Kas būs ja uzzinās?

Esmu attiecībās ar vīrieti kuru ļoti mīlu un viņš arī ļoti mani mīl.Domājam tuvākajā nākotnē precēties.Bet man ir kāds tumšs pagātnes noslēpums.Agrāk strādāju ekskorta servisā un visai intensīvi.Pat pašu attiecību sākumā arī.Tagad gan esmu pilnībā atmetusi šo nodarbi, bet pasaule ir maza un man ir bail ka mans vīrietis to varētu uzzināt.Var jau gadīties paziņu lokā bijušie klienti.Tāpēc gribu pajautāt vīriešiem kā viņi rīkotos ja uzzinātu ka viņu sieviete ir nodarbojusies ar prostitūciju?Varētu vai nevarētu to pieņemt?

Hiranja  Man būtu jautājums cik tā sieviete ir uzticama. Vai nenodos naudas vai kādu citu kārdinājumu dēļ. Ja iekšēji jūtu pozitīvu atbildi, tad vecos grēkus piedotu. Neesmu jau pats arī bijis svētais. Nepiedotu, ja mēģinātu mani apmānīt, noklusēt. Tas jau defaultā izslēdz uzticamību.

Duhovnijs  Tad jau labāk uzzina, ka bija prostitūta un naudu ar vāveri pelnīja, nekā bija vienošanās emka, kurai pāri kādas pāris rotas gājušas.

kosrem  Jaunībā cietumā sēdēju, visu mūžu prātīgi dzīvoju, vai tāpēc man jājūtas kā noziedzniekam?
Kas bija tas bija!

Minkans22  Izstāsti godīgi savam vìrietim pati, kamēr kāds cits to nav izdarījis! Ja viņš tiešām tevi mīl, tad sapratīs.

av2  brauc uz citu valsti, ta nu gan probleema. Nevajag nemaz buut bijussajai prostituutai , lai buut broblemaatiski tajaa passaa pilseetinnaa saakt...normaali dziivot. Citaa valstii vari mieriigi saakt jaunu dziivi , no nulles, neviens netraucee. Bijussie, un bijussaas nereegojaas utt.

Karmensita  priecīgs nebūs

davisg  Atkarīgs no vīrieša. Es saprastu un nepārmestu. Nepārmestu arī to, ka iepriekš neizstāstīja.

Kas attiecas uz bijušo klientu satikšanu - viņi jau drošvien arī nebūtu priecīgi, ka kāds uzzina, ka izmantojuši šādus pakalpojumus, tāpēc nedomāju, ka ļoti jābaidās.

VAZ07  Viss atkarigs cik nobriedis un pieredzejis virietis ! pieredzejusi tadas lietas nesatrauc!

Piparkuka  Īstais cilvēks visu uzklausīs un sapratīs, par visu ko, lai ko tu būtu darījis/darījusi. Ja tu to esi pārstājis un- ja tu izstāsti.
Un savukārt cits nesapratīs, pieminēs. Tātad tas nav tavējais.
Pats fakts- nekas slikts. Cerams, ka nestāvēji uz Salaspils ceļa:)) Vai Čaka ielā- tās šausmīgi izskatās.
Taču, piem., Amsterdamā logos meitenes ir ļoti skaistas, ļoti!

ube  "ja mīl, tad piedod"- ...ņefiga. Atcerēsies tāpat, un iespējams sabojāt kopdzīvi tāpat.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu