Iedomas un realitāte

Beidzot esmu nopietni pievērsusies vīriešu anketām. Vairākās iespējamās vietās. Pilnīgā pārliecībā, ka būs vieni prinči, jo.... tik daudz ir lasīts, kā sievietes melo vecumu un svaru ub nabaga godīgie vīrieši tiek apmuļķoti. Un skarbā realitāte izrādījās .... vīrieši norāda vecumu līdz pat -10 gadi. Saliek gan 10 gadus senas bildes, gan svaigākas. Uz ko jūs cerat?
Un lūdzu - lasiet anketu! Ja es rakstu, ka jābūt izglītotam, tad tas tieši to arī nozīmē!
Meli ved nekurienē....

Ilita  Nu, atvainojiet, bet, cik daudz (maz) prātiņa ir vajadzīgs, lai melotu par vecumu?! Vai jums būs ļoti patīkami, ja tiekoties otrs cilvēks nebūs patīkami iepriecināts redzot jūsu reālo izskatu, un esat vienīgais, kuram liekas, ka izskatāties tiešām par 10 gadiem jaunāks! Par izglītību- tas, ja vēlas, lai ir augstākā izglītība, nav tikai nepamatota kaprīze, bet, gluži vienkārši, jums var nebūt interesanti sarunāties (ar retiem izņēmumiem), jo būsit kā no atšķirīgām pasaulēm. Varbūt drusku sabiezinu krāsas, bet dzīvē nācies to saprast.

Flints  Diez vai šādu un līdzīgu tēmu sacerēšana pieaugošā progresijā uzrunās un liks atsaukties tiem, cienījamās topika autores vārdiem runājot, normālajiem un foršajiem vīriešiem... Domāju, ka autore piekritīs, ja sacīšu, ka iespējamo uzvedības variantu nav īpaši daudz. Var atteikties no savas sākotnējās aplamās pārliecības un mērķtiecīgas iepazīšanās nodoma vispār vai vismaz internetvidē un cerēt uz laimīgu nejaušību, var pazemināt savu pretenziju līmeni satikt vienīgi prinčus un mēģināt komunicēt arī ar meļiem, mazizglītotajiem un lasītnepratējiem, var nedarīt pilnīgi neko. Atļaušos vēl tikai norādīt, ka autores minētais laiks – divas trīs nedēļas – šķiet nepietiekams, te citi meklējumos pavada gadus... :)

neko  "Jautājums ir sekojošs- kāpēc vīrieši atļaujas “nolikt” jebkura vacuma un komplektācijas sievietes"

Var būt nevajag tā vispārināt? Neko citu atbildēt nevaru, jo kaut kā neatceros ka būtu kādu nolicis (ja vien par nolikšanu neuzskata "nē" pateikšanu). Jebkurā kompānija, vietā utt. (gan reālā, gan virtuālā) atradīsies par kādai vīriešu nīdējai un kādam sieviešu nīdējam. Neredzu pamatu uzrukumam/diskusijai.

neko  C_hloe : Man vienkārši Tevis žēl palika tik emocionālu tekstu lasot. Nu nav tik traki, vairums vīriešu sievietes mīl un arī pašu tiek mīlēti.

riks086  Nevarēju noturēties, jo temata autore, kura tik kaismīgi uzstājas pret meliem, diskusijas laikā vismaz divreiz ir samelojusi pati.
1) 11:12 "es nerakstīsu pirmā, jo vnk ne māku, ne varu, ne gribu"; man tomēr uzrakstīja, lai izteiktu savu vērtējumu par manu komentāru (it kā to nevarētu izdarīt PA?) un vēl šādiem tādiem savas pozicijas skaidrojumiem. Biju pat tā kā drusku pārsteigts (tāds gods, tāds gods), atļāvos izteikt dažas savas domas, bet tad sekoja šādas tādas norādes manā virzienā.... un tagad pēkšņi lasu, ka
2) 17:16 "es nevienam neatļaujos neko norādīt"..... atļaujas gan, jo uz mana viedokļa izteikšanu atbilde bija konkrēts norādījums - nesaki, ko man darīt un es neteikšu kur tev iet. Es teiktu, tāds inteliģents norādījums....
P.S. No sarakstes radās iespaids (atkārtoju - es neuzbāzos autorei, nerakstīju pirmais!), ka Tessas 09:04 izteiktā doma par apspriežamās personas kašķīgumu varētu atbilst patiesībai. Arī pareizrakstība un interpunkcija neradīja iespaidu par iegūtās izglītības kvalitāti... bet tas ir mana subjektīvā analīze, uz kuras pareizību absolūti neuzstāju....

Alionushka  Un kā tad mēs te pa visiem tev to vienu tavējo sameklēsim? Diez vai daudzām te ir pieliekamie, kur glabājas vērtīgi vīrieši, ko izmest žēl, bet pašai nevajag un var atdot. Vīrieši ar tādi apvainojušies izklausās, nepalīdzēs... Nāksies vien tev pašai pūlēties tālāk.

Flints  "C_hloe"! Lai gan īsti neatskāršu iebildumu iemeslu, turpmāk publiskā saziņā ar Jums vārda "norādīt" vietā lietošu vienīgi vārdkopu "vērst uzmanību". Būs labi? Atbildot uz pēdējiem jautājumiem, "kāpēc vīrieši atļaujas", var taču nosaukt virkni iemeslu, piemēram, paģiras, slikta oma, vāja veselība, komunikācijas prasmes, nepietiekamas audzināšanas vai apkārtējās vides ietekme, kāds gluži vienkārši izklaidējas vai muļķojas. Un nesakiet, ka Jums pašai tas nebija ienācis prātā. Man simpatizē Jūsu nelokāmā apņēmība, tikai neesiet tik kategoriska, lai tas nekļūst par klupšanas akmeni. Veiksmi! :)

Bazhix  Patiesībā jau interesants ir fakts - "nopietni pievērsos vīriešu anketām". Ja netaisās viņiem rakstīt (c)11:12, tad no šādas izpētes nav nekādas jēgas. Nu un, ka būs viens, kurš ir foršs, kuram nav liekais svars, albumā ir pases bilde ar dzimšanas datumu. Kādas ir izredzes, ka šis "lieliskais" uzrakstīs? :)
Savukārt, ja izpēta tikai tos čaļus, kas ir rakstījuši, tad man nekādi nesanāk "kopējā tendence" no 20 vīriešiem :)

gacca  Traki - traki, nav vairs ideālo vīriešu. Nāksies skatīt pieņemamāko un šo "pazāģēt" un "pieslīpēt" līdz ideālam. :D

Laila14  loti kategoriska anketa... Izlasot to gribas pateikt tikai vienu...Ej tak tu ar saviem uzskatiem uz poda. Tā tu Princi nedabūsi. Es nerakstītu..muktu pa gabalu. Kašķīga Tirgus sieva. Cilvēki domā daudz ar prātu..vērtē..ar sirdi jādomā ar sirdi..Tad būs viss Oki. Bet,ko tad es Uģis Kuģis pateiks..kas jādara...)) Kad bikses pilnas un iet pāri malam..tad garīgais uģis noņem sviestu no brillēm..un viss aiziet ,kā smērēts..Pamuļķēm ar izglītību vienmēr viss ir zināms un skaidrs..un ir atbilde uz pilnīgu visiem jaut...

Vassermans  Nu Vo... rekur Laila spilgts piemērs tirgus bābu invāzijai oho galaktikā. Un te tādu vulgāru un glupu tantu paliek arvien vairāk un vairāk. Šausmas.

neko  Tav nav jau to savējo nemaz tik grūti dabūt - kādi 5 gadi kopā pa dzīves līkločiem ceļu laužot un "patronas pasniedzot", un kad "pus puds sals" kopa nolietots bus Tev savējais:) Nekā sarežģīta.
Šinī dzīvē ir 2 lietas; draugi/savējie un dzīves pieredze ko ta gatavā veidā atrast nevar, bet nekas neaizsniedzams tas nav.

Tessa  nu ko, ofisu planktoni, neizprecinajat vel vinju? ja jums par to maksatu algu, paliktu jus bez algas.
bus pasazhierei jamekle savedeja, ka vecos laikos. vares brakjet, cik ilgi grib, tikai par naudu. tad es paskatiitos, cik atri atrastu, jebkursh butu labs :DD

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu