Pareizā uzvedība un emocijas pirmajā randiņā..kādām jābūt?

Biju uz randiņu,pirmo,bet izrādās nederam viens otram.Sievietes iebildumi pēc tā,bija šādi--nav pareizo emociju,sajūtu viņai.Vajagot tā ka no izbrīna un emocijām ,viņai,žoklis atkaras un siekala tek,ieraugot to vīrieti pirmo reiz.Vai tas ir reāli iespējams,justies tik uzskrūvētam(-ai) no otra,jau pirmajā tikšanās reizē?

Edgars37  13:04
...KA😮?! Tu tak te viena tema raxtiji, ka romans iegajis jau apogeja😃...un sexa nava😢😮...ka ta ta😮😃

Hiranja  Zinu tos stāstus par "klikšķi", taureņiem utt. Lai to efektu dabūtu ir divas sastāvdaļas: 1. Jābūt vismaz dažiem parametriem, kas atbilst tās sievietes miglainajām iedomām. 2. Jābūt mirkļa iedvesmai. Vienā gadījumā izdosies to radīt, citā ar to pašu sievieti nē ;) Bet, vai tur izveidosies attiecības, tas galīgi neko nerāda. Vienkārši fiksāk tiksi pie seksa-keksa. Sievietēm "klikšķis" ar labu mīlēšanos komplektā liekas tik droša lieta, ka jādod lielais uzticības kredīts. Apliecinu, ka tie ir smagi maldi :D bet, lai dāmas nesatraucas -ar večiem gadās līdzīgi. Satriecoša sieviete, ātrais sekss, esi apžilbis, bet smukulīte tikmēr sirdī auksta un tikai kalkulē nākamo gājienu.

Piparkuka  Nu nē!! Viss iet lēnāk, ja iet paīstam. Pirmajā var saprast, ka tev tas cilvēks patīk, ka ir interesanti, ka viņš ir nopietns un ar humoru un pieklājīgs un interesants. Vai arī viss otrādi.
Un Tu izskaties smuks un interesants, Tā ka- neīstā sieviete!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu