Skirsanas- ja vai ne? Dzive kopa ar geimeri

Lieta tada- esam kopa jau 9 gadu, viss bija daudzmaz ok lidz piedzima mazais. Tagad mazajam 3 gadi, virs nopirka Playstation- tipa hobijam. Es pateicu, ka ir ok lidz kamer berns saks saprast, kas notiek patlaban, vins jau sak saprast.
Viram ir atkariba no datorspelem, vins ir tajas ar savu brali- vini caur internetu pastavigi spele.
Esmu taisijusi skandalus - vins uzskata, ka es sadzerusies savus antidepresantus vinam kritu virsu, lai es atsujoties. Un vispar vins ir noguris pec smaga darba, tas ir vina hobijs uz ko vinam ir tiesibas. Vins ne par ko neatzis ka vinam ir atkariba - ir bijusi ari atkariba no naudas liksanas uz sporta spelem (betoshana).
Mes esam arzemes, esam abi nogurusi no berna,mums neviens nepalidz, bet es kaut ka spelejos ar bernu, kaut ka nemos, bet vins neko negrib darit.
Lieki teikt, ka viss majas solis ir uz maniem pleciem- visi majas darbi plus visi rekini, es atbildu par visu.
Es jutos izsmelta, precejoties es apzinajos, ka precos ar tadu,kuram vajag ukji-pukji apkart, un mani tas pilnigi apmierinaja, tagad man vairs nav speka lekat apakrt bernam un vinam, es konkreti saku tagad ko gribu, lai vins daritu, vins sak no mana spiediena nedaudz mainities, bet man jau ir domas par skirsanos. Tad es aizbrauktu uz citam arzemem,kuri dzivo mana mamma un tevs un vini jau teica, ka palidzesot.

aija_69  (c) aija_69, VR raksta, ka pie vīra atkarībām 100% gadījumu ir vainīga tieši sieva!

Manuprāt, VR ir citēts neprecīzi.
Atkarīgajiem, gan vīriešiem, gan sievietēm blakus būs atbilstošas rīcības līdzatkarīgi partneri, kas rīkos skandālus, izdarīs spiedienu, glābs nabadziņu u.tt. Vārdu sakot, dzīves spēles karuselis pēc zināmiem noteikumiem. Ja viens no partneriem maina savu uzvedību, situācija un attiecības mainās.

Ļoti piesardzīgi skatos uz ideju, pieaugušai sievietei problēmu gadījumā atgiezties vecāku paspārnē, jo, parasti tieši bērnības ģimenē mēs iemācamies šo atkarību/līdzatkarību dzīves modeli.

EIZHENIJA_FINKA  Torpēdi, pie vīra atkarībām 100 % gadījumos vainojama ģenētika! Vājš raksturs, sūdīga vielmaiņa, draņkīgas citas rakstura ipašibas, kas pāriet no paaudzes paaudzē. Tā kā VR biku jumts pil.

Vassermans  Ai nemokies patiesībā ar to mūdzi. Viņš taču bieži fēni matus guļot putainā vannā? Un dzīvības apdrošinātājiem pavasaros ir labi akcijas piedāvājumi...

Torpedo  Te ir klasiska shēma: Upuris (tēmas autore), Vajātājs (viņas vīrs) un Glabējs jeb Varonis (tēmas komentatori). Nedaudz vispārinot: Upuris (pamatā labās sievietes kā dzimums), Vajātājs (pamatā sliktie vīrieši kā dzimums) un Glabējs (sabiedrība).
Ehh, aizmirsu kas tā bija par fīču "Upura vara", laikam, kkas ar MīTū saistīts :D

coldlands  Torpedi, Tev Rudzits maksa par reklāmu?

Eurika  v. Rudzītim pašam vajag ārstu...pie vīra atkarībām 100% vainīga sieva...vai nav slimi ...

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu