Strādājot ar sevi, izmainām pret sevi attieksmi..

Sievietei nav jāpiestrādā pie attiecībām, sievietei ir jāpiestrādā pie sevis un par pārējo parūpēsies vīrietis..(c) it kā loģiski, bet kā tas darbojas dzīvē? Personīgi man, tad tas pārsteidzoši darbojas, kā ir ar jums dāmas un ko jūs par to domājiet kungi?

_Krasula_  Ar to strādāšanu nevar pārāk aizrauties, jo var sevi tā izmainīt, ka otrs teiks: "Ak šausmas, kā tu esi mainījusies kopš mūsu iepazīšanās. Tevi vairs nevar pazīt! Kur ir tā jaukā sieviete, ko es reiz mīlēju?"
Varētu teikt, ka saskaitāmos mainot vietām summa nemainās, tomēr bail pat padomāt par tām visa pārējā rūpēm.

Paula6  Izlasīju jautājumu un sāku domāt: strādāju es ar sevi vai nē? un tā smagi...laikam nē, jo, strādā darbā, strādā smagi ar attiecībām u.tt., bet kad dzīvosi un baudīsi to dzīvi? tā smagi strādādams un pieri raucot, vari ātri kurunkains palikt, ņerga un neapmierināts ar visu. Tāpēc tādu smagu darbu neatzīstu...neizdevās kaut kas, padomā kāpēc un ej tālāk, tikai ņem vērā savu pieredzi. Cenšos nesarežģīt lietas, bet interesēties par visu, iet, darboties, braukt, redzēt, tagad pat..ja nekur tālāk neaizbraukšu, mērķis ir aiziet uz ZOOdārzu..sen nav būt..surikātus jaunos gribu redzēt. Tagad daudz dzirdu apkārt gudrus cilvēkus, ka savam dzīves tempam ir jābūt lēnākam, nevar visur ātri skriet, uz mani tas arī attiecas. Bet vispār - ir jābūt tā bērnišķīgi zinātkāram un dzīvot, nevis visu laiku smagi strādāt pie sevis, pie attiecībām u.tt.

neko  Bet vispār - ir jābūt tā bērnišķīgi zinātkāram un dzīvot, nevis visu laiku smagi strādāt pie sevis, pie attiecībām u.t.t.
----
Redzi, kā viss šinī dzīvē kas vienam notiek "pats no sevis"´, kādam citam ir smags darbs. Kāds pat neaizdomājoties katru dienu mazgājas, velk tīras drēbes un savāc aiz sevis netīrību, bet kādam citam tas ir smags darbs. Viens uz sporta zāli iet ar prieku un tā viņam ir izklaide, citam - smags darbs. utt.:)

zigmars_uk  Minkan, tikko atkārtoti pārbaudīju... ar potenci man viss ir kārtībā!:)

Tessa  tik tukšs tas viss, tik mazisks /nozhavajas/, mistiska smaga stradashana ar attieciibam vai darba vai ar sevi miiljoto.
toch jums dariit nav ko. man darbs nes prieku, ja arii stipri nogurstu, tieshi tapec kadreiz pieliku punktu nemiilamiem darbiem. tas pats ar attieciibam, man sarezhgjiijumi nav vajadziigi. un tas darbs ar sevi arii liek nopurinaties. ara, darza, parka, vel kur, un talu iet vai kko dariit. lai pauris izvedinas.

Torpedo  Epifanija, tev gan ir drosme vot šitā riskēt! Uvažaju!! :D

Rondijs  Liriskai atkāpei. Tak beidziet čakarēt sevi biedri, iztrenkājiet savus tarakānus. Nu nav jums, kā arī nevienam citam, nekāda automātiskā režīma, kas nodrošina jūsu attīstību. Dzīvē tā nenotiek, ka jūs bez piepūles iegūstat kultūrista augumu, prezidenta algu, vai perfektas attiecības. Jo jebkurš rezultāts dzīvē, tiek apmaksāts ar jūsu enerģiju, ar piepūles izdarīšanu. Ja nav apzinātas piepūles - nav rezultāta. Bet, "man tas notiek pats par sevi!". Diemžēl, tas ir pašapmāns, jūs neattīstaties, stagnējat. Jūsu nākamās attiecības būs tieši tādas pat kā iepriekšējās, jūsu nākamā alga būs tāda pati kā iepriekšējā, jūsu ķermenis būs vienkārši ierastajā formā, ja iesiet bez piepūles uz sportu. Zinu jau zinu, ka jums tā nav, jo tieši jūs esiet īpaši - tad pārlasiet vēlreiz.

VecmeitaARrunci  Eh,kaa man apnicis ..attiistiit,piestraadaat utt.kad vajag,tad bisku iespringstu,bet taa...neredzu tam jeegu,vienkaarsi dziivoju un viss notiek.

burleska  Paga, Rondij- ņemsim darbu, jo tas tāds uzskatāmāks piemērs- es strādāju, gūstu pieredzi, apmeklēju dažādas apmācības- tā nav nekāda speciāla piepūle vai piestrādāšana- tas ir normāls darba process. Un nākamo darbu jau varu meklēt ar lielāku algu, jo mana profesionalitāte jau ir augusi. Līdzīgi ar attiecībām un augumu- ja esi attiecībās, tad jau esi tajā procesā, kas attīsta, ja domā par augumu, vingro, sporto, tad arī. Protams, ja sēdēsi dziļā vientulībā un domāsi, ka, salasījies visādas grāmatiņas, būsi ideālais partneris- nu nebūs tā...

Rondijs  15:43, nezinu, skaties pati kur tu sevi māni. Ja tev ir izaugsme kādā jomā, vai nu tu neatzīsti sev, ka izdari piepūli, vai arī tavi rezultāti ir tikai iedomas.

burleska  Rondij, Tu esi dikti jauks, bet piepūle ir pat tualetē :D Un tad jau Tu tik un tā neteiksi, ka baigi jāstrādā ar sevi, lai kaut kāds rezultāts būtu...

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu