Skirsanas- ja vai ne? Dzive kopa ar geimeri

Lieta tada- esam kopa jau 9 gadu, viss bija daudzmaz ok lidz piedzima mazais. Tagad mazajam 3 gadi, virs nopirka Playstation- tipa hobijam. Es pateicu, ka ir ok lidz kamer berns saks saprast, kas notiek patlaban, vins jau sak saprast.
Viram ir atkariba no datorspelem, vins ir tajas ar savu brali- vini caur internetu pastavigi spele.
Esmu taisijusi skandalus - vins uzskata, ka es sadzerusies savus antidepresantus vinam kritu virsu, lai es atsujoties. Un vispar vins ir noguris pec smaga darba, tas ir vina hobijs uz ko vinam ir tiesibas. Vins ne par ko neatzis ka vinam ir atkariba - ir bijusi ari atkariba no naudas liksanas uz sporta spelem (betoshana).
Mes esam arzemes, esam abi nogurusi no berna,mums neviens nepalidz, bet es kaut ka spelejos ar bernu, kaut ka nemos, bet vins neko negrib darit.
Lieki teikt, ka viss majas solis ir uz maniem pleciem- visi majas darbi plus visi rekini, es atbildu par visu.
Es jutos izsmelta, precejoties es apzinajos, ka precos ar tadu,kuram vajag ukji-pukji apkart, un mani tas pilnigi apmierinaja, tagad man vairs nav speka lekat apakrt bernam un vinam, es konkreti saku tagad ko gribu, lai vins daritu, vins sak no mana spiediena nedaudz mainities, bet man jau ir domas par skirsanos. Tad es aizbrauktu uz citam arzemem,kuri dzivo mana mamma un tevs un vini jau teica, ka palidzesot.

Tessa  nabaga berns. abi infantiili un netiek ar sevi gala, kur nu vel ar bernu. cik mammas savas atvases izaudzinaja bez paliidziibas, tauta izcieta karus un izsutiijumus, pedejo kumosu mazajiem atdeva, bada mirija. Te vieni tirlinji netiek gala ar bernu, atkariibam un attieciibam. Nozhelojami.

mikeliene  Netaisi skandālus,mierīgi izrunājies,izsaki visu ko domā,ka jūties..saki-ja nemainisies,šķiršos un braukšu prom pie vecākiem..un brauc ar!

Luusila  Vot apprecas, un tad pēc laika mēģina cilvēku pārtaisīt. A nafig bija precēties ar tādu, kurš pārtaisāms?! Acis ar villu aizaugušas bija, ka nevarēji ieraudzīt- šis ķēmrausis būs aplēkājams kā 1.grupas invalīds, no viņa nebūs sagaidāms ne atbalsts, ne sapratne. Lejasgala desiņa jau visiem strādā; svarīgi, lai arī smadzenēs kāda rieva ir.

Sterilizēt šito sugu (abus), lai debilitāti neizplata.

Torpedo  Kā teiktu VR - klasiska situācija jaunajai ģeimenei. Kamēr ir tikai divi vien, tikmēr viss ok. Tad piedzimst bērns, tad izveidojas trīsstūris, māte pagriežas ar seju pret bērnu un ar muguru pret vīru. Vīrs jūtas izstumts un zaudējuma sāpes dziedē ar atkarībām. Ja vēl turpinies tādā garā un kā risinājums tiks izvēlēta šķiršanās - tas bērnam vispār hanā - nebūs tēva, augs matriarhātā ar vienu varas centru ģimenē. Vobšēm, ja vecāki nespēs sākt sarunāties un vienoties, tad cietējs būs bērns

janisb  Playstation tāds "nīkuļu" variants, bet ja man sāktu kāda pretenzijas bīdīt par laiku ko pavadu ar darugiem dzenājot autosimulatorus, tad būtu brīva, ja brauc pēc reālo gonku grafika, tad garfiks nav apspreižams :D
Gan jau šāvējiem ir līdzīgi...

KrastaBura  Kur ta no 3gadnieka vairs nogurt, viss grūtākais (zīdainība, 2gadnieka krīze...) jau aiz muguras! Vai nav bērnam kādas uzvedības problēmas, ka tik dikti nogursti no via?? (atkarīgo bērniem tas ir raksturīgi...labāk to diagnozticēt un piestrādāt laikus.)
Es pie tiem, kas iesaka iet prom.Bet, protams, necerēt, ka vienai būs baigi vieglāk. Bet gudrāk un ilgtermiņā labāk bërnam gan.

Drole  Nav ko muti dzesinaat ultimaatiem. Atkariigie vienmeer atkariibu atradiis. Beigs geimot, metiisies uz kazino vai uz adatas. Take it or leave it.

Torpedo  Njā, te padomi tik analfabētiski un pat kaitīgi, ka skaidri redzams, ka cilvēki nelasa grāmatiņas un neintersējas par šiem jautājumiem, bet darbojas uz labu laimi un emociju vadīti. Tak izlasiet kaut Viestura Rudzīša jaunāko grāmatu "´Ģimene", lai jums vismaz kkāda gara gaisma parādās par attiecību tematiku!

Piparkuka  Vai viņš strādā (ja noguris , tātad strādā), vai nes naudu mājās?! Arī laikam jā. Spēles nav trakākais, taču- ja, piemēram., viņš ir viens mājās un nepieskata bērnu vai nedod tam ēst, jo spēlēšana ir svarīgāka- tad gan jābrauc pie vecākiem un šis jaunskungs jāaizmirst!
Ja tomēr kaut ko dara, neieteikt vis uzreiz šķirties, jo tas ir vienkāršākais.
P.S. Loģiski, ka ar bērniem var nogurt.

aija_69  Nav pat tik svarīgi, vai autore izšķirsies ar šo konkrēto vīrieti, vai arī paliks kopā. Ģimenes locekļu atkarības parasti iet roku rokā ar tuvinieku līdzatkarību. Tēmas izklāsts izskatās pēc klasiska gadījuma.
Kā risinājumu un bērna labākas nākotnes garantu rekomendēju mammai painteresēties par pašpalīdzības grupām cilvēkiem, kas iekļuvuši līdzatkarību muklājā: Al-Anon/Alateen

shining  A ja bez dramatizēšanas? Viņš darbā pelna ģimenei iztiku, jūs saimniekojat pa māju, kopjat bērnu - izklausās pēc normāla darba dalījuma, turklāt rēķini ir reizi mēnesī, ne katru dienu. Novērtējiet savu un viņa pienesumu jūsu abu ģimenei iespējami adekvāti (uz papīra), un, ja saskatāt skarbu netaisnību, tad ar vīru mierīgi jārunā (nevis jāskandalē) un jāargumentē arī par savām tiesībam, vai fizisku nespēju tā turpināt. Ja nav pretimnākšanas, tad - pie senčiem.

Torpedo  aija_69, VR rakstīta, ka pie vīra atkarībām 100% gadījumu ir vainīga tieši sieva!

Epifanija  tieši tā, tāpēc sievu arī ir jāprot noprecēt!

valmierietis333  Varbūt beidzot brauc mājās , pietiek blandīties pa tām daudzajām ārzemēm !

Pačukstēšu priekšā - nekur nav tik labi kā mājās ! ;)

AGATE9  Vienu bērnu audzināt, tā nav slodze, bet to saprot, ja zina, kā ir kad ir ģimenē vairāk par vienu....ko var čīkstēt, ka ar vienu grūti, aizņem laiku, nogurums....tas tikai liecina, ka bērns nav dzimis mīlestībā.

DanaL  Man šī ir ļoti pazīstama situācija, tipisks izdegšanas sindroms. Tu tiešām esi pārgurusi, visi tie darbi un skriešanas, bet galvenokārt morālā spriedze, ka kaut kas vēl jāpaspēj, kaut kas nav izdarīts... Jā, arī no bērna var nogurt. Vīrietim ir līdzīgi, tikai viņš ir atradis stresa noņēmēju - spēles. Tev ir vajadzīga kaut neliela atelpa. Žēl, ka vecāki nav Dzimtenē, varētu paņemt līdzi bērnu un kaut pāris nedēļas atpūties pierastā vidē. Tagad ir pavasaris, bērns un tavi vecāki arī ir pelnījuši pabūt kopā, jo mazais taču arī jūt visu to spriedzi... Un galabeigās arī vīrietis atpūstos.

Un tad, pēc kārtīgas atpūtas viss izskatītos daudz savādāk,jūs varētu bez trokšņa izrunāties, ko mainīt un kā darīt savādāk.

raima  Izšķirties ir vienkāršākais. Tā nav problēmas risināšana.
Neesmu arī par draudiem braukt prom, šķirties. Atbilde varētu būt " nav cietums, durvis vaļā, laimīgu taciņu!".

Varbūt klusiņām sagatavo sev un bērnam rezerves placdarmu ( pie vecākiem vai tml.) . Un nevelc to mājas darbu vezumu, nemaksā rēķinus utt. Kad kungs pamana neērtības, vainīgi nodur actiņas un atvainojies, saki, ka kaut kā nesanāca, varbūt viņš var nomazgāt traukus, izmēzt grīdu un nomaksāt rēķinus. Tikai darbiņus norādi pa vienam!!! Sievietei ir jābūt pazemīgai. Nu, ja ķeizars neķeras pie darbiem, tad savāc savas, bērna mantiņas un prom uz rezerves placdarmu. Nav ko lieki muti dzesēt.

Minkans22  Vienkārši izbeidz lēkāt viņam ( vīram ) apkārt. Netaisi ēst, nemazgā viņa drēbes, lai pats to dara. Arī rēķinus lai maksā. Elenentāri. Lai bērnu pieskata. Un tad paskaties, kas notiek! Citas receptes te nav. Ja šo nedarīsi- tad gan atliek tikai šķiršanās. No alkoholisma var izārstēties, bet no azartspēļj atkarības nē.

Minkans22  Atslēdz viņam internetu vai izskrūvē korķus, pārgriez datorkabeli!

Vassermans  Varbūt pati arī sāc spēlēt. Runā ka kopējās intereses vieno!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu