Īsi mati

Vai pastāv kkāda sakarība starp sievietes matu īsumu un viņas netradicionālu sexuālo orientāciju?

Luusila  Nenāk atkal kāds pilnmēness?

elis  Ja sievietei īsi mati, un profilā puskaila bilde un sevi sauc par torpedu, vai tamlīdzīgi,
Tad viņa ir vīrietis ap 50

Skumjudruva1950  Veca tante ar dažiem gariem peizakiem uz galvas arī izskatās briesmīgi.

Drole  Ja satiksi radiijumu ar ziliem vai magenta matiem, tad gan droshi muuc.
https://www.youtube.com/watch?v=rtqgDGlIvN4

VECA_PIEPE  Vai pastāv kkāda sakarība starp sievietes matu īsumu un viņas netradicionālu sexuālo orientāciju?
Jautā Torpedo 2018-04-18 21:01
-------------------------------------------------------
Ja tā to lietu skatīt, tad esmu bijusi pilnīgi nestabili seksuāli orientēta visas savas dzīves garumā-
gan ar bizi kā tautu meitai, gan gandrīz vai skūtgalvīte, tad ar kuplu kodaļu līdz dibenvaigiem vai arī klasiski apgrieztiem, iztaisnotiem matiem līdz pleciem- koši zilos, gan tik pat koši sarkanos vai arī melnā un pilnīgi exstra blondos toņos. Uz šodienu mana orientācija ir- garmataina blondīne (nomaskētā sirmgalve),...bet kā seksuāli es orientēšos rītdien, nu to es nezinu vēl pateikt! :D

Spodris  haha, a visi veči gariem matiem ar savādāk orientēti?

Pilskungs  Nevajag aizmirst vecu tautas gudrību - gari mati, īss padoms !

Felde  Noteikti nee! No kurienes autoram radas ssi ideja? :) -diivaina....vina vecumaa... :)

AivarsN  Mati nav tikai skaistumam. To zināja jau kopš sen seniem laikiem. Šo sakarību var pamanīt salīdzinot cilvēkus pēc viņu uzskatiem un nodarbošanās. Sievietes matiem ir arī vēl cita nozīme. Gara bize sargā ģimeni. Bet,par cik pašlaik ir topā ģimeņu sagraušanas plāns,tiek izvērsta vērienīga aģitācija pret gariem matiem,garām,kuplām kleitām un citiem aksesuāriem,kurus valkāja mūsu vecvecmāmiņas. Sevišķi uzkrītoši tas notiek modes un pārvērtību šovos. Modernai sievietei tagad jāizskatās pēc raganas, atbilstoši uzspiestajam sātanisma kultam.

Tessa  Aivar, pastasti, ka gara bize var sargat/sarga gjimeni? /apsedas pierakstiit/
ne, nu nopietni?

Kurts69  nav, nav nekādas sakarības. droši zinu

Geisha  Man ir bijusi gan gari, gan pusgari, gan īsi mati, no ogļu melniem līdz blondiem. Un?

Eddig! Nepiekritīšu par matu garumu sievietēm vecumā 50+. Protams izskatās dumi sasieti astītē vai izlaisti. Matus var savākt glītā copē. Es vairs īsos matus negribu, jo katru rītu jāmazgā, jāfēno ar visām tām lakām, putām. Tas ir 30 minūtes agrāk jāceļas, reizi mēnesī jāpielabo griezums. Reti kurai sievietei ir skaists sirmums, tāpēc labāk nedaudz ietonēt matus. Īstai sievietei jāprot no nekā izveidot glītu matu sakārtojumu.

Vassermans  Augšā vai lejā?

bumpastiks  Man personīgi labāk patīk dāmas ar gariem vai pusgariem matiem.Gari mati ir sievišķīgi.Uzskatu ka tas ir muļķīgi pēc 40 tos šņikāt nost.Daudzas dāmas ar tādām zolīdām,īsām frizūrām izskatās tikai vecākas.

AivarsN  Tessa. Tā ir ļoti sarežģīta tēma. Tas ir vēl viens iemesls, kāpēc tika pieņemta Einšteina relativitātes teorija un oficiālajā zinātnē tika aizliegts pat pieminēt ēteru. Kur nu vēl ar to eksperimentēt. Lai gan Mendeļejevs to savā tabulā iekļāva kā visa pamatu,bet Tesla un citi zinātnieki ar eksperimentiem pierādīja tā esamību un apbrīnojamās iespējas. Varbūt ne tik tālā nākotnē zinātnieki spēs izskaidrot bizes un kuplo svārku enerģijas,bet pagaidām to nāksies pieņemt kā senču gudrību. Iespējams,kvantu pētnieki drīz arī pamatos to, kāpēc vispiemērotākā pārtika cilvēkam ir tā,kura iegūta pēc iespējas tuvāk viņa dzīves vietai.

edding  Es nekur neesmu teikusi ka vajag zēngalviņu. Ir cilvēki, kuri vienās galējībās.
Bet stilisti un citi modes speciālisti uz vecumu neiesaka garus matus.

Geisha  Edding! Tas viss ir BIZNESS. Ja sievietei pusgari mati tad viņa 1 minūtē uztaisa copīti un galva ir kārtībā. Un viņa katru mēnesi neies pie friziera un nepirks matu laku, želeju, putas, vasku.

Ellocka  Man ir svarīgi kā izskatos, ka mani mati ir kopti, nevis ko kāds par mani padomā. Izvēlosos karē griezumu, ko atjaunoju vismaz reizi 2 mēnešos. Tas, prasmīga friziera radīts, stāv bez lakas, vaska un putām, vien pussausus izžāvējot ar fēnu, kas maniem bizajiem matiem nav kaitējis.. Ja cope vai zirgaste piestāv, turklāt, gatava to valkāt katru dienu, ideāli. Lai saglabātu koptu izskatu, arī gari mati jāapgriež regulāri, jāveido utt.

raima  Mati esot antenas ar kosmosu. Nezinu, ir bijuši paīsi mati, ir bijuši garāki- pašsajūtā īpašu starpību nejutu. Viens gan- 2x bija ilgviļņi, abas reizes 3 un vairāk dienas mocījos ar pamatīgām galvassāpēm.

Gari, brīvi brunči (pēc griezuma līdzīgi tautastērpa brunčiem) gan ir laba lieta- ne ziemā auksti (ja nav stiprs vējš), ne vasarā karsti. Pārbaudīts. Tajos brunčos kustoties veidojoties kāds tur lauks.

Rodnijs  Tīri no novērojumiem, un saprotams ka ne vienmēr tā ir - jo frizūras jau mēdz mainīt līdz ar laikapstākļu, garastāvokļa, vēlmes pēc pārmaiņām dzīvē u.c. maiņu. Bet, gari mati bieži ir (un piestāv) sievietēm ar salīdzinoši augstu pašapziņu, un kas izmanto tieši sievišķo enerģiju pa dzīvi. Tās kam ir lielā daudzumā vīrišķā enerģija, patīk un arī piestāv īsie griezumi. Sociālo dzimumu, kā moderni tagad saka, jau galvenokārt nosaka nevis anatomija, bet tieši energētika. Tāpēc ir tīri normāla parādībā ka sieviete it kā ārēji, bet pēc būtības pa dzīvi ir vecis. Un otrādi.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu