Strādājot ar sevi, izmainām pret sevi attieksmi..

Sievietei nav jāpiestrādā pie attiecībām, sievietei ir jāpiestrādā pie sevis un par pārējo parūpēsies vīrietis..(c) it kā loģiski, bet kā tas darbojas dzīvē? Personīgi man, tad tas pārsteidzoši darbojas, kā ir ar jums dāmas un ko jūs par to domājiet kungi?

solvitas  Kā tiem latviešiem patīk strādāt, ciest un censties! Foršak taču ir mīlēt, priecāties un neiespringt!

Bet nu tūlīt atskries Torpēdis un nolasīs morāli, ka viss kas viegli nākot esot nevērtīgs, tik ciešot, cenšoties un gaidot varot izpelnīties īstu mīlestību.

Edgars37  15:38
...nevajag visu apokaliptizet;D, bet atslabt un pabaudit dzivi ar. Vai ta tev jau ar darbu nepietiek, kur stradat, vajag sevi vel kur un kaut ka pamocit;D;D;D???

riebekle  Rondij, ja darbs patīk, tad tas sagādā gandarījumu un prieku arī tad, ja ir smags. Cita lieta, ja tu kaut ko dari tikai tāpēc, ka tā vajag un tā var nopelnīt, tad, visticamāk, tev paliek vien īgnums, neapmierinātība un vienīgais mierinājums ir kaut kāda nauda, kuras, varu derēt, tāpat ir par maz.

Geisha  Nekā nebija. Dabūji veci,........ viss gar zemi. Guli gultā un lai tas vecis tev pienes bombonkas, kūciņas, kapiju, čašliku, dupsi nomazgā, aiz austiņas pakasa. Mājās tak viņam tagad ir Dieviete, bet viņš galeru vergs.

Torpedo  Sievietes ir zemapziņa, intuīcija, mistika, tāpēc viņas tic visādām brīnumu iespējām, tipa - _kam lemts satikties, tad garām nepaies_, kaut arī viņas būs svars 100 kg, piemēram. Tipa, viss notiks viegli un pats no sevis. Jā, arī algu samaksās par neko, ja tik paveiksies
Vīrieši ir apziņa, realitāte, smags darbs, saldi augļi.
Bet vispār jau abiem dzimumiem jābūt motivācijai kko darīt. Citādi būs tā kā Geisha raksta

Tinte  Vai kāds var pastāstīt konkrĕti, kas ietilpst tajā "smagi strādāt pie attiecībām"? Nekad neesmu varējusi saprast šo fenomenu.

Rondijs  Labi, Tinte, speciāli tev paskaidrošu ko tas nozīmē. Strādāt pie attiecībām, pirmkārt nozīmē spēt atzīt, ka tev ir trūkumi, kuru dēļ attiecības neizveidojās tik labas, kā tās potenciāli varēja būt (tas ka trūkumi ir visiem, ir pašsaprotami). Spēt atzīt, ka ja attiecībās kaut kas nenotiek pēc tava prāta, tā ir pilnā mērā tava atbildība (nevis kaut kāda apstākļu sakritība), jo TU pati izvēlējies veidot attiecības ar konkrēto cilvēku, bet tad NEPRATI tās padarīt tādas, kā gribējās. Un pēc tam sāki vainot otru, jo viņš nepiepildīja tavus sapņus un cerības. Lai strādātu ar sevi, vispirms ir jāuzņemas atbildība par visu kas ar tevi notiek - jo nekas šajā dzīvē nenotiek nejauši. Tikai tad tu sāc redzēt, kuras ir tās tavas nepilnības, dēļ kā attiecības izgāzās. Ko tieši tu vēl neprati. Kur pieļāvi kļudas. Tas ļauj mācīties un augt, rezultātā kļūstot par labāku cilvēku. Tas protams nav viss, bet vairāk nerakstīšu.
Spriežot pēc tā, ko te citi pirmīt rakstīja, var nojaust ka pat ar šo it kā vieglo soli, daudziem ir tāls jo tāls ceļš ejams.

Tinte  20.43 nepiekritīšu. Man viss notiek nejauši. "Jauši" parasti ir " čerez ņemogu", un tas nav ok.

solvitas  Torpedo ir tiktāl iedvesmojies no sava elka Viestura Rudzīša, ka ir konkrēti aizgājis pa pieskari. Paskaidroju ar uzskatāmiem piemēriem, ka tā "strādāšana" pie sevis analizēšana un labošanās ir taisnākais ceļš uz depresiju. Nu ja tev Torpēdi ir līkas kājas kā Kalvītim, tad tu tur vari no ādas ārā līst, bet taisnākas viņas nekļūs. Tāpēc saprātīgi ir neķert kreņķi par to un tiem, kam tās kājas nepatīk un sameklēt kādu priecīgu cilvēciņu, ka tieši tādas patiks. Jūs taču redzat to ārprātu, kas notiek sabiedrībā, ka sievietes liek krūšu implantus, dibena implantus, ņem ārā ribas, jo viņām šķiet ka tā viņas sevi uzlabo un kļūs tādejādi kādam mīļākas. Bet tā nenotiek! Tāpēc pēc neveiksmīgām attiecībām nevajag sevi pārtaisīt, vajag sevi pieņemt kāds esi un priecāties par dzīvi.

Edgars37  20:43
...tas ir kaut kads jauns sado-mazo novirziens;D??? Es kaut kur pat apbrinoju jus, kam ir gribesana, energija, galvenais - laiks, kaut kam tadam urbties cauri un nonakt pie ta, ka akal ir jaurbjas visam tam cauri no jauna, jo arejie apstakli tak visu laiku mainas un tiem ir japiemero sevi no jauna un jauna;D. Vai tiesam labak nav but pasam, aiziet uz kadu izstadi, kaut kur aizbraukt, redzet, galgala kada haltura kadu lieku kapeiku piepelnit;)? Jums tiesam dzive ir tik sakartota un neka vairs nevajag, ka varat veltit stundas, dienas, menesus utt., darbam ar sevi;D??? Tad es jus apbrinoju un apskauzu;D!

solvitas  Ak jā un arī uz raksturu tas attiecas. Šo saku pēc personīgās pieredzes. Es arī domāju, ka izliekoties klusāka, pakļāvīgāka un citiem ērtāka, mana dzīve uzlabosies. Nē! Ne tikai es pati iedzīvojos depresijā no sevis apspiešanas, bet arī apkārtējie nebija laimīgi.

solvitas  Edgars37, cik noprotu tu dzīvo UK, tāpēc tev nesaprast latviešu ciešanas tradīcijas :)

shining  solvitas: strādāšana ar sevi tieši palīdz izvairīties no uzpūtības rezultātā piedzīvota "ak, vai, kādēļ tieši ar mani atkal tādi sū notiek!?!", kas ilgtermiņā var novest pie depresijas.

tevis aprakstītā odiozā sevis pieņemšana te vairumam čāču izpaužas kā ieraksts anketā "es esu, kas esu", kas ticamības ziņā neatpaliek no trešklasnieka līdzīga satura apgalvojuma - šie cilvēki nemaz NEZIN, kas/kādi viņi ir, toties viņiem šķiet, ka viss rotē ap viņu personu. neīsta manta!

Savukārt, cilvēks (jebkura dzimuma), kas devies sevis izpētes ceļā, ir atskārtis ne vien savas iedzimtās un iegūtās psihes īpatnības, bet arī atradis komforta zonu, kurā viņa ideāli spēj sadzīvot ar dzīves faktiem, kā arī ir iecietīgāks pret citu trūkumiem, aiz kuriem spēj sajust, saredzēt vērtīgo otrā cilvēkā, dēļ kā ir vērts draudzēties, mīlēt. īsta manta!

Jurijs1962Augums163  19:00 vienā tēmā viena dāma rakstīja : "priekš manis vīrietis sākas no 100 kg", a vīriešiem otrādi - sieviete jau "beigusies" pie 100kg :)

Tinte  21.38 nu vispār jau ap 80 nav ok

Rondijs  Solvita, sevis pieņemšana un attīstība nav savstarpēji izslēdzošas lietas. Bez šaubām, Tu sevi pieņem pilnībā, tāds kā esi, mierā un harmonijā. Bet paralēli, tiecies pēc labām, īstām attiecībām, tikai tas jau notiek caur sapratni, ka tāds kā esi tagad, tev labākas attiecības nekad neredzēt - jo tev tās nepienākas, tāpēc ka tavs briedums ir vidusskolnieka līmenī. (tas ne personīgi bet piemēra pēc)

solvitas  Rondijs, man attiecību nav, jo es tās vnk nevēlos. Man pat nav iedvesmas uz randiņu iet, kur nu vēl attiecības veidot. Man patīk dzīvot vienai un uz oho es arī tikai paklačoties nāku nevis iepazīties.

Edgars37  21:33
...nedomaju gan, ka tas butu saistits ar to;), drizak tragedija ir taja, ka ir cilveki, kas nav ar sevi miera, nav atradusi sevi, savu, sabiedriba noderigu un atzitu, izpausmes celu utt., nav viniem gimene ieaudzinats, ka jabut dzive pasam it visa;). Ja tas notiek tinu vecuma - tas ir normali, OK, bet ja ar to janodarbojas vel pilnbrieda...nu neko citu ka nozelu tas neraisa.

Edgars37  21:58
...paga, nu bet kas ta tur riktigi ar to Agustu bija;D???

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu