"Kutelīga situācija" - kā Jūs rīkotos ?

Pavisam reāla situācija. No vairākām manām labām draudzenēm man ir 2 draudzenes, kuras arī savā starpā draudzējas, bet viena no viņām, brīva sieviete, jau apmēram gadu "salaiž" ar otras draudzenes vīru, tam ir vairāki apliecinājumi, tajā skaitā 1 x esmu pat nejauši uzskrējusi viņiem virsū, skūpstāmies. ;)
Precētā draudzene nezin par šo vīra romānu ar viņas draudzeni. Līdz šim nevienai no viņām neesmu neko teikusi, uzskatot, ka man nav tiesību iejaukties, bet varbūt, ka būtu kas jāpasaka, -kādai no viņām vai abām ?
KĀ RĪKOTOS JŪS ?

Rouzita  šie mīlas līkloči nav tik vienkārši.. ir cilveki, kuri nemaz negrib zināt. Un tas, kurs pasaka, bus ienaidnieks uz mūžu.

gundega19  Ir tāds teiciens: pasaki man kas ir tavs draugs, un es pateikšu kas tu esi...

solvitas  Rouzita, baigi tev vajag tādus draugus krāpniekus! Dies´ pasarg no tādiem. Vai arī kā te vairākums deklarē, kamēr pašu neskar nejaucies, nesaki utt. Baigie jau nu draugi, ka tik pašiem būtu miers un par draugiem pofig, lai ņirdz kaut viss kvartāls par viņiem. Lai tik manus draugus krāpj un izmanto, es izlikšos par beigtu zivi. Kā vispār var veselu gadu skatīties draudzenei acīs sarunāties un noklusēt????

Rouzita  sarežģīti.

Letija  Dzīvē visādi gadās. Taču neuzticami cilvēki ir visai skarba diagnoze. Par draugiem gan tādus nesauktu. Bet izdevīgā situācijā droši vien dotu mājienus "upurim", lai pārlieku nelolo cerības par savas otrās pusītes uzticību.

runcizs  Salaišana ir ļoti slidena tēma, tādēļ vislabāk ir runāt tikai par pašas acīm redzēto, nevis "domāju, ka". Ja ar svecīti blakus neesi stāvējusi, tad Tev nav 100% iemesla uzskatīt, ka viņi tiešām "salaiž". Un, ja arī pieķersi dupšus cilājamies, tur ne tikai 7 reizes, bet 77 ir jāpārdomā, vai beigās tā precētā draudzene Tev par "acu atvēršanu" būs pateicīga...

rger  Mīlēties ir skaisti. Piekāst īpašumtiesības.

rikititikitai  Turi muti!!!! :)) Beigās paliksi vainīga! Izliecies, ka neko nezini.

gundega19  Gunitaa/ Par ko tad dusmoties, ja ar tevi viss kārtībā. Ja būsi patiess draugs, tad padomāsi kā saglabāt ģimeni, un kā atvēsināt draudzeni kas pretendē uz otras vīru.

Bet teicienam nav ne vainas....

Relita  Nevaig jaukties tur, kur neprasa.

preilene  Es Tavā vietā parunātu ar krāpnieci-draudzeni un pateiktu, ka redzēju to buču, viņus kopā mašīnā un naivi pajautātu: "Dārgā, vai Tev ar viņu kaut kas ir? Nu nē, es jau tam negribētu ticēt, zinu, cik Tu kārtīga, bet nu man jāpārliecinās, ka tiešām nekā nav un man tikai salikās, jo tomēr viņa ir mūsu draudzene.."
Un tad jau redzēs, ko viņa teiks - visticamāk teiks, ka nekā starp viņiem nav. Un Tev jau tad nebūs arī pamata neticēt, jo neko konkrētu jau redzējusi neesi. Bet darījusi būsi kaut ko "krāptās" draudzenes labā.

valmierietis333  Uzskatu ,ka nav jāiejaucas , gan jau paši tiks pieķerti ,ja tik neapķērīgi , un tad visas iesaistītās personas arī lai skaidro situāciju , visām mucām par tapu nekļūsi - lieli cilvēki ,lai paši uzņemas atbildību !

Vienīgi ,ja ģimenē ,kas tāds notiktu ,tad gan es neklusētu aizstāvot savējos , bet ar draudzenēm tā ir kā ir - paši lieli un paši lai tiek galā!

valmierietis333  Preilenes ieteikumums noderīgs - arī tā var , spiest uz sirdsapziņu !

Tessa  es nezinu, kada ir sajuta, kad cieshi draudzejies ar sievieti, jo mani draugi ir tikai viirieshi, tapec, domaju, ka norobežotos no tadam "draudzenem". vai ljautu saprast, ir atkariigs no situacijas, varbut kadu majienu dotu, ne vairak.
tada zinja tiesham ar vechiem ir vieglak.

scheriff  Neesmu profiņš ģeometrisku attiecību šķetināšana, tāpēc neminēšu padomus kā Tev rīkoties. Toties aktualizējas jautājums, kura no tavām abām draudzenēm spēlē paslēpes ar Tavu draugu? :P

Drole  Neprasa - nelien!

altalilija  krāpnieks taču ir vīrs. viņš krāpj sievu ar tās draudzenei. draudzene krāpj tikai citas draudzenes. saprotu, ka viņa nav precējusies. tāpēc - kāda viņa krāpēja un ģimenes jaucēja, ja viņai ģimenes nav?

solvitas  Tessa, bet ir jau variants runāt pa taisno ar vīrieti, ja jau tāda nesaprašana kā ar draudzenēm rīkoties. Es varētu arī čalim draugam pateikt acīs visu, ko domāju par tādu krāpšanu. Nav ko ucināties ar šitiem jākļiem. Tāpēc arī viņu ir tik daudz saradies, ka sabiedrība mums tāda saprotoša, pacietīga un pasīva. Tāpēc viņi arī jāj visu, kas kustās un nemaz vainīgi nejūtas. Pilns oho ar šito sērgu.

Tessa  zini, ja ta butu mana masa, meibi, runatu. otrkart, cilveku neizmainiisi, nebus ta družka, bus kadas piecas citas. ij kads rezultats? zero.
un krapnieki ir bijushi visos laikos. mammam te arii majiens par delu/delinju audzinashanu. nu un teviem ar. jo viss nak no gjimenes - vertiibas, uzvediiba, riciiba.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu