Iedomas un realitāte

Beidzot esmu nopietni pievērsusies vīriešu anketām. Vairākās iespējamās vietās. Pilnīgā pārliecībā, ka būs vieni prinči, jo.... tik daudz ir lasīts, kā sievietes melo vecumu un svaru ub nabaga godīgie vīrieši tiek apmuļķoti. Un skarbā realitāte izrādījās .... vīrieši norāda vecumu līdz pat -10 gadi. Saliek gan 10 gadus senas bildes, gan svaigākas. Uz ko jūs cerat?
Un lūdzu - lasiet anketu! Ja es rakstu, ka jābūt izglītotam, tad tas tieši to arī nozīmē!
Meli ved nekurienē....

solvitas  C_hloe, bet vai tu Mavam esi rakstījusi? Viņam tāda pati dziesma bija, ka neesot nevienas, kura viņam patīkot utt. Viņam māja Bolderājā un laiva arī ir un tūjas gar angāra sētu sastādītas gandrīz kā ligzdiņā :)))

dzzekiss  Man pretjautājums.
Uz ko cer vecenes 80+ ?

zigmars_uk  Es par savu vecumu nemeloju. Ja nodzenu bārdu un, ja mati ir īsi, tad pati man iedosi tos vismaz -10!:) Bet reāli sievietes ir tik dažādas - vienas brāķē, jo tā viņas ceļ savu pašapziņu, tad piesakās tādas, kuras ir ap 10 gadiem vecākas par mani un, ja arī vienaudzes, tāpat nesimpātiskas un bieži vien bez normālas izglītības. Pirms kāda laika pats dažas uzrunāju draugos un no turienes man iepriekš sanāca šis tas..., vēl tagad viena prasās pie manis... Itkā jau simpātiska, bet viņas intelekts neaizvelk līdz man pieņemamam līmenim... Pirms nedēļas man fb viena atrakstīja. Sieviete ir ar labu izglītību, simpātiska un reāli jauka! Vienu vakaru tik tā nopļāpājām 3 st., kuras aizlidoja kā viens mirklis... Turpinājums pilnīgi noteikti, ka sekos!:) Secinājums ir tāds, ka nevajag mest plinti krūmos un bieži vien labus rezultātus var sasniegt, ja skatās "ārpus rāmja", jo fb un draugos pie daudziem profiliem ir rakstīts "brīvs"! Met kautrību pie malas, ja kāds simpatizē, raksti pati!:)

Vassermans  Izmisums klāt. Ko nu?! :D

medusbite3  Ja melo gadus, augumu, svaru...izglītību...uz ko vispār cer? Visticamak nevēlas iepazīties, kā lielākā daļa

Epifanija  vai mūsu valstī vīrietis vispār var būt tāds kāds viņš ir? ja zināsi skarbo realitāti, vispār nekomunicēsi ar tādu, tādēļ ir jāveido iedomu tēls...

Epifanija  zigmars_uk vai tev spēja pievērsties vienai arī ir?

veeja_roze  Lai neviltos, atbildot jāpieskaita 10 gadi pie norādītā un būs īstais.

ocelots_parastais  Un kur tad ir oho vaina, ka tev NEVIENS un NEKUR nav iepaticies?

Kurts69  Laikam jau jāsāk ar to, ka šeit atrodamo cilvēku mērķi ir dažādi! nebūt ne visi te meklē nākamos dzīves biedrus vai seksa partnerus. ir arī tādi, kas vēlas atrast sarakstes draugu vai vienkārši kavē šeit laiku. Attiecīgi arī anketas aizpildīšanas kritēriji var būtiski atšķirties.
Par tiem, kas vēlas iepazīties un krāmē anketās vecas vai maldinošas bildes es neesmu augstās domās. Varu saprast iemelsu, bet nesaprotu uz ko tiek cerēts.
Kas attiecas uz kaut kādiem iepazīšanās nosacījumiem, tad tie lieliski palīdz jau laikus atšūt dažādus dzīves pabērnus vai aprobežotus cilvēkus. Vismaz man lasot anketu, kur tiek norādīts potenciālā drauga/draudzenes ienākumu līmenis automātiski rodas nepatika pret autoru, jo manuprāt iedalīt cilvēkus pēc to materiālā nodrošinājuma ir sekli. Te es protams nerunāju par pataloģiskiem gadījumiem ar 300eu algu vai gadiem ieilgušu bezdarbnieka statusu. Tāpat man ir 100% skaidrs, ka nekad netikšos ar sievieti, kas kategoriski iestājas pret alkohola lietošanu, jo mana subjektīvā dzīves pieredze rāda, ka parasti šādas sievietes ir dīvainas. varu iedomāties iemeslus, kas liek rakstīt anketā šādu nosacījumu, bet man jau nav jābūt par kādas iepriekšējas bēdīgas pieredzes upuri.
Un pabeidzot šo penteri - mīļā tēmas autore:), kas ir "Izglītots" cilvēks? Zinošs, inteliģents, varbūt ģeniāls, jeb tāds, kas ticis pie izglītību apliecinoša papīra ar Dievs vien zina kādām metodēm? Šis arī ir jautājums, kas mani reāli uzjautrina. Personīgi pazīstu pāris kadrus, kam kabatā Baltijas Krievu institūta( tagad gan ir laikam Akadēmija) izdotie diplomi, jo darba devējam vajadzēja papīru. Zināšanu nekādu, darbus paši nerakstija, intelektuālais potenciāls pamatskolas līmenī, bet diploms ir.
Tai pat laikā pazīstu cilvēku, kas mācijās ķīmiķos un personīgu iemeslu dēļ pameta augstskolu mēnesi pirms studiju beigām. Cilvēks ir ļoti erudīts, strādā labi apmaksātā un atbildīgā darbā. Diploma nav. Un ko nu?:)
Galu galā,

zigmars_uk  Epifanija, vienlaicīgi man ir tikai viena. Kamēr ar to vienu netieku skaidrībā, tikmēr ar citām nekādus randiņus nerunāju! Šajā ziņā mana sirdsapziņa ir tīra! Vienmēr cenšos būt godīgs! Reizēm esmu pat pārāk godīgs! Līdz šim daudzas ir atkritušas, jo nav gatavas dzīvot UK un plus tas bērnu plāns, kurš man ir izpildīts...

dzzekiss  Kavēt šeit laiku. Bez mērķa. Vai tas nav šausmīgi. Dzīve īsa, mūždien nav laika kaut kam svarīgam, radiem, draugiem, bet te ņem un nosit laiku. Es tam neticu.

elis  Atkal labs padoms iekš PA
Ziemā bij padoms ka jāiet pie zobārst un jānopērk jaunas zandales. (neaceros tikai kādā krāsā bij jāvelk zeķes zandalēs)
Tagad bilde jānomaina .....
Lai gan man tāpat tik ja kāda uzraksta tad 50 +++ tad izradas ka reāli viņām ap 60+++
Labi ka nēsmu gājis uz randiņiem butu vilšanās smaga
Paldies PA par padomiem....noder savai pašizaugsmei

Stika  Es vēl varētu saprast, ja 50+ vai 60+ onkulis sev dažus gadiņus nomet anketā, bet kas ir realitātē? Uzraksta 29 gadīgs vīrietis, ka vēlētos iepazīties, saku, ka par jaunu, bet viņš atbild: "neuztraucies, man pTiesībā ir 38 gadi!" Es teicu, ka ar meļiem man jo vairāk nav pa ceļam un lai ārstē savus kompleksus.
Ja jau 38 gados jûtas par vecu, tad no comments...😎

riks086  ....laikam aktuālās bildes steidzīgi jānomaina pret 10 gadus iepriekš uzņemtām, citādi rodas sajūta, ka neesmu "trendā".... uz izglītības ailē arī jāieraksta "nepabeigta pamatskola" :)))))))))

burleska  Elis, piedod, bet pēc bildēm Tev vismaz pāri 55. Arī 10 gadi profilā noņemti?

Torpedo  nu, tā kā autore un vairums citas te "izpildās", tad viņas izglītotam virietim pat tuvumā nedrikst laist! Es saprotu, ka "gribas" tas un gribas šas, un ka neziedo Dievietei atbilstoši eksemplāri. Bet nu, ja ņem ogjektīvi, tad viņām pēc nopelnītā pienāktos vien bomzīšiem kājas bučot, kā bija sestdienas vakara TV teatris.zip izrādē "Sieviete"

edding  10:54
Uz ko cer? Uz 10 gadus jaunāku.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu