Īsi mati

Vai pastāv kkāda sakarība starp sievietes matu īsumu un viņas netradicionālu sexuālo orientāciju?

Jurijs1962Augums163  īsi mati - īsti mati :)

av2  nee , paziistu dazzas, ir gari , smuki mati.
Bet skatoties tv shovus, reizeem, jaa, taas 100% lezbietes...nu ir iisie mati, prakkis muguraa, bikses...absaluuti nesexy uttt.

valmierietis333  Slinkās ,kam slinkums pie spoguļa sēdēt , tādēļ nav matu - nav problēmu - varēs no rīta ilgāk pagulēt ! ;D

Ellocka  Nodrošini, lai sievietei ir gan laiks, gan līdzekļi par sevi parūpēties, gan pagulēt. Nespēj - samierinies, ka sieviete 1. kārtām patiks pati sev (vai nolaidīsies un nepatiks nevienam). Starp citu, tas ļoti ceļ pašapziņu un pievelk līdzvērtīgus vīriešus.

edding  Geisha-diez vai bizness. Man nepatīk pašķidras, sirmas kodaļas. Ne vīriešiem, ne sievietēm. Bet te standarta domāšana, ja īsi, tad zēngalviņa un lezba. Jā, pie vecuma pēkšņi orientāciju nomainījušas:)

zigmars_uk  Ļoti labs jautājums. Es arī par to kādreiz aizdomājos... Pieļauju, ka daudzas sievietes ar īsiem matiem ir daudz konkrētākas un atvērtākas dažādiem eksperimentiem! Savukārt tās, kurām mati ir garāki, viņas ir vairāk mākslinieciskas un vairāk orientētas uz ģimeniskām vērtībām! Bet par lezbietēm sievietes var stimulēt vīriešu izvēles trūkums. Protams, šeit daudzas var "uzsist sev cenu" un izvirzīt jebkādas prasības, bet tas nemaina to faktu, cik vīrieši viņu vecuma grupā ir spējīgi/griboši viņas dažādi apmierināt.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu