Ko jūs būtu gatavi savā dzīvē mainīt, dēļ tā lai izveidotu attiecības?

Kad dzīvo viens, tad var dzīvot kā gribi un darīt ko gribi.Kad jau dzīvē ienāk otrs cilvēks tā nu gluži vairs nav ka var darīt visu ko kas ienāk prātā, bet dažkārt var būt pat radikālas pārmaiņas, kā piemēram dzīvesvietas, darba maiņa un kaut kādi savi paradumi jau jāsaskaņo ar to otru.Tad vai būtu gatavi kaut ko mainīt vai tomēr labāk paliktu vieni kā kaut ko mainītu?Prasu tāpēc ka pēc 40 un vēl jau vairāk pēc 50 daudzi ir ļoti kūtri lai kaut ko mainītu un gaida lai viņiem kāds pieskaņotos-nevis paši cenšas pieskaņoties un tā tad arī paliek vieni!

Kurts69  ja cilvēkam par šādu tematu ir jāaizdomājas, tad laikam kaut ko mainīt tiešām vajag. protams pie nosacījuma, ka ir vēlme izveidot attiecības.
gan nevaru iedomāties, kā tas realitātē varētu notikt. Nav pieredzes pieauguša cilvēka dzīvei bez attiecībām.

Agusta  Varētu pafilozofēt... Bet atbildēšu pēc būtības no mana skatu punkta.
Ja veidotu abpusēji tīkamas (un tādā garā) attiecības, es būtu gatavs uz dzīves un ieradumu maiņu. Darbu gan nē :)

Luusila  Svarīgs paziņojums, un pavisam bez kautrēšanās: bumsene VAIRS nepirž dīvānā.
Cik svarīgi PA publikai bija šo šaušalīgo uzupurēšanos uzzināt, būs varbūt grilogles kādu maišeli izrijusi.

Jason  bumpastik, nav svarīgi, kur tu pird. Svarīgi, ka tagad tu to drīksti darīt tikai pēc attiecīgas komandas. :D

klaustrofobija  Preilene pateikusi ļoti trāpīgi. Āmen!

Tessa  es arii pierakstos pie preilenes viedoklja, lai neatkartotos.

burleska  Es pat īsti negribētu ielaist vīrieti savā dzīvē vienkārši tāpat, ja man nekas nemainās. Nu labi, dzīvē vēl var, bet, ja kopdzīve, tad tomēr gribās, lai ir skaidrs, ko mēs kopā varam labāk un savādāk nekā pa vienam. Manai dzīvei ir jāmainās un uz vēl labāku pusi nekā ir pašreiz :)

ne_meklejumos  Kas to iepriekš var zināt, iešauj sirdī bultu, principi pazūd kā nebijuši. Nav jēgas lauzīt smadzenes par to, kā būtu ja būtu. Dzīvesvietu, darbu nav problēmu mainīt, ar raksturu un dzīves vērtību skalu, maz ticams.

Rondijs  Tajā vecumā jau viss ir nokavēts un protams neviens vairs nemainas un nav gatavs mainīties, ap 20-30 vēl var mainīties, tad ir daudz enerģijas, daudz laika, spēka utt. Vēlāk, mainīties arī vairs nav nekādas vajadzības, tu jau savu dzīves / attiecību modeli esi izveidojis un nostiprinājis ar gadiem. Es nerunāju par sīkumiem kā dzīves vietas maiņa, vai zobu birstes maiņa, bet par pašu attiecību veidu, spēju pielāgoties, apzināti labot kādus savus trūkumus, attīstīt spēju pieņemt otru cilvēku kā cilvēku, iemācīties savaldīt savu egosimu utt. ap 40-50 tur par to vairs nav ko runāt, diemžēl.

ne_meklejumos  Rondijs
Diemžēl, vienā dienā sabrukt var ne tikai Maxima, bet arī cilvēka dzīve, pazūd stabilie pamati zem kājām, izmaiņas neizbēgamas.
Nevienā vecumā nekas nav nokavēts, kamēr ir interese par dzīvi, tikmēr ir iespēja satikt cilvēku, kurš iedvesmos un ieslēgs piekto ātrumu jaunā apguvei, piezemēs vientuļo ego.
Mani izbrīna tā 40- 50 gadu piesaukšana, man ir pāri jau 50, jūtos jauna un skaista, garā un miesās stipra.

kvarts  Kā vienā aņukā teica... nejauks jau mājai tāpēc trešo stāvu nost....
Kaps izmainīs, pats cilvēks nevar mainīties...uz brīdi pietēlot gan...

riebekle  Visu varu mainīt.

av2  mieriigi, ko tik vajag. Man , ja ir veertiiga ideja, nav ilgi jaadomaa. Bet , protams, ir jaabuut...sava zinaa apreekkinam, ka buus noteikti labaak.
A taa, uz dullo lekt kur...nu tas taads tiinnu variants, ka juura liidz celliem.

Rondijs  ne_meklejumos, labi. Noticēšu tev, kad satikšu kaut vienu kurš spēja mainīt savu dzīvi 50 gadu vecumā. Līdz šim nav gadījies.

Torpedo  Ko tad 50 gados vairs mainīt? - tad tik jāsēž un jāgaida nāve. Tas piedienas tāpatās kā vecām tantēm īsi mati

Rondijs  nu ja, tur jau jācenšas visiem spēkiem kaut vai noturēt to pašu līmeni ka bija līdz tam. Bet te jau Oho kā sapņu pasaulē - uz vecumu visi tik paliek enerģiskāki, skaistāki un spēcīgāki :) nav slikti!

Drole  Ko nu gauzhaties. Rau, bumpis savos gados speejis krasi mainiit sliktus paradumus - vairs ne**** diivaanaa, bet tagad pa smalko - spilvenaa.

Anita73  Neatbildams jautājums, kamēr neesi nonācis reālā situācijā. Šobrīd liekas, ka neko negribētu mainīt, jo jūtos labi, taču zinu, ka dzīvei patīk izspēlēt dažādus negaidītus jociņus. Ne jau velti ir teiciens - Nekad nesaki "nekad". Tieši tāda arī ir atbilde uz šo jautājumu.

Torpedo  Drole, Dievs sievietēm neiedeva ne tikai iespēju čurrāt stāvus, bet arī humora izjūtu, aiz to visi sieviešu mēģinājumi šajā lauciņā sacensties ar vīriešiem, ir tik nožēlojami. Nu, tik nožēlojami, kā tavs "jociņš" par bumpi.
Sievietēm ieteiktu beigt lekties un apzināties savu vietu, tad būtu arī normālas attiecības un normālas ģimenes

burleska  Rondij, kas tieši jāmaina, lai Tu teiku, ka cilvēks ir mainījies? Domāju, ka varbūt būs jāsatiekās ;)

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu