Tātad: situācija!

Kuģis ar nosaukumu "OHO" grimst. Tauta panikā - nebūs seksa vairs nekad (uz OHO mīļākais temats sekss - kurš ar ko, cik reizes, kā, kur utt.) Taču tiek dota iespēja iesēsties divās laivās, kura katra dodas uz savu salu. Pirmajā salā noteikumi strikti - seksa cik uziet, seksa partneri/-es visām gaumēm un vajadzībām, STS, dzims bērni utt. bet ēst dos labi ja reizi nedēļā un tad arī tikai tik, lai nenomirtu badā. Otrās salas noteikumi - ēdieni, dzērieni - pēc galdiņ, klājies! principa, taču par nesankcionētu seksu, (atļauts reizi mēnesī ar partneri, kuru iedalīs salas vecākais) draud izsūtīšana uz pirmo salu. Kurp dosieties?

cardreader  Starpibas jau nav nekādas, beigu beigas tapat nonakai pirmaja salā, jo agri vai velu, dabas balss nems virsroku...:D:D:D

neratni_stasti  Principā, kāptu tajā laivā, kurā vairāk vietas. :D Respektīvi, kurai mazākas iespējas nogrimt pārslodzes dēļ. Un lai uz kādas salas es nonāktu, ja man nepatiks noteikumi, es rīkošu dumpi, atradīšu iespējas vai nu tikt pie provianta (pirmajā gadījumā) vai pie seksa ar tīkamu partneri, īsi sakot... grozīšos ;)

Alionushka  Protams, ka otrā sala! Un man piešķirto sekšreizi es pārdošu kādai citai. Taisīšu bizinesi.

Piparkuka  Protams- uz otro!
Tikai- kāds sakars Oho ar to, ko tēmā izvirzi un uzsver?! Prasti. Un neatbilstoši.

Alionushka  Un Otrās salas vecāko var arī pa visiem nozūmēt, ja galīgi sāk krist uz nerviem.

Torpedo  Es tik tā padomāju - visi mēs te veci cilēki, bet nu traki gan uz to seksi vēk kāri! Būtu gatavi neēst, bet tik trāzties, trāzties un vēlreiz trāzties (kā teicis lielais Ļeņins) :D Es gan labāk gūtu ēšanas baudu, pēc tam gulētu un filozofētu par dzīves bezjēdzību

neko  Alonushka: un kas ta viņu zūmēs? Resnie, pārēdušies personāži? Var būt pačīkstēs bet pakaļu neviens nekustinās.

Piparkuka  edding- es visās tēmās, kas jaunas, arī lieku +/-. Un daudzi noteikti tā dara- lasa un liek... Pie tupām arī liek -.

Paula6  Pirms iekāpt laivā, vajag kārtīgi paēst, tad izkāpjot Pirmajā salā, sameklēt labu vietiņu kur apsēsties un vērot, līdz paliek stiprākais un izturīgākais (bez STS)...tas tā ir pēc dabas likumiem. Bet gaidot, var pārmaiņus ar Neko, sākt rakstīt Oho salas dienasgrāmatu...vēstures liecības taču ir jāatstāj! Otras salas iemītniekiem var klāties bēdīgi...būs tā pārēdušies, ka negribēs neko...vienkārši notiks dabiska atlase. Tie, kas paliks, izdzīvos, nenogrims, bet izpeldēs atkal OHO krastos!

neko  Palua6: labs plans:) Galu galā viss kā dzīvē.. vieni slimi citi ne, tālāk dabīgā atlase, Laiks visu saliks savās vietās:)

Paula6  Labi...tad ir sarunāts? tu pirmais rakstīsi...pavērošu situāciju un ziņošu:)))

shining  Tur pat nav ko izvēlēties. Pat visizturīgākais jāklis pēc pāris dienām būs spiests atzīt, ka neviens STS nedod tādu enerģiju gurnu kustināšanai, kā regulāra un garda maltīte. Turklāt, dažās attiecībās sekss reizi mēnesī ir normāla parādība arī bez peldtransporta bojāšanas. Ja jau barības jautājums ir atrisināts, tad galvenais uzdevums ir atrast kādu sakarīgu laika nosišanas metodi, piemēram, no vietējām palmām uztamborēt iepazīšanās portālu OHO-2.

Luusila  Nu pagaid,- tāpat kā pirmajā salā nav uzlikts par pienākumu taisīt čiki/briki ar triperainajiem sifilītiķiem (un daži jau ir deklarējuši savu nelietīgo vēlmi no šī papildpakalpojuma atturēties), tā arī otrajā salā nav uzlikts par pienākumu rīt bez jēgas! Tur nav rakstīts, ka man kā kaujamai Mārtiņzosij glaudīs par varītēm ķiļķenus pa kaklu guzā; tātad nav pamata apgalvot, ka tur nu visi būs līdz nemaņai pārēdušies un nespēs nomušīt iespējamo traucēkli- salas vecāko.
Un ja nu tai salai vēl gadās tā laime atrasties kaut kur tropu zonas tuvumā.....oj, ļapotā:)

kosrem  Uz otro! Labi paēdis var doties uz pirmo, padrāzties!

Vaukskis  Uz otro salu, jo ne es māku, ne man patīk gatavot ēst, tērēt tam laiku, piedevām vismaz kāds parūpēsies arī par manu seksdzīvi, kā arī saskaņā ar aprakstu ar konkrēto cilvēku tur ar to nodarboties nav obligāti, par to sankcijas nedraud.

neratni_stasti  Vēl jau nav izskatīts pārtikas kontrabandas variants no otrās salas uz pirmo ;) Tik jāizdomā, ko prasīt pretim :D

av2  no diviem tuudiem jaaizveelaas mazaakais? Laikam jau pirmaa sala. Pakker tikai vajadzes kasti ar gumiju liidzaas....

Pillerina  Traka izvēle : dzims triperaini bērni...

kjirsis_X  Salas vecākajam nepieciešama zootehniķa izglītība :)

Postremo  1

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu