Visgrūtākais jautājums....

Esmu te, OHO, aktīva vairāk kā gadu. Man ir rakstījuši un joprojām raksta vīrieši ar tiešākiem vai mazāk tiešiem piedāvājumiem paseksot. Ok, man patīk papļāpāt, parasti pajautāju, lai pastāsta par sevi, hobijiem u.t.t. Un tur nav problēmu, katrs kaut ko pasaka, bet tad kādā brīdī saruna atkal atgriežas pie seksa (tas normāli, jo viņam taču ļoti vajag!). Un tad es pajautāju - Bet kāpēc man no visiem aicinātājiem jāizvēlas tieši tevi? At ko tu esi labāks par citiem?...Un te seko kaut kāda žākstīšanās, kaut kāda tizla atrunāšanās, ka " es tevi novedīšu līdz orgasmam", "es esmu labākais", "nepamēģināsi, nezināsi" un cita figņa. Vārdu sakot, šis ir visgrūtākais jautājums.... Patiešām, godīgi, vēl neesmu dzirdējusi interesantu atbildi uz šo jautājumu. :)

marmorakaraliene  Iesaku pašai izdomāt kaut vienu interesantu atbildi uz pašas uzdoto jautājumu. Ja izdosies, drīksti padalīties

rikititikitai  Hmmm, moš profils kaut kā jāsalabo? Man jej bogu galvenokārt forši džeki raksta un neko trulu nepiedāvā...

Kurts69  nezinu ko te vispār var atbildēt.

Edgars37  Nesaprotu sitos naudetajus...Riebekle deva tiri forsu izaicinajumu👍😃, kur visi vareja izpausties uz to labako👍😃. Ja jums jatiek augsa stava kalna, jus a cikstat, lai kalns vispirms pamegina uzkapt sevi😃, jeb ka tas ir par stavu un lai klust lidzenaks😃???

Bazhix  Edgar, kā reiz šeit nekāda izaicinājuma nav.
Tipa no sērijas - "es iedomājos skaitli. Kādu? :D" Un tad visi ir idioti, ka nespēj uzminēt :)

Uz šāda veida jautājumiem pareizo atbilžu nav. Ir tikai manas iedomas par to, kāda būtu interesanta (vai pareiza) atbilde :)

Edgars37  12:00
...bazhix😃, un merkis ari bija interesantakas atbildes sniegsana😉, vnk spele un nekas vairak😃. Tape ari saku, ka visa sita punku laisana bija galigi nevieta😃.

MrJones  Jautaajums nav gruuts, bet nepieklaajiigs,,...nosit visu veeleeshanos viirieshiem,...katram jau liekas, ka vins ir tas vieniigais un iipashais, taapeec nav patiikami dzirdeet,...tipa izveelies kaa kaut kaadu kartupeli no maisa,,....viirietim tas nav jaazin, tev jaabuut korektaakai,,...ari no savas puses mazliet jaapiestraadaa, lai seski realizeetos!!

Rondijs  he, tad jau tu esi vienkārši trollis /-e :)

burleska  Lai sekss realizētos, piestrādāt jau nu gan nevajag :) Tikai jāpiekrīt. Tas arī viens pārdomu moments- ja Jūs, vīrieši, gribat ātro seksiņu, nu tā uz sitiena, tad Jūsu izvēle 99% gadījumu ir sievietes, kurām vīrieši mainās pa nedēļām. Gribat būs viens no tiem? 1% paliek nejaušībai, kad sievietei viss jau tā piegriezies, ka labi, vismaz jautrāk būs- vienreiz jau var pamēģināt arī tā.

AivarsN  Bija laiki,kad sievietei bija jāapgūst ļoti daudz prasmju,lai tiktu pie vīra. Mūsdienās jau neko vairāk par seksu nedrīkst prasīt,jo viņas tagad tik smalkas un emancipētas. Bet ja par to pašu vēl tielējas,tad zūd arī pēdējā un vienīgā motivācija bildināt.😀

Danica  Likās ļoti interesanta tēma. Ielīdu palasīt, jo esmu kādreiz aizdomājusies par to pašu.
Un ko redzu? Autores proporciju izpēti un analīzi, apsaukāšanu par muļķi utt. Ak jūs, viedie. Nu tač var arī ar humoriņu tēmu apspriest nevis kā parasti.
Bija komentārs par to, ka ja nepiekrīt, tad sauc par M. Arī par šo esmu aizdomājusies. Nu kā gan pirms 5 minūtēm varēju būt nu tikļotitrakoti laba, daiļa, bla bla bla un te pēkšņi - viss, kā ar nazi nogriezts. Interesanta padarīšana tās vīriešu smadzenes, ne?

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu