"Anonīmiem neatbildu..."

Mazliet paspēlējoties un paklaiņojot pa jautāumu sadaļu, acīs lec atbilde "Anonīmiem neatbildu". Kas vainas jautājumiem, ja arī tos uzdod kāds anonīms? Vai no tā mainās jautājuma būtība? Piemēram, uz jautājumu "Kāda ir dzīves jēga?" tiek atbildēts "Anonīmam neatbildu". Smieklīgi augstprātīgi, vai ne? :D Palasot tādas anketas, kurās šādi tiek atbildēts uz lielāko daļu jautājumu, sāk mākt domas par to, ka vai nu autors vienkārši nejēdz neko atbildēt (trūkst izdomas, fantāzijas, vispār neko nedomā, apjucism, jo nespēj atrast atbildi Googlē) vai deguns ir sasliets tik augstu, lai izskatītos baisi nepieejama persona. Kāds ir jūsu viedoklis uz "Anonīmiem neatbildu"un kāpēc ir tik svarīgi zināt, kurš šo jautājumu uzdod? Ja simpātisks onka/meitene, tad atbildēs, bet ja deguns nepatiks vai pupi par mazu, tad neatbildēs? Nu? Kādas versijas? :))

rinkulis  Nu ne jau fragments no bildes, bet normaala bilde kontekstaa. Es pat teiktu veel vairaak-bildes izveele.
Vispaar profilos izvietoto bilzhu analiize ir pilniigi cits topiks-tur ir kur izveersties. Secinaajums-lielaakaa dalja gribeetaaju nemaak, nav speejiigi izveidot profilu, kas uzrunaatu taadu personu, kaadu vinji grib satikt. Un viss ir taisniigi-taa tam jaabuut. Graudus pie graudiem-pelavas pie pelavaam.

valmierietis333  Tur tak pārsvarā ir stulbi jautājumi , ko tur vēl tērēt laiku ar atbildēm , pārsvarā sieviešu anketās bērnišķīgie izvirtuļu jautājumi - vai tu nēsā apenes vai garās zeķes , un ja jā , tad vai ar mežģīnēm , baltas vai melnas , tev bērni ir vai nav ...

Šādus jautājumus var uzdot privāti uzrakstot , nevis paslēpjas mētelīšu virinātājs zem anonīmā jautājuma un spļauj ārā savus tekstiņus !
Būtu vismaz bijis drosminieks un atklājies , tad vēl varētu gaidīt atbildi !

Man pārsvarā tracina tie standarta copy/paste jautājumi ,kas liecina par uzdevēja izdomas trūkumu - man pat žēl laika lasīt tūkstošiem atbilžu uz vienu vienīgu jautājumu , ja vēl privāti pajautā , vēl varu domāt par atbildēšanu , bet tā arī mēdzu ignorēt !

Man patīk oriģinalitāte nevis špikošana !

SaulLi  :D Smieklīgi!

Piparkuka  Ja man uzdod tur jautājumus, es gan atbildu! Gan jau, ka tam uzdevējam ir interesanti un gan jau, ka noderēs vēl kādam. Ja ne citādi- pašam ir interesanti izteikt savu viedokli:) Tas, kā aptaujās. Man patīk!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu