Tātad: situācija!

Kuģis ar nosaukumu "OHO" grimst. Tauta panikā - nebūs seksa vairs nekad (uz OHO mīļākais temats sekss - kurš ar ko, cik reizes, kā, kur utt.) Taču tiek dota iespēja iesēsties divās laivās, kura katra dodas uz savu salu. Pirmajā salā noteikumi strikti - seksa cik uziet, seksa partneri/-es visām gaumēm un vajadzībām, STS, dzims bērni utt. bet ēst dos labi ja reizi nedēļā un tad arī tikai tik, lai nenomirtu badā. Otrās salas noteikumi - ēdieni, dzērieni - pēc galdiņ, klājies! principa, taču par nesankcionētu seksu, (atļauts reizi mēnesī ar partneri, kuru iedalīs salas vecākais) draud izsūtīšana uz pirmo salu. Kurp dosieties?

valmierietis333  Vajag regulāri ēst ,lai smadzenes beidzot sāk strādāt !

Tagad beidzot uzzināju iemeslu ,kādēļ te tās tēmas tādas šķidras ,bērnišķīgas un glupas !
Pirms tam uzskatīju ,ka tie autori nav pus gadsimtu dabūjuši , bet patiesība vēl bēdīgāka , pilnīgā badā !

Iesaku šādiem autoriem vairāk ēst , kamēr neesi paēdis , tikmēr oho nerādies ! ;)

gacca  Tā jau drīzāk dzīves realitāte! Daļai precēto - paēdis un sex reizi mēnesī, neprecētajiem - neēdis, bet vari OHO izvēlēties ko vien vēlies (+ STS). :)

coldlands  A es nevaru pa kluso aizpeldet uz otru salu, pieesties, un peldet atpakal?

neko  kaut ēst nedod - tātad laikam nevajag
----
Un tev likās vajag?:))

burleska  Izskatās, ka MK te pēc ēdienu receptēm noilgojusies :)

Vassermans  Onanēšu glābšanas laivā.

elsa  Es par laimi labi peldu , tātad man ir rezerves variants. Un sekss man nav tik svarīgs, lai kniebtos ar da jebko.

fargo  uz jebkuru no tām. tad atceltu visus kaitīgos noteikumus un ieviestu derīgus noteikumus.

Bazhix  Patiesībā traki, ja cilvēki par maizes gabaliņu ir gatavi kniebties ar kādu, kuru pats nav izvēlējies (otrā sala, lasām noteikumus :)). Tāda atgriešanās viduslaikos, kur to, ar kuru precēties, noteica kungs vai vecāki :)

Luusila  Aha. Es ar lasu, un man dikti patīk otrā sala, līdz brīdim, kad izlasu, ka man tur kauč kāds vecākais piedalīs klātgulētāju/virsūkāpēju. Tak tai pirmajā salā tie pārjājušies badainie distrofiķi arī nemaz nesimpatizē.

peldēs citkur. Ja ne, slīks nost, bet šis nav labs piedāvājums.

Bazhix  Un vēl, kas mani pārsteidz, ir tas, ka pie neko komentāra ar pamatojumu, kādēļ pirmā sala ir labāka, ir tik daudz mīnusu, savukārt pie Gunitas izvēles kniebties ar kādu, kuram varētu būt STS - tik daudz plusu :)
Galu galā - uz pirmās salas mēs paši izvēlamies ar ko un kā kniebties (pie kam, mūsu izvēlēm nav robežu - vismaz pēc šeit publicētajiem noteikumiem), tādēļ tam, ka kaut kur uz salas ir STS, uztraukt nevienu nevajadzētu, ja vien nav īpaša fetiša - piemēram, atutot partneri :)

Gunitaa  Bazhic, Tu uzmanīgi lasi vai tikai fantazē???? Kur Tu vispār MANU izvēli redzēji??? :D
Abas salas no manis tikai kritiku saņēma ! ;)

Jurijs1962Augums163  Pirmajā salā .... ēst dos labi ja reizi nedēļā un tad arī tikai tik, lai nenomirtu badā.

Dos, dos... A pašiem parūpēties un kaut ko dabūt dabā ,laiks un brīvība taču ir, smadzenes trūkums ?

Bazhix  Gunita, tāpat kā marmorkaraliene nekur nav norādījusi, kādēļ viņa izvēlētos otro salu, tāpat arī Tava izvēle ir pilnīgi skaidra :)
Kāpēc lai kāds satrauktos par STS iegūšanas risku, ja viņa izvēle būtu tikai pilnīgi veseli, normāli un gudri partneri? :)

Gunitaa  Ak, tad Tev skaidra mana izvēle esot... :DD Uz extrasensa spējām pretendē? Ne sūda Tev nav skaidrs :)), jo es labāk laivā paliktu un meklētu kādu garāmejošu kuģi nekā kādu no tām 2 salām izvēlētos! :D

AivarsN  Par kādu seksu vispār var būt runa,ja ēst dabū tik reizi nedēļā,ka knapi var kājas pavilkt? Ja tik liela izvēle uz partneriem,tad tur jābūt tādai pārapdzīvotībai,ka no bada pat zāli nograuzuši. Labāk ēst ko vēlies,bet seksa trūkums nav mirstamā kaite.

edding  19:39
Mani pēdējā laikā vienīgais kas te aizrauj, ir + un -. Ja ņem vērā, ka no 1 nika nevar iespraust vairākus, ir interesanti pavērot, pie kurām, pat pilnīgi tupām atbildēm, vairojas +. No tā var saskaitīt, cik nikus attiecīgā persona sacepusi.

gacca  Mēs pārtiekam viens no otra un nevis no pārtikas precēm ... :D

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu