Genderisms attiecībās.

Palasot iepriekšējo tēmu komentāju viedokļus ,ievēroju vienu fenomenu, ko bieži piemin pie tam kategoriskā apgalvojuma formā-"´sievietei jājūt tā (kas nu pēc autora domām tur viņai jājūt), vīrietim jājūt šitā....(atkal kaut kāds apgalvojums). Vai tiešām tik liela atšķirība starp sievieti un vīrieti, vai tomēr mēs visi esam cilvēki un jūtam +,- vienu un to pašu. Es te nerunāju par īpašiem fizioloģiskiem jušanas gadījumiem kā sieviešu PMS vai vīriešu rīta erekciju, bet tieši jūtām kā psiholoģisko reakciju-piem. lasīju viedokli, ka vīrietis justas labi tikai tad, ja viņš ir saimnieks mājās, man radās jautājums, kā tad sieviete kā kalpone jūtas labi? Lasu-sievietei svarīgi justies mīlētai-vai tad vīrietis to negrib?Vai tiešām atšķirība starp dzimumiem ir tik liela kā mums te grib iegalvot par tiem Marsiem un Venērām?

Parama  situācija Eiropā ar vīriešiem ir palikusi diezgan nožēlojama (maigi izsakoties), tāpēc Soross te dzen iekšā miljoniem musulmaņus, lai parāda, kur sieviešu vieta, kur vīriešu. Tie Stambulas līgumi vajadzīgi tām valstīm, kur tūkstošiem varaskāru musulmaņu siro, tā ka gatavojas Latvijas zeltenes

Eurika  Paskatieties info KAS ir genderisms ! Un sapratīsiet kur tas ved un cik slimi tas ir !

AivarsN  Kamēr katrs pilda savu lomu,atbilstošu sava dzimuma īpatnībām, tikmēr viss ir vislabākajā kārtībā. Tieši tāpēc jau tā dzimumu vienlīdzība tiek sludināta un nu jau pat uzspiesta ar dažiem likumiem,lai izjauktu ģimenes un pat neļautu tām izveidoties. Stipras ģimenes ir stipras valsts pamats. Pasaules varenajiem ērtāk pārvaldīt valstis,ja tajās nav saimnieka,bet pēc iespējas liberālāka,nespējīgāka valdība,kura gatava izpildīt katru saimnieka pavēli, nerēķinoties ar savas tautas interesēm.

Parama  genderisms tiešām ir vājprāts, ko mums uzspiež, un mūsu pajoliņiem un pajoliņu apbižotajām sievietēm ar to nav nekāda sakara!

Edgars37  14:24
...Jevropa sitik murgaina diskusija neizveidotos viena iemesla del, jo te cilvekiem ir citas prioritates-darbs, atputa, celosana, dzives kvalitates uzlabosana😃. Sada metasanas no viena gravja otra ir raksturiga tiesi OstJevropai😃

Edgars37  13:33
...a kur problema😃? Paradiji meistaram veco atslegu un saki-gribu tadu pasu, tapat ari veikala-paradi veco, lai piemekle tadu pasu, punkts😃. Tape jau ari rodas visadas problemas, ka cilveki piekrit sanemt nepilnigus pakalpojumus un par tiem maksa ka par kvalitativiem.

neko  "Vai tiešām tik liela atšķirība starp sievieti un vīrieti, vai tomēr mēs visi esam cilvēki un jūtam +,- vienu un to pašu."
Cilvēki vispār ir ļoti dažādi un iedomāties ka viņiem vajag/patīk/vēlas +/- vienu un to pašu ir liela muļķība.
Un arī vīrieši un sievietes atšķiras. Tas ir objektīvs fakts. Kā fiski tā arī domāšanā.
Pret sievietēm izturos kā pret sievietēm. Un nemēdzu paciest ja pret mani izturas kā pret sievieti.
Ar to to es nedomāju sadzīviskus sīkums - ieslēgt veļas mašīnu, uzcept olas un spuldzīti paša spēkiem ieskrūvēt jāprot jebkuram pieaugušam cilvēkam neatkarīgi no dzimuma.
Mēdz būt būt puiciskas meitenes, bet pat viņas domās un darbos ir un paliek sievietes. Un labi ka tā.

p.s.
Nez kāpēc esmu pārliecināts, ka ja Tevi uzaicinātu kaut kur, bet izturētos kā pret vīrieti Tev pašai tas nepatiktu.

valmierietis333  14:24 ,
izskatās ,ka viens/a ir mēdiju dezinformācijas upuris , nav jāklausās tās blēņas ,ka redz Stambulas konvencija ir sieviešu aizsardzībai (tā ir ēsma plānprātīgajai sabiedrības daļai ,kas padodas zombēšanai) ,

mērķis ir pavisam cits - dzimstības ierobežošana , cilvēka un ģimenes vērtību graušana , samaitāt sabiedrību , jo tā to var vieglāk kontrolēt (ir atšķirība - vai tev pretī stājas līdz zobiem bruņoti veči , vai to vietā bārdaiņi svārkos un uz augstiem papēžiem)...

Feminismam tieši tā pati nozīme - zombēt plānprātīgos , uzrīkot dzimumu kariņu , jo kamēr tie savā starpā plēsīsies , tikmēr bērnu dzimstība tiks ierobežota , un tas atstās nospiedumu paaudzēs!

*** Un tas viss labi strādā , jo lielai daļai smadzenes pakaļā iesprūdušas un ļaujas provokācijām!

Tos musulmaņus uz Eiropu dzen tikai viena iemesla pēc - Eiropas novārdzināšanai , amerikāņiem nav izdevīgi konkurenti - tad lūk , kamēr Eiropa risinās problēmas ar ´´tūristu´´ masām , tikmēr neatliks laika svarīgākām lietām !

valmierietis333  Autorei piemīt šaurs redzējums (laikam viens no tiem cilvēkiem ,kas tālāk par savu degungalu neredz), tādēļ arī tik murgaini uzvedas !

Nav vērts nemaz tērēt laiku ,lai salīdzinātu vai meklētu atšķirības starp dzimumiem , pietiek paņemt viena dzimuma pārstāvjus un secināt , ka katrs ir indivīds ar savu domāšanu , saviem uzskatiem , savām vērtību skalām !

Nav divu vienādu vīriešu , un nav divu vienādu sieviešu , pat starp dvīņiem ir atšķirības , arī dvēseļu radinieki nav kopijas , katram savs ceļš ejams , savs redzējums !

Es vēl saprastu ,ka jauna meitene būtu neziņā un mēģinātu rast atbildi uz šo jautājumu - nu kaut kāda tumsonība! Kur tādi cilvēki rodas , vai tiešām mucā auguši !? Nesaprotu !

Ps. Starp citu met kaunu pie malas un iesaku tomēr palasīt Fargo gara darbus , varbūt kaut ko vērtīgu arī iemācīsies - viens no gudrākajiem cilvēkiem , kurš nepadodas zombēšanām un redz reālas lietas reālā pasaulē , kamēr liela daļa dzīvo iedomu pasaulē un ļaujas zombēties!

AivarsN  Līdzīgi kā starp dzimumiem,tā arī starp paaudzēm tiek sēta naida sēkla,lai bērni neiegūtu no saviem vecākiem un vecvecākiem neskaitāmu paaudžu laikā uzkrātās gudrības un dzīves pieredzi. Tāpēc bērnus pēc iespējas ātrāk grib atšķirt no ģimenēm,lai tie vieglāk pakļautos skolas zombēšanas programmai. Tiek gatavoti nākamie patērētāji un vergi,nevis pilnvērtīgi ģimenes un sabiedrības locekļi. Lai katrs domā tikai par sevi un savu labumu,ignorējot ģimenes un tautas kopējās intereses. Žīdu globālie plāni jau vairs nav nekāds noslēpums.

Torpedo  Ja jau smadzenes abiem dzimumiem vienādi darbojas, ko tad šahā, kur sacenšas tikai prāta spējas, čempionātus dala pa dzimumiem. Un neviena (!) sieviete vēl kā līdzīga nav varējusi sacensties ar spēcīgākajiem šahistiem vīriešiem?
Bet nu tēma skaidra ūdens sorosītu provokācija :D Un visi uzķērās un metās kko pierādīt :D Nu, vispār, ja man tā maksātu, es ar reklamētu kkaut vella vecmāmiņu, ne tikai genderismu un femīnismu, bet namaksā tak ! :(

Torpedo  Priecē tas, ka, lai arī kā mēs te PA ikdienā plēstos savā starpā starp dzimumiem kā suņi ar kaķiem, bet, kad svešinieks ienāk mājās un draud reālas briesmas, tad spējam vēl apvienoties pret kopīgo ienaidnieku un pateikt 100% vienotu _nē_ viņa absurdajām idejām! :)

Edgars37  Apac😃, kas pa Globalam Sazverestibas teorijam😃, ja gribi-neviens neaizliedz dzivot gimene, ja negribi nedzivo, brivi izvelies, ka pasam dzivot ertak😃, bet ne, visur atradis kaut kadus draudus😃.

valmierietis333  09:30,

Kurš tev teica ,ka būs liela izvēles brīvība !?
Ja mēs dzīvotu demokrātijā ,tad varbūt , bet pašlaik demokrātija un brīvība ir tikai ilūzija acu aizmālēšanai !

Neiet runa par to vai ļaus vai neļaus veidot ģimenes (jau tagad mazākums diktē spēles noteikumus), bet gan kā tās ierobežos un ar visādām konvencijām ņirgāsies par tām ,
iebildīsi ,ka skolā taviem bērniem mācīšanas vietā , kropļos viņu psihi un mācīs visādas samaitātības ,kas bērnam pat nav jāzina - tad būs darīšana ar bāriņtiesām un pastāvēs risks ,ka tev tos bērnus vienkārši atņems bez paskaidrojumiem ,ja iebildīsi pastāvošajai kārtībai ,ka tavs puika ir puika , bet meitene ir meitene ,nevis kaut kāds ono un aizliegsi puikam nēsāt svārkus!
Rietumos tas notiek pilnā sparā !
Un cik zināms ,tad bērnu skolā nelaist nedrīkst un milzu naudas , lai uzturētu privātskolotājus ar nav !

Un tie nav izdomājumi , tas tiek bīdīts visaugstākajā pakāpē , atliek tikai paskatīties uz Holivudas zvaigžņu bērniem , kaut tā pati briesmone Džolija kā staigājoša reklāma , pavēro viņas un pārējo bez smadzeņu vecāku bērnus , tad daudz ko sapratīsi ! Tādiem bērni vienkārši būtu jāatņem !

Kas var būt stulbāks , ja bērnam tiesības izvēlēties ,kas viņš vēlas būt ; ļauj bērnam izbaudīt bērnību , kad izaugs ,tad lai pats ar lemj par ko vēlas kļūt , bet nevis izvaro viņu un viņa psihi ,kamēr viņš nesaprot ,kas īsti notiek , nav iepazinis kāda patiesībā ir dzīve ...

- Protams ,ka tev par to nevajag uztraukties , bet es vēl domāju par ģimenes veidošanu un bērniem , un tad man ir jādomā - vai taisīt bērnus vai vispirms iegādāties ieročus ,lai varētu aizstāvēt viņu likumīgās un dabiskās tiesības būt cilvēkiem , jo tikai tādu valodu viņi tur rietumos saprot - ar viņiem runāt nav vērts!!

- Cilvēks bez mugurkaula ,protams, par to neuztrauksies , pieņems paklausīgi visas svešu onku iegribas un pasniegs šiem uz paplātes savu pakaļu un ļaus piečipot to pilnu ...

EIZHENIJA_FINKA  Феминизм, это когда курица, в место того, чтобы высиживатйь яйца, их отращивает.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu