Kas būs ja uzzinās?

Esmu attiecībās ar vīrieti kuru ļoti mīlu un viņš arī ļoti mani mīl.Domājam tuvākajā nākotnē precēties.Bet man ir kāds tumšs pagātnes noslēpums.Agrāk strādāju ekskorta servisā un visai intensīvi.Pat pašu attiecību sākumā arī.Tagad gan esmu pilnībā atmetusi šo nodarbi, bet pasaule ir maza un man ir bail ka mans vīrietis to varētu uzzināt.Var jau gadīties paziņu lokā bijušie klienti.Tāpēc gribu pajautāt vīriešiem kā viņi rīkotos ja uzzinātu ka viņu sieviete ir nodarbojusies ar prostitūciju?Varētu vai nevarētu to pieņemt?

Epifanija  riebekle arī godīgām piedāvājās ar frāzi izstāstīšu un ko tagad, baidīties un pārgulēt?

rikititikitai  Pasaki, ka Tev ir dvīņumāsa, ko uzreiz pēc dzimšanas dzemdību nama sanitāre pārdeva kādai bagātai ģimenei, bet vēlāk ģimene nonāca nabadzībā un tā nabaga meitene bija spiesta nodarboties ar prostitūciju :)))
Bet ja nopietni, labāk izstāsti pati.Labāk viņš Tevi pamet uzreiz, nekā vēlāk. Tikai saki, ka to darīji apstākļu spiesta, nevis prieka pēc. Ja man džeks pastāstītu, ka naudas dēļ filmējies porņukā, es viņu tādēļ nepamestu, 100%. Lai veicas!

solvitas  Gluži otrādi pasaule ir gana plaša un var aizbraukt uz tādu vietu, kur neviens neko nezin un sākt visu no gala. Paliekot šeit ir ļoti maza iespējamība, ka to pieņems un Tev lai sevi pierādītu godīga cilvēka ampluā būs jānodzīvo tikpat gadu cik oavadīji tajā rūpalā, lai visi noticētu, ka esi mainījusies un tas tik tāds pagātnes rēgs jaukam, godīgam cilvēkam. Vēl jau ir variants iepazīties ar nekomunikablu vīrieti, kurš dzīvi pavada maršrutā darbs - dīvāns-tv un kuram nemaz nav tādu draugu, kuri izmanto šādus pakalpojumus.

riebekle  Epifanija, godīgajai kāda ir iespēja ko tādu dzirdēt? Un no kā godīgajai baidīties? Ka izstāstīs, bet vīrs jau zinās? Ja mīlēs no visas sirds, spēs piedot. Ja nē, nu vismaz nav risks nākotnē, ka pametīs, piemēram, kad jau pirmo bebi gaidīs.

VecmeitaARrunci  Ja nu buutu tik miilosa,tik godiiga,tad te netupeetu.

rinkulis  Kas buus, ja uzzinnas?
Scenarijs:
Apprecaties, iespejams tiekat pie atvases, un tad viirs uzzin.
Reakcija:
a) nu labi-kas bijis bijis-viss mums labi.
b) tu man meloji-p** utt. - gimene pajuuk.

Rezultaats: 3 nelaimiigi cilveeki.

Bet, ja izstaasti pirms kaazaam, tad
Reakcija:
a) nu ok-tas neko nemaina, es juutos kaa juutos-viss labi.
Rezultaats:2 laimiigi cilveeki ar iespeju radit vel kaadu laimiigu cilveecinju.
b) taada tu man neesi vajadziiga-biju labaakaas domaas.
Rezultaats:2 nelaimiigi cilveeki.

Ja tagad saliidzina teikt vai neteikt,
Tad redzams, ka pasakot varbuutiiba ciest ir mazaakam skaitam cilveeku.

Taapeec iztaastiit buutu vispareizaakais.

Jurijs1962Augums163  Sievietei viegli izmainīt imidžu, izmaini savo, un nestaigājiet ar savu vīrieti naktsklubos un restoranos - vēd viņu teatrī : uzsāc patiešam jaunu dzīvi.

Flints  Iesaku cienījamai topika autorei sākotnēji izvēlēties aplinkus paņēmienus – piemēram, kopīgi noskatīties 1990.gadā Holivudā uzņemto romantisko komēdiju ”Jaukā sieviete” (”Pretty Woman”) ar Džūliju Robertsu un Ričardu Gīru galvenajās lomās, pavērot mīļotā vīrieša reakciju un vēlāk pārspriest ar viņu filmā ietverto problemātiku. Tas vismaz nebūs jums abiem tik traumatiski un ”lielos vilcienos” ļaus izdibināt vīrieša attieksmi pret senākās profesijas pārstāvēm, kuras nolēmušas turpmāk dzīvē iet citus ceļus. Lai viss izdodas! :)

Jurijs1962Augums163  Pasenā filmā "Vaterloo Tilts" man likas bija ari kaut ko tāds, uz to pusi.

Klarine  Pasmags gadījums, jo vīrieši mēdz piedot sievietēm jebko - muļķības, stulbības , piedzīvojumus, pat vīriešu virtenes, izņemot vienu - pārdošanos par naudu. Nav svarīgi, vai stāvēji uz ielas vai biji augsti apmaksāta eskorta meitene. Jau Remarks savās grāmatās par to brīdināja. Ar pagātni ir grūti sadzīvot, bet aizmirst ir neiespējami. Stāsti ir dzirdēti visbēdīgākie, jo vīriešu acīs tas ir viens , ko sauc par nāves grēkiem. Tādas lietas nemēdz piedot.
Iespējams, ka, tomēr, kāds to pagātni var paslaucīt zem paklāja, bet , ja kaut kas noies greizi vai nepaveiksies kopdzīvē,tad tas tiks vilkts ārā dubultā un sekas būs neprognozējamas.

Eiropa  Iesaku turēt muti un visu noliegt

valmierietis333  Ieslēdzies vannasistabā , no mājas ārā neej , tad neviens ar pirkstu uz tevi nerādīs ! ;)

runcizs  13:52 - pilnīgi pievienojos. Vīrišķim par dāmas pagātni nav viss jāzina (un otrādi). Galu galā, mēs esam par saldu miegu un mierīgu gulēšanu, bet, kā tautas gudrība vēsta: меньше знаешь - крепче спишь :)

bumpastiks  Nu man pašam gan tas nebūtu diez ko patīkami ja uzzinātu.Pat nezinu kā rīkotos.

Drole  Ko var njemties. Klajsh un primitiivs feiks shitais emmis.

Valteris  Es vīrieša vietā tev iedotu ar kāju pa D - vilks maina kažoku, tikumu nē.

neko  Pievienošos viedoklim;
"Nav vienādu sieviešu un vienāda attieksme. Ar vienu partrauktu attiecibas, ar citu turpinātu..."

Torpedo  Saka, ka čekisti nekad nav _bijušie_. Domāju, ka tas pats ir *aukām

baluba  Ja sieviete man ļoti patiktu, un būtu iemīlējies domāju sagremotu bez problēmām uzzinot to no viņas ........ ja man to kāds paziņa čukstētu, es baidos ka apdomātos, un noteikti justos ļoti nepatīkami. Kas bijis bijis galu galā.....

kvarts  es negribētu zināt, ka mana sieviete ar ko tādu ir nodarbojusies.
ja kāds paziņa vai draugs man stāstītu, ka viņa ir bijusī prostitūta, neatejot no kases dabūtu pa galvu.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu