Pareizā uzvedība un emocijas pirmajā randiņā..kādām jābūt?

Biju uz randiņu,pirmo,bet izrādās nederam viens otram.Sievietes iebildumi pēc tā,bija šādi--nav pareizo emociju,sajūtu viņai.Vajagot tā ka no izbrīna un emocijām ,viņai,žoklis atkaras un siekala tek,ieraugot to vīrieti pirmo reiz.Vai tas ir reāli iespējams,justies tik uzskrūvētam(-ai) no otra,jau pirmajā tikšanās reizē?

rinkulis  Aizmirsi zeķes zandalēs...

Eurika  Pirmajā reizē saprot vai vizuāli patīk vai ne. Par saskaņu gan nevar tik ātri spriest. Šajā situāc. viņai vai nu vizuāli nesaistīji vai arī vnk viņa nebija īpaši gudra ,ja uzskata, ka visam jau jābūt ideāli pirmajā tikšanās reizē.

inaralaima  Ja nepatiks pirmajā randiņā,tad nav cerību,ka kaut kas mainīsies otrajā vai trešajā.tas nu ir kā āmen baznīcā.

Neverlookback  Nedaudz no savas pieredzes....Tā kā esmu gana ieturēta, un uz brīnumiem nekad netiecos savā vecumā....uz randiņu parasti eju vismaz jauki pavadīt laiku parunājoties ar jaukiem cilvēkiem!Ja jau tieku līdz tam, tad kaut kas cilvēkā ir ieinteresējis....parasti tā sarakste...Bildes, kā au ziniet..visi saliek tās "smukākās"( labi,ja vēl tās nav 10-15 gadus atpakaļ tapušas).Dabā viss ir savādāk...Nu tad nu viens man gadījās....Redzot dabā pilnīgi ne man...tacu sarunas vieglums, domu lidojumi....it kā būtu kopā auguši.Tikām līdz otram randiņam...saņēmu pa starpu ļoti jaukas, mīļas, bet ne uzbāzīgas sms.... Nu vārdu sakot īsā laikā ļoti pieķēros.....Kulminācija bija brīdi kad paāris mēnešu laikā izrādījās, ka viņš mani uztvēris, ka esmu viņā "iemīlējusies", bet ne viņš...nu jā, patīku...bet tas arī viss..mīlējis savās dzīvē divas citas sievietes, vairāk īsti nemaz nezinot vai spēs iemīlēt...Viss, kā ar nazi, pieskarties vairs negribēju.....vnk.uzsita riebumu....tikai brīnos, kā to tik ilgi nesajutu ....Un ticiet man, nebija princis ne vienies puses skatoties.....vnk.jutos ļoti labi....Tā kā es vairs arī savām sajūtām neuzticos :d))))))

HOUSE  Pat nedomājot kura ierakumu puse uzdod jautājumu, rodas sajūta, ka kāds te ir vīlies. Nebūsim naivi, viena liela daļa šo īpatņu ir... kā lai to pasacīt... Tad nu jārēķinās, ka uz randiņu atnāk vīrietis, kurš nespēj no galdiņa aiziet neiztukšojis visas glāzes, vai sieviete, kura pauž savu nepiezemēto viedokli visur, cenšoties piesegt savu,
jau tā nedzirksošo intelektu. Būsim godīgi, pareizā ķīmija jau tā notiek reti, kur vēl tad, ja kādai no pusēm ir neadekvātas prasības.
Ko es ar to vēlējos teikt? Hmm..? Meteorisms ir labs aizbildinājums, lai neietu uz murgainiem randiņiem!

Tessa  interneta randinji nav bijushi megasen, bija satikshanas ar PA biedriem (viirieškartas, paris). nu teikshu ta, ja tev nerodas velme ar sho cilveku nolaupiit kuģi, pilnu ar rumu, tas nav tavs cilveks. tapat, man domat, arii randinja-vai nu ir, vai nav. mes gandriiz nolaupiijam, ja viiriec butu drosmiigaks. bet nu ta-viss ok. savejais.
tatad, tu nebiji.

Agusta  "07:19 Neverlookback"
No pāris randiņiem un dažiem īsziņu tekstiem, es domāju, nevar izkost cilvēku līdz galam, tāpat vēl var palikt daudz apslēptu brīnumu. Šis randiņu cilvēks bija egoists?!
Kad es biju jauns, stalts un izskatīgs ar visiem 32, tad pēc fiziska kontakta(izteicos tā priekš jūtīgajiem) vai normāli runājot pēc miesaskāres apmierināšanas, personīgi es, varēju saprast - der vai nē. Un tad nebūtiskiem un neveikliem izteicieniem, nepievērsu uzmanību.
Tā desmit randiņus var plivināt ausis, bet medniekam ko, medījumu vajag, kurš arī nav izteikta bremze. Dzīvē nav kā turku seriālā, kur 200 sērijas var lenkt sievieti un neapnikt.
Vulgāri?! Jā, bet tāds es esmu. Ko gribēju, to izteicu.
Bet tagad visi uz treniņu, drīz maratons :)

av2  Ir. Klikksskkis ir viena...ne ar ko neaizvietojama sajuuta. Un ja vinna nav, nu labi, varam aiziet uz kiino, ja filma intresanta, un....viss.

Neverlookback  "08:13 Agusta"
Jā, bija egoists! Turklāt ne tik ļoti tīkoja fizisku kontaktu, bet tajā vecumā tas ir tikai normāli.Sievietēm vajag vairāk nekā vīriešiem, tāpēc neiespringu!Ir arī citas vērtības kam pievērst uzmanību!
Un mūsu gadījumā nebija tikai daži randiņi...un dažas sms.....savu mūžu tā neviens nebija mani aplidojis, utt, pievērsis uzmanību!Untad kas tāds..pašai tagad jāsmejas :-)Klikšķa nebija.....un viss bija tik skaisti..biju soli līdz "klikšķim" no savas puses...:-)

Jason  Autor, cilvēks vienkārši Tev mēģināja pieklājīgi pateikt, ka Tu viņai nepatiki... nelietojot rupjus vai aizskarošus izteicienus. Cieni to.
Un, galu galā, ko Tu pats darītu, ja uz randiņu atnākusī dāma būtu galīgi garām? ;)

C_hloe  Pirmajā reizē svarīgi saprast, kā pats jūties otra klātbūtnē. Tad var domāt tālāk.

elis  Jo vairāk savās domās sievieti cel debesīs jo nedabīgāka kļūst izturēsanās un to viņas jūt....
Ja savādāk nevar tad nodrači pirms randiņa lai ir pilnīgs po.
Un ari laika apstākli ietekmē-saulainās dienās ar nolaistiem žokļiem biežāk var novērot šīz zemes dīvainos radijumus, ....sievietes.
+10 gradi vel pavēs žokļu karināšanai

Agusta  "Neverlookback"
Jā, piedod. Pats zinu, kad tādas sakāpinātas emocijas vienā brīdī sabrūk kā kāršu namiņš.
Nekas, nav šīs, būs citas. Impotenti pēc īsa brīža tāpat apniktu, neskatoties ne uz skaistiem vārdiem, ne darbiem. Lai veicas!

RSQuattro  Galvenais būt tādam, kāds esi. Izlikties ir stulbākais, ko var darīt - vismaz, ja vēlas ilgtermiņa attiecības.

riebekle  Ir iespējami daži varianti kā iznākums randiņam - viņam patiks/viņai nepatiks, viņai patiks/viņam nepatiks, abiem otrs nepatiks, abiem patiks. Un tas ir jāuztver normāli, jo visiem visi nevar patikt, pat ja tas otrs uz galvas stāv un kūleņus met. Un nav nekādas pareizās vai nepareizās uzvedības, ir jābūt pašam, neko nepietēlojot un no sevis neko neiztaisot. Un vienīgais, kas šajā gadījumā ir jāiemācās, manuprāt, - adekvāti uztvert atraidījumu.

preilene  Iespējams, esmu riktīgi naiva savam vecumam, bet man nederētu cilvēks, ar kuru nav vēlēšanās satikties atkal un atkal. Es tomēr gribu būt kopā ar vīrieti, uz kuru gribas skatīties, kurā gribas klausīties, kuram gribas nemitīgi pieskārties un ar kuru ir ļoti viegli komunicēt. Un jau pirmajā randiņā var to just – būs vai nebūs. Manuprāt, nav jēgas vilkt pusdzīvu kaķi aiz astes cerībā, ka tas kļūs ļoti dzīvelīgs. Labāk to atstāt un meklēt citu kaķi.
Un autora gadījumā arī – nu nepatiki Tu viņai pietiekoši, lai viņa gribētu satikties vēl. Problēmu nav. Jāmeklē tālāk. Malacis, viņa, ka pateica to uzreiz, nevis vilka garumā.
Un par žokli un siekalu pirmajā randiņā – tā mēdz būt. Man tā ir bijis, kad ieraugi cilvēku un no prieka visu laiku gribas smaidīt (abiem). Nesanāca mums, jo dzīvojam katrs savā pasaules malā, bet ir jaukas atmiņas.

Edgars37  09:39
Agusta😃, ka veicas jaunajas attiecibas😃, vai sekss jau bijis un kaaaaads😃😃😃???

Rondijs  Pirmajā randiņā -vīrietim jājūt priecīgam ka bijis pietiekami drosmīgs un ka tā princese (galvas tiesu pārāka par viņu pašu) ir piekritusi. Savukārt sievietei ir jājūt, vai viņs pa īstam viņu grib, vai tikai izmantot.

rikititikitai  1. Nesacerēties.
2. Atslābt.
3. Smaidīt.
4. Izvēlēties vietu, kur abi jūtas labi un spēj relaksēties.
5.Sarunāties. Patiešām sarunāties (t.i. runāt un klausīties, nevis monologā prezentēt sevi).

Agusta  "11:03
Edgars37"
Nē, Edgar, pagaidām man sekss tikai sapņos :)
Nav sezona, loma nav :)

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu