"Kutelīga situācija" - kā Jūs rīkotos ?

Pavisam reāla situācija. No vairākām manām labām draudzenēm man ir 2 draudzenes, kuras arī savā starpā draudzējas, bet viena no viņām, brīva sieviete, jau apmēram gadu "salaiž" ar otras draudzenes vīru, tam ir vairāki apliecinājumi, tajā skaitā 1 x esmu pat nejauši uzskrējusi viņiem virsū, skūpstāmies. ;)
Precētā draudzene nezin par šo vīra romānu ar viņas draudzeni. Līdz šim nevienai no viņām neesmu neko teikusi, uzskatot, ka man nav tiesību iejaukties, bet varbūt, ka būtu kas jāpasaka, -kādai no viņām vai abām ?
KĀ RĪKOTOS JŪS ?

DanaL  Es pajautātu tam vīrišķim vai tā ir taisnība vai man tikai rādījās, ka tev ar to xxx kaut kas ir. Varbūt, ka ar to būtu pietiekami.

Torpedo  Tevi novāks 16. sērijā kā nevēlamu liecinieci! Nejem no viņas rokām dzērienu!

Anita73  Riebīgi...

shining  Tātad jau *gadu* Jūs nodarbina šāda problēma?

piladzoga  Tā precētā draudzene nu jau zin,jo te ir Jūsu foto.Tie kuri JŪS zin, zin arī draudzenes...kāda jēga likt tēmu ..Vai stāstīt ? :DD ja izstāstat šeit

piladzoga  Nē visa pasaule te neatrodas ,bet PA lasa arī nereģistrētie lietotāji. LV ir maza..tā ka varat uzskatīt,ka esat izstāstījusi..un nekā kutelīga vairs nav.:DD Mans bijušais vīrs arī domāja, ka es vispār nezinu ,kas ir OHO..,nebūsim naivi :DD

piladzoga  Man vispār nav kreņķi ,bet te būs zudusi tā kutelība :DD

neko  "Tikai vēl jāsaprot, par kurām tieši ir runa, jo man ir vismaz 5 draudzenes. :))"
--
jautrākais būs tad, ja visas piecas izdomās pārmest "kāpēc tev tā vajadzēja par mani stāstīt":)

av2  nejaucies.

amelija  Tam saucamajam "upurim" neko neteiktu, neko. Kāpēc jāgrauj cita cilvēka pasaule, nesaprotu tos cilvēkus, kas sit ar kulaku pie krūts, un kliedz - par taisnību. Es to traktētu kā taisnības cīnītāja skaudību, ka tam saucamajam upurim viss ir skaisti. Bet, lai ar tā ir turpmāk. tas tas pats kas mazam bērnam, kurš ļoti ļoti tic ZSvecītim, zobufejām utt, pateiktu, ka nekā no tā nav. Kamdēļ sāpināt, nesaprotu.
Ja vēlies to taisnību, tad ej pie grēkāžiem un runā ar viņiem. Viss.

Minkans22  Protams, ka ir jāpasaka, jo nav ētiski iet at drsudzenes vīru, melot otrai draudzenei un citādi Tu esi līdzzinātāja!

Minkans22  Vēl jau ir variants, ka tā sieva zin par vīra sānsoļiem, jo sievietēm ir laba intuīcija uz to, vienīgais viņa izliekas, ka to neredz, un turpina "spēlēt ideālo ğimeni". Bet tā ir bumba ar laika degli.

solvitas  amelija :D tā saucamajam upurim viss ir skaisti? Un tai, kura pastāstīs vnk skauž, ka tā upura vīrs šļūc pa kreisi? Kur loģika? Es arī gribētu lai mana draudzene man izstāsta, nevis tēlo draudzeni, bet slēpj no manis tādus faktus! Un mans bērns ļoti labi zin, ka zobu fejas nav un mamma to naudu lika zem spilvena un arī ziemssvētku vecītis tāpat kā Lieldienu zaķis ir tikai mītiski un simboliski tēli un patiesībā neeksistē. Līdz cik gadiem tavs bērns turpinās ticēt zobu fejai? Tāpat agrāk vai vēlāk kāds viņam to pateiks un tad bērns būs vīlies un dusmīgs uz tevi, ka tik ilgi mānīji viņu.

solvitas  Minkans22, nu ja viņa zin, tad būs ko draudzenēm pārrunāt par iemesliem kāpēc viņa to piecieš. Es viņai būšu pateikusi ko redzēju un ja viņai ir iemesli samierināties, tad tā ir viņas dzīve un izvēle. Draugi jau priekš tam ir lai izrunātos arī par sāpīgām tēmām.

Epifanija  jūs tiešām esiet tik stulbas, vai cēlo mērķu vadītas par tādām izliekaties, ka nezinātu to, ka esiet jau pusgadu ragu nēsātājas? bet, ja jūs arī esiet tik stulbas, ka jums pie deguna ir jāpieliek draudzenēm fočiks ar faktiem, tad varētu saprast arī to vīrieti... ja kāda no manām draudzenēm kaut ko tādu izstrādātu man aiz muguras un kaut viens izcilnītis parādītos manā pierē, ibio rio, es par sevi vairs neatbildētu, droši vien attaptos tuksnesī un viena putekļos... jāpiezīmē, ka tā būtu aizskarta mana pašapziņa, ka šie divi nodevēji būtu noslaucīti no zemes virsas, nu vismaz no tās uz kuras es atrodos, jo ar tādiem cilvēkiem man nebūtu nekas vairs kopīgs...

amelija  solvitas, bet protams, ka tā saucamajam upurim viss ir skaisti un labi, līdz tam brīdim, kad tādas kā Tu it kā "atver" acis. UN kam tas ir vajadzīgs, kam es jautāju?! Tu būsi priecīgāka, ja tava draudzene staigās nelaimīga un bēdīga??? Un visa viņas sapņu pils būs sabrukusi?? Nesaprotu šādas draudzenes.

amelija  p.s. es izvēlētos neko nezināt.

Ja manam vīrietim gribas pagozēties arī citu sieviešu saulītē, tad lūgtum bez manas informēšanas par to. Tā nav mana griba, bet viņa.Un lai viņš ar to arī sadzīvo.

Varbūt ir vērts pajautāt sievai, kāda ir viņas nostāja par informētību, un tad bliezt visu ārā kā uz paplātes vai tomēr paklusēt.

Minkans22  Informēt vajag! Nu cik ilgi staigās ar tām rozā brillēm uz acīm? Tas, ko viņa pēctam ar to informāciju dara, tā jau ir viņas darīšana.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu