Iedomas un realitāte

Beidzot esmu nopietni pievērsusies vīriešu anketām. Vairākās iespējamās vietās. Pilnīgā pārliecībā, ka būs vieni prinči, jo.... tik daudz ir lasīts, kā sievietes melo vecumu un svaru ub nabaga godīgie vīrieši tiek apmuļķoti. Un skarbā realitāte izrādījās .... vīrieši norāda vecumu līdz pat -10 gadi. Saliek gan 10 gadus senas bildes, gan svaigākas. Uz ko jūs cerat?
Un lūdzu - lasiet anketu! Ja es rakstu, ka jābūt izglītotam, tad tas tieši to arī nozīmē!
Meli ved nekurienē....

Alionushka  Laimnese, ŠĀGADA gulbīši vēl olās, bet šitiem baltajiem ir vismaz divi gadi, pelēkajiem viens. Uz ko tu ceri, ko? Un kuru gribi piemānīt, a? :D

anis  Nu ko jūs niekojaties-10 gadi,10 kg... vai tā ir slepenā dienesta analītiskā atskaite?
Es būtu uzstādījumos ielicis dzimšanas gadu-tas nemainās! Nu,vēl augums ir mazmainīgs,bet viss pārējais... Un ko nozīmē -izglītots? Reizēm arī cietumu sauc par universitāti... Tas nojaušams neilgā sarakstē/sarunā. Dažas izpausmes atplaukst tikai gadu gaitā-nenosapņosi! Reizēm brīnos pats par sevi,kur nu par citu gājieniem... Atzīstu teicienu-par vienu sisto,divus nesistos dod!
Tādēļ-mazāk vārdu(vāvuļošanas),vairāk darbu...

KOMPETE  Aļonuškai supers flešmobs profila bildē.

euromens  Tant, prinči pienākas princesēm.....

derevnja10  Kārtīgs vecis sākās no 100kg:D, plus, laba cilvēka ir jābūt daudz:D Angļu zinātnieki kārtējo reizi pierādījuši. Pāriem, kur svara attiecība ir pusi lielāka, attiecības ir daudz noturīgākas nekā citiem.

leopardine  C_hloe, iedzīvotāju skaits Latvijā samazinās. Kad es atklāju oho pirms 3-4 gadiem, tad te online uzrādīja 700-900 lietotājus, tagad tas svārstās 500-700 robežās. Arī tevis iekārotā vecuma grupa skaitliski kļūst mazāka, ja nu vienīgi uz kādu svaigu šķirteni var cerēt, bet tur pati saproti, kas par sviestu būs galvā. Nav jau variantu ir jāmeklē ārpus Latvijas vai arī darīt kā Latvijas armija, kura nespēja nokomplektēt štatu Latgalē un tāpēc aizveda uz turieni zobārstu, lai salabotu tiem izbrāķetajiem zobus un viņus varētu uzņemt. Tāpat tev jāņem mazizglītotais un pašai jāskolo.

Agusta  Vieni prinči?! Hmm... interesanti būtu uzzināt Jūsu viedokli uz izteikto domu: vieni priņči. Ko Jūs īsti domājat par šo divu vārdu salikumu?
Manuprāt, ideālu cilvēku pēc piemērotības otram, pavisam, pavisam maz. Sievietei domā kā - vīrietim jābūt ne tikai ar labu genofondu, labām rakstura iezīmēm, izskatīgam.... galvenais, lai būtu situēts. Ir bagāts - nav cita, ir cits - nav bagātības.
No savas pavisam mazas pieredzes, varu teikt sekojošu par sievietes aizmāršību :) likt svaigāku foto un reālu aprakstu par sevi. Aizeju uz tikšanos, redzu pavisam citu "bildi". Laiks vējā, bet gadi, gadi tik skrien :))
Atkārtošos, man pieredze maza. Iespējams kļūdos.

burleska  Melot var sarakstoties... Daudz grūtāk melot pa telefonu. Bet, jā, manuprāt, par vecumu vairumā melo tieši vīrieši. Un pat, ja nemelo, diezgan bieži izskatās it kā būtu 5-10 gadus vecāki par patieso vecumu. Bet par to melošanu pa telefonu- sarunās dikti labi var just, ka vīrietis 5-10 gadus vecāks- es nezinu, kas tas ir, bet nudien 10 gadus vecāki vīrieši man jau atgādina pēc runāšanas stila un tml. mana tēva paaudzi. Un nerada vēlmi iepazīties.

laukroze  koa tur melot ?? tik un tā viss būs skaidrs pēc laiciņa, ne jau vecumā ir sāls, bet gan koa pati vari dot iespējamām attiecībām, tagad lasu: es, es un ES
.. kas nav slikti, bet tango dejo divi 2, tas tā, ja nevari inetā neko atrast izej ielās, pavasaris tak,
lai veicās!!!

solvitas  Vot gribēju jau ieteikt autorei lai ņem ciet to Agustu, bet tad aplūkoju bildi un sapratu, ka viņš ir knipstanga un piekasīgs, tipisks ierēdnis. Nu nez a facebook esi statusu brīva ierakstījusi? Pakomentē facebook interešu grupās tur parasti kāds līdzīgi domājošais atrodas.

MurMurMur  Par svaru. Parasti vīriešiem svars nav tas, kas traucētu attiecībām. Man ir gadījies kadrs, kas anketā norāda, ka ir 100 kg. Ok, normals vecis, nav problēmu. Dzīvē izrādās, ka ir ap 170 kg. Piedodiet, tur pat sekss nebija iespējams tehnisku apstākļu dēļ. Ļoti pragmatiski skatoties, viņš pēc 5 gadiem noliks karoti un pat viņa piķis neko nelīdzēs. Tā citādi jau plus minus kilogramiem tiešām nav nozīmes.

burleska  Laukrozei- ja attiecībās ir iespēja dot gandrīz jebko (izņemot bērnus :D ), kāpēc lai nepadomātu, kam to dot un kāpēc :)

typhoo  Citēju: "reālā dzīve pierada, ka eksistē, patiesam ir dzīvi, reāli eksemplari vecuma 40+, kas atbilst izskata un domašana savam vecumam."
Nu bet ja to paraada dziive, tad ej un meklee dziivee... :D
Atnaak uz OHO un saak sashutinaaties ke te neesot normaalu viiriehu, taapat kaa to neesot tinderii un kur veel ne.
Tie reaalie, kas existee dziivee ir pie vietas, kaadai piederoshi, audzina beernus, mazbeernus un ieksh OHo neuzturaas. Ja nu vieniigi meklee izklaidi, nevis uzturaas te, lai kljuutu par viru kaadai izmisushai buutnei. :D

burleska  Typhoo, Tu esi pie vietas, kādai piederošs un te meklē vienīgi izklaidi? :)

Laimnese  Alionushka, šeit es izklaidejos nevis ceru😀...un atkarībā no citiem, man ir uzrakstīti īstie gadi....kaut mierīgi varētu desmit gadus rakstīt mazāk....

solvitas  Tas Typhoo pēc reāla velna izskatās, tāds man kaimiņa biedēšanai derētu. :)

preilene  Tie, kuri melo par vecumu, svaru vai augumu noteikti ir pārliecināti, ka tādi, kādi viņi ir, nevienam nebūs vajadzīgi. Patiesībā jau bēdīgi.

Bet es arī nesaprotu – kāpēc cilvēkiem mānīties, ja viņi plāno arī kādreiz satikties. Jo šajā gadījumā vairāk par vienu formālu tikšanos noteikti nebūs. Bet, ja viņi jau sākumā teiktu visu kā ir – esmu pārliecināta, ka ir cilvēks, kurš meklē tieši viņu.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu