"Anonīmiem neatbildu..."

Mazliet paspēlējoties un paklaiņojot pa jautāumu sadaļu, acīs lec atbilde "Anonīmiem neatbildu". Kas vainas jautājumiem, ja arī tos uzdod kāds anonīms? Vai no tā mainās jautājuma būtība? Piemēram, uz jautājumu "Kāda ir dzīves jēga?" tiek atbildēts "Anonīmam neatbildu". Smieklīgi augstprātīgi, vai ne? :D Palasot tādas anketas, kurās šādi tiek atbildēts uz lielāko daļu jautājumu, sāk mākt domas par to, ka vai nu autors vienkārši nejēdz neko atbildēt (trūkst izdomas, fantāzijas, vispār neko nedomā, apjucism, jo nespēj atrast atbildi Googlē) vai deguns ir sasliets tik augstu, lai izskatītos baisi nepieejama persona. Kāds ir jūsu viedoklis uz "Anonīmiem neatbildu"un kāpēc ir tik svarīgi zināt, kurš šo jautājumu uzdod? Ja simpātisks onka/meitene, tad atbildēs, bet ja deguns nepatiks vai pupi par mazu, tad neatbildēs? Nu? Kādas versijas? :))

Marija_Anna  Man reizēm patīk ieinteresējusā anketā palasīt ko vairāk. Kaut vai tos pašus jautājumus, kas ir standartā pārsvarā ( gadās arī individuāli ) un DG. Tas par cilvēku pasaka vairāk kā standart ieķeksētie raksturlielumi.
Un vēl, patīk lasīt vēstules, kas sastāv vairāk kā no 3 vārdiem vai pāris emocijzīmēm. Tādā gadījumā cenšos atbildēt saliktos un paplašinātos teikumos. Pretējā gadījumā smaidiņš saņems atpakaļ smaidiņu . Tupiks :)

kaspis1982  Tāda atbilde ir smieklīga! Ja nemaldos,tur elementāri"atklikšķināt",ja nevēlas saņemt anonīmos jautājumus... Nevis saņemt stulbu jautājumu,un tik pat aprobežoti atbildēt.. :D

C_hloe  riebeklei šodien cepiens :D :D

Drole  Cilshu kari ´lite´. Neatbild, jo baidaas, ka jautaataajs ir no kaiminjpagasta un visus tos, ko uzjautaatais nepaziist, ir jaasit. "Neatbildu" ir vaales vietaa - jaaparaada tak savu kulturaaliibu. :D

C_hloe  22:37 ņemās :D
nu vot kur var izzīsts šitas problēmas - sikoloģiskas :D
man ka intravertam vnk nepatīk kaut kādi jautājumi, sodien vienam atbildeju, jo ietrapija noskaņojumā, bet koumā - ko te jautājumi dod? man vai jautātajam, vai tam, kas lasa manu anketu? kam būs lemts, tas visu uzzinās, bez liekam ausim, acīm utt
nē ne, turpini vārīties :) ir jautri

neko  Ja cilvēks te atrodas iepazīšanās nolūkos, visai loģiski ka ar anonīmajiem laiku netērē.

eloiza  Es gan atbildu visiem. Gan vēstulem,gan jautājumiem. Un atdodos visā nopietnibā :))))
Tak izklaides portāls,kurā jautriba sit augstu vilni. Kas grūši paamzierēties!? Un....kads jautājums,oms...tāda atbilde.

aisiic  Man nav grūti atbildēt nedz uz anonīmiem jautājumiem, nedz arī uz norādītiem autora jautājumiem! Atbildes būtība no tā nemainīsies!

Tās visas ambīcijas un tie iedomu augļi ir tikai cilvēku galvās. Katram sava pašcieņas un augstprātības latiņa :)

rinkulis  Versija a)

Cilvēkam anonīmie pārāk bieži raksta - seksu negribi, kurā caurumā tev patīk labāk, tev patīk paijāt kaķēnu, kad tev stūķē mutē... utml. Nu ir tādi teksti - ir. Un neviens jau nerakstīs šādus jautājumus zem titula Andris Bērziņš, eksprezitdents (tikai abstrakts piemērs, nekas vairāk). Atbilstoši mērs ir pilns un to var uzskatīt kā analogu - reklāmas manā pastkastītē lūdzu nemest. To, protams, varētu aizstāt arī ar - Slimie - pš ka nah., bet kurš labprātīgi atzīs savu diagnozi?!

Versija b)

Cilvēks ir ļoti prasīgs - lietai pieiet nopietni, domā, ka nopientība saistās ar atklātām kārtīm. Ja jau es esmu izlicis bildi un info, tad sagaidu to pašu no otra - atbilstoši tas ir vienīgais pareizais veids un nekāds cits veids nesniedz labvēlīgu rezultātu ar saprātīgi pozitīvu varbūtību. Citādi pasakot - rullē ar ceļarulli. Protams, šādā piegājienā, ja persona pieturās pie teiktā un nekomunicē ar "anonīmiķiem", var tikt palaista garām kāda pērle, bet nu ... vai nu tu ieguldies un riskē biržā, vai krāj zeķē un nes to inflācijas nastu.

versija c)

Cilvēks estēts - ļoti augstu vērtē ārējo čaulu. Nu sauc to par iedomību vai kā, bet tā tas ir. Kaut kādā mērā sasaistās ar b) - neriskēs, gaidīs to brīdi, kad Mazkačkā tramvaja pieturā atradīs uz ielas guļam zelta simtlatnieku.

solvitas  Es arī šo nesaprotu! Nu ja neatbildi, tad vnk neatbildi kā to daru es, nevis atbildes vietā ieraksti - anonīmiem neatbildu. Un tā tiešām ir interesanta lasāmviela, ja kāds uz šiem jautājumiem ir atbildējis, ļoti daudz par cilvēku tās atbildes pasaka. Un atbildētājs jau neatbild tikai anonīmajam, tās atbildes pēc tam izlasa teju katra sieviete, kam viņš uzraksta. Tas ir lietotāja publiskais tēls, ko veido šīs atbildes. Tāpēc augstprātīgs - anonīmiem neatbildu ievelk tādu kā augstorātības mīnusiņu šajā tēlā.

langstinsh  Tei jaut.nāk no oho-ne no sirds...Par zeķītēm,gumujiņām...

Bellatrixa  variants
d)
cilvēks - intraverts, atveras tikai pēc ilgākas sarunas un ar svešiem, kur nu vēl tādiem bez sejas, tik vnk un labprātīgi nerunā :D

Postremo  nu ssiten parasti rupjus, tizlus , intiimus jautaajumus uzdod anoniimi, jo veel tomeer ir kauna drupacinas palikussas jautaajuma uzdeveejam. Un atbildeet uz taadiem jautaajumiem...nu prieksskam? Gribi zinaat ko par manu personiigo dziivi, naac araa no skapja, parunaasim :P

edding  Es atbildētu anonīmam, ja jautājums viņa, bet ne no sagataves.
Nezinu, taisnība vai nē, bet anonīmos, sagatavotos jautājumus it kā uzdodot programma, nevis kāds konkrēts oho dalībnieks.

preilene  Ir jau iespēja arī neatbildēt vispār, ja negribas. Man ir vienalga, kurš jautājumu ir uzdevusi - anonīms vai neanonīms. Ja gribu, atbildu. Nav problēmu ;).

Lady_G  Hi, hi... es savukārt neatbildu tiem, kuri raksta, ka anonīmiem neatbild:)
Viņi ar to ir sabojājuši savu tēlu manās acīs; man dikti patīk, ja ir daudz atbildes uz jautājumiem, lai kādas tās būtu, no tām var izdarīt dažādus secinājumus:D
Uz priekšu atbilžu uzdevēji, lai nav jāpēta tukšas anketas:D

rinkulis  Vārdi ir piņķerīga un bieži vien maldīga lieta, tāpat kā pirmais vizuālais iespaids.
Neskatoties uz to, viena fotogrāfija var pastāstīt vairāk kā 100 atbildes uz jautājumiem-vismaz intereses izraisīšanas vai nokaušanas kontekstā.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu