Vai vajag mācīt vīrietim, kā sevi mīlēt?

Vakariņojot restorānā pie blakus galdiņa sēdēja pāris, tāds, starp 35 un 40. Sēdēja pavisam tuvu, tāpēc negribot sanāca noklausīties.
Nu un radās šāds dialogs:
Sieviete saka: Cik labi, ka Tev izdevās atbraukt ātrāk, man tik ļoti Tevis pietrūka!
Vīrietis atbild: Man arī Tevis ļoti pietrūka, es nespēju vien sagaidīt, kad būs mazāk darba un es varēšu atlidot kaut uz nedēļu!
Un TAD sieviete pateica ko tādu, kas man lika aizdomāties: Vai Tu, lūdzu, nevarētu man to teikt biežāk, kad mēs neesam kopā? Nepārproti, Tu esli vienmer labs pret mani, es zinu, ka Tev rūpu, bet Tu nekad nesaki, ka domā par mani, vai ka Tev manis pietrūkst...es zinu, ka tas tā ir, bet man ir svarīgi to DZIRDĒT- vārdi ir mana mīlestības valoda.
Vīrietis izklausījās ļoti izbrīnīts: Mīļā, bet PROTAMS, ka man Tevis vienmēr pietrūkst, kad neesam kopā, es noteikti mēģināšu atcerēties to arī pateikt skaļi biežāk!

Biju izbrīnīta. Es savos gandrīz 40 nekad neesmu norādījusi, ko man teikt, bet vienkārši izvēlējos vīriešus, kas savās izpausmēs ir līdzīgi man, attiecīgi, nekas nebija jānorāda.

Kas tas bija? Diedelēšana pēc uzmanības, vai savu vēlmju izteikšana? Kā Jūs reaģētu vīrieša vietā?

piladzoga  Jā vajag,ja vien Tavam vīrietim nepiemīt ekstrasensa spējas.Cilvēks nevars zināt otra domas un vēlmes ,ja tās netiek izteiktas.:D

miers2  ir stulbi izteikt domas, kuras tu negribi dzirdēt

Piparkuka  Vai tiešām neesi lasījusi grāmatas?!
Kāda diedelēšana. Viņa pateica savas domas un to, kas viņai tiešām ir svarīgi! Pie tam, cik var saprast- viņi sapratās. Un var runāt.
Ļoti labi.
Protams, ka ir un var norādīt, kas patīk. Un tas ir dabiski, ja saka. Jo, ja nerunā, tad saprašana nāk ilgiem gadiem.....

Piparkuka  Un- ir ļoti svarīgi, ka otrs ilgojas un domā tikpat, cik tu. Kad tas tiek pateikts vārdos, tam ir 100x nozīme.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu