skatās TV (ap 3 naktī) un es tā daru. Modinātāju dzirdu. Ar citiem kaimiņiem bijusi vienošanās, ka bērns klavieres var spēlēt kaut pa nakti, bet nekādā gadījumā no rīta. Policiju var saukt par skaļu troksni tikai pēc 11 naktī - tādi mūsu valstī ir noteikumi. Tā ir dzīve daudzzīvikļu mājās, nekad nebūs perfekts klusums, ja trokšņi un daudz kas cits rada psiholoģiskas problēmas, jādzīvo citur.

Bazhix  Citur dzirdēts padoms - "Atslēgas caurumā superlīmes pudelīte" :) Es gan šādus paņēmienus noteikti neatbalstu :)

elsa  Apbrīnoju ļaudis, kuriem ar apbrīnojamu regularitāti ir visādas dzīves nebūšanas, kas obligāti jāizvazā ohuja ēterā. Tavā dzīvē kaut kas pozitīvs arī notiek? Gandrīz izlasās pēc šizo.

Ellocka  Sievietes liktenis ir mīlēt un ciest (no visas pasaules pāri darījumiem) D; Tas ir labais tonis.

C_hloe  Manai mammai līdzīgs kaimiņs, policija paskaidroja, ka jāsauc KATRU reizi, kad traucē un protokols tiek sastādīts par katru izsaukuma reizi. Un tad vainīgo soda. Vienreiz, otreiz, treso reizi

kvarts  Nopērc perforatoru...pats atskries lūgties...

zoomed  atceros darīju elementāri ar tādiem blakus kāpnēs. Paņem, kamēr nav mājās, sērkociņu nozied ar superlīmi un iemauc atslēgas caurumā. Manējiem kaimiņiem pieleca pēc trešās reizes, bet pieleca :)

Pilskungs  Tavu jautājumu vajag pārsaukt - "Kā tikt galā ar kaimiņu - kārdinātāju " ?
Varbūt tavas sievišķās stīgas ir aizskārušas viņa dvēseli,
un viņš vienkārši vēlas ar tevi tuvināties (vienoties kopīgā dziesmā) ?

sisqo  Mans viens radinieks savulaik ar tādu kaimiņu cīnājās ar viņu pašu metodi. Kad spēlmanis pats guļ dziļā miegā tad rads slēdza iekšā savu mūziku. Pirms tam gan man rads paprasīja palīdzību atbilstošās aparatūriņas iegādei. :) Turpmāk kaimiņš vairs mūziku nerībināja.
Bet ja tavs kaimiņš dārdina kā tu saki dienu un nakti, un tiešām nemaz neguļ, nu tad var pamēģināt radikālāku metodi ar mikroviļņu krāsni ja tāda ir. Pats gan neesmu mēģinājis un nezinu kā tas praksē darbosies. Skatīt video >>> youtube.com/watch?v=YsRtIBlGEts ( на что способна микроволновка. ГЛУШИМ ШУМНЫХ СОСЕДЕЙ! )
Ar šo variantu darbojoties gan ir jābūt piesardzīgam, ka neievāra kādas ziepes.

Vilksatkal  Ar mikroviļņu krāsni ir labs variants ! Kādreiz, 15 gadus atpakaļ, mani arī modināja 5 no rīta dzērājkaimiņi, tad varēja nopirkt jaudīgas pirotehnikas, ( tagad tādas nepārdod ) sasien varākas kopā, degļus arī kopā lai vienlaicīgi aizdegas, ... un aizdedzina un pa atvērto logu iekšā , ....pēc 20 min. atbrauca ātrie, un pēc pāris mēnešiem tie īrnieki no kaimiņiem aizvācās !

mikeliene  Tieši tāds pats variants ir manai draudzenei Rīgā,Tallinas ielā,kaimiņš ar savu bum bum (skaņu nedzird,tikai tumbas..),neviens tanī mājā izgulēties nevar.. Kad atbrauc policija,ir nogriezts klusāk,vai nelaiž iekšā..

Dzelzene  Bet jūs saprotat, ka negulēto nakti vajag atriebt ne vien efektīgi, bet arī likumīgi un galvenais, selektīvi? Personīgi es neliktu tumbas pret tumbām, man nav iekšējas nepieciešamības izbesīt visu rajonu. Svešu īpašumu arī bojāt riebjas. Tas piestāv zeņķiem ap 6-9 g.v. Tad jau labāk noalgot attiecīgus puišus,bet tikai lai atstāj dzīvu to trokšņotāju.

Edgars37  Pasvaldibas policija var sastadit protokolu, cita lieta, vai vini ar to grib nemties;), talak, eksiste normativi, cik db skalums drikst but dzivojama platiba. Galvenais ir bezkauniba un ta lietas virzisies;)

Inkata  Sanāk ka neko izdarīt nevar. Nekauņas dara kā grib. Man šobrīd arī aiz loga rībina. Bumsī , bums. Kad palūdzu lai nogriež klusāk, atbildēja vai man mūzika nepatīk un ka darīšot kā gribēšot, nēsot nakts.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu