Visgrūtākais jautājums....

Esmu te, OHO, aktīva vairāk kā gadu. Man ir rakstījuši un joprojām raksta vīrieši ar tiešākiem vai mazāk tiešiem piedāvājumiem paseksot. Ok, man patīk papļāpāt, parasti pajautāju, lai pastāsta par sevi, hobijiem u.t.t. Un tur nav problēmu, katrs kaut ko pasaka, bet tad kādā brīdī saruna atkal atgriežas pie seksa (tas normāli, jo viņam taču ļoti vajag!). Un tad es pajautāju - Bet kāpēc man no visiem aicinātājiem jāizvēlas tieši tevi? At ko tu esi labāks par citiem?...Un te seko kaut kāda žākstīšanās, kaut kāda tizla atrunāšanās, ka " es tevi novedīšu līdz orgasmam", "es esmu labākais", "nepamēģināsi, nezināsi" un cita figņa. Vārdu sakot, šis ir visgrūtākais jautājums.... Patiešām, godīgi, vēl neesmu dzirdējusi interesantu atbildi uz šo jautājumu. :)

raima  Atbilde runcizs. Cilvēki dažādi. Gaumes dažādas. Ir normāli Vīrieši, kam patīk omulīgas Sievietes. Mani reiz pirms gadiem izbrāķēja, jo nebiju gana kupla (formas bija, tādas kā bildē, bet konkrētajam Vīrietim patika kuplāka Sievietes ).

janisb  Es atbildērtu vienkārši "Ar to, ka izvēlējos Tevi" :D

RRAGANA  :D Cik nav dzirdēts, ka vīrieši savā starpā apspriež a kā es šito izd...u, a to izp...u, a tā man ats...a, a tai bija ... Nu tad arī savstarpējās sarunās jākļi var salīdzināties, kurš nu ir krutāks drāznieks, atliek vien savilkt savstarpēji 7 atšķirības. Un te nu būs arī atbilde:ar ko ir labāks par citiem! Nu tad arī paanalizējiet sevi, kundziņi, kurš spēj "sniegt" ko vairāk, savādāk, izcilāk, perfektāk, izjustāk...!
Konkurence nežēlīga! :D

Epifanija  ir spējīgs sasiet saldos augļus virs galvas, tāds derēs?

Vanesa15  Tam gan es ticu, ka te sexu piedāvā jebkam, ka tik silts caurums un ka tik piekrīt.

Stulbākais gan man liekas šitiem ar spermas toksikozi slimojošajiem kaut ko prasīt un vēl umņijčitj. Gribi nodrāzies, negribi atsaki un viss. Nav jēgas smadzeņu spiediena pārņemtiem runčiem uzdot jautājumus

kaisle___  Atbilde runczis. Paskatījos profilu. Tu vairs, kā izrādās, neskaities.

Piparkuka  Tas nav viegls jautājums, tieši tāpat, kā darba intervijā. Nu kāpēc tieši mani?! Visi ir vislabākie..
Un- ideālā atbilde ir līdzīga, kā janisb saka, tieši tāpēc- ka es/tu esmu vislabākā uz šīs pasaules.
Ja tikai kāds tieši Tev tā pateiktu.
Taču- šāda atbilde prasa zināmu atbildību- uz ilgiem gadiem...:) vai- kopš seniem laikiem un tml.
Tikko 1x un neredzēts vīrietis Tev to nu nekādi nevarētu pateikt. Ja teiktu- tās būtu tukšas runas. Vismaz iesākumā.

LaskovijMerzavec  Ir tāds teiciens, ka muļķis spēj uzdot jautājumu uz ko simts gudrie nevarēs atbildēt...

Tessa  kapec tadiem vispar jaatbild/jaatrakstas? tas tiesham ir tik interesanti?

Edgars37  Kape butu jaizvelas mani? Da tape, ka mes vel neesam pargulejusi;D

Edgars37  22:38
...piedod;D, bet visi nav mana kompetence, mana kompetence esmu es;D, par visiem vai nu pasai gala jatiek, vai zvans draudzenai, vai auditorijas palidziba, vai 50/50...nu un citi varianti, kas man galva nav ienakusi;D

lapukoks  Jautājums tik tiešām nav viegls. Lai uz to atbildētu nav vajadzīga info par tiem pārējiem, par kuriem "jābūt labākam". Tas ir jautājums par pašapziņu, pašvērtējumu, pašpārliecinātību. ...bet vispār es piekrītu Solvitas viedoklim.

coldlands  Varbut ir kaut kas tai autores bilde, profila, ka neko vairāk ka seksu nepiedāvā?
Varbūt viņiem šķiet viegli dabunama, tāpēc raksta tik par seksu?
Es te padomāju, un nācu pie secinājuma, ka arī nespētu godīgi atbildēt uz šādu jautājumu, jo nepazīstu tantu. Varbūt viņa frigida, un novest viņu līdz orgasmam nemaz nav iespējams.

Rondijs  Garlaicīgākais kas var būt seksā ir sieviete, lustras pētītāja. Tipa, davai es te pagulēšu a tu tagad apkalpo mani. Bl*n, ja jau tu reiz esi gultā, tad rukā, kā pienākas! Kur vēl laiks paliek skatītes pa malām? Galīgi izlaidušās jau :)

amelija  riebekle, kādu diez interesantu atbildi Tu vēlētos lasīt?! Tā kā piem.- izgudroju jaunu pozu kamasutras papildināšanai, varu parādīt? Jeb ko citu????

Ko gan tie vīrieši, lai uz ko tādu lai atbild :)))) Es viņu vietā vispār vairs neko nerakstītu. Tas tāpat, kā man te jautā - ko Tu te meklē? Nu bā.... kas tas par jautājumu :))))

Bazhix  Tas, ka autoram kāda atbilde nepatīk (vai nesaprot), nenozīmē, ka atbilžu nav :)

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu