Ja bērni pēc šķiršanās paliktu tēviem

VR teicis, ka, ja Latvijā pieņemtu tādu likumu, ka bērni pēc šķiršanās paliktu tēviem, tad pie mums nebūtu vairs šķirtu ģimeņu. Tas ir labs risinājums šai problēmai?

Tessa  man liekas, Luusila nav shkjiirusies un diezgan ilggadiigi dziivo lauliiba, Dana.

DanaL  Nu malacis tā Luusila, cepuri nost! Tad viņai bija visas tiesības nelietot kontracepciju un laist pasauē bērnus, atšķirībā no mums, pārējām? Un viņas ģimemē viss noteikti ir tikpat gludi un skaisti, kā kad tikko iemīlējās? Lai nu tā būtu, man prieks par viņu.

Mana draudzene, starp citu, arī ir tādās pat domās par savu nu jau gandrīz 30 gadus ilgo ģimenes dzīvi. Tas nekad, ka viņas vīrs man vairākkārt izteicis divdomīgus piedāvājumus un kniebis dibenā viņu pašu mājās, kad es tur ciemojos.

Tessa  emm, nesapratu. tagad kadam butu jakjida un/vai jaapšauba kada cita gjimenes dziivi? ta diezgan nesmuki izskatas.
nesmuki un ljauni.

DanaL  Tikai nevajag, Tessa, Tu visu lieliski saprati. Un nepārmet man nesmukumu un ļaunumu, labāk papēti rūpīgāk savus komentārus, kā tur ar smukumu un labvēlību.
Neiet runa par kāda ģimenes dzīvi, lai kāda tā arī būtu. Stāsts ir par to, ka kāds atļaujas pārmest citiem neizvēlību attiecībās. Neatkarīgi no tā, paliks cilvēki pēc 10 gadiem kopā vai nē, nevajag viņus tiesāt par to, ka viņi nelietoja kontracepciju, bet radīja bērnus. Un savukārt bērniem nav jācieš par to, ka viņi ir laisti pasaulē, un tāpēc jācieš piespiedu kopdzīve ar vecākiem, kuri viens otru vairs pat redzēt negrib.

Simbioze69  Es ar domāju, ka bērniem vajadzētu pie tēva!

Vientuļās mātes ir neaizsargātākas. Tad vēl visādi "papucīši", kas iet un nāk!

neko  Vientuļās mātes ir neaizsargātākas. Tad vēl visādi "papucīši", kas iet un nāk!
---
Nu biežāk gan dzirdēti nostāsti par ļaunajām pamātēm:)

Piektdiena  exactly 22:49. nebūtu pērtiķa, viens otrs beidzot dabūtu savu sex. tagad nekā-99 g jāgaida. jo nevar būt abi sliktumi-gan apvītis ārējais veidols, gan pretīgs knēvelis ar citu.

solvitas  Man ir bažas, ka tādā gadījumā palielinātos mazu bērnu mirstība. Jo ir tikai retais vīrietis, kurš spētu aprūpēt zīdaini un maza vecuma bērnu un pasargāt no visiem 101 un viena riska gadījumiem. Tad mazi bērni biežāk kristu pa logiem, norītu baterijas vai skrūves, Un vnk tiktu pakļauti fiziskai vardarbībai, jo tēvainis vairs nevarēdams izturēt bērna raudāšanu vnk sasistu viņu. Un bagātākie tāpat būtu spiesti ņemt aukli, jo mazi bērni tik bieži slimo, ka 1 nedēļa dārziņā un pēc tam 2 ned pa mājām ārstējies. Ar lielākiem bērniem ir savādāk, bet ar mazajiem viņi netiktu galā.

Pillerina  Tad būtu pilns ar suicidiem gadījumiem un VR paliktu bez darba, viens ar savu pip... ti.

LaskovijMerzavec  nu protams, vīrieši ir bezatbildīgi spermas sējēji un neko citu neprot un nevar...

studentka  Nu tavs VR acīmredzot ir ļoti sliktās domās par vīriešiem. Bet tev ta ko uztraukties par ģimeņu šķiršanos. Ar tavu attieksmi neviena tāpat ar tevi ģimeni neveidos.

solvitas  LaskovijMerzavec, ir arī atbildīgi un rūpīgi vīrieši, tieši tāpat kā ir bezatbildīgas un viglprātīgas sievietes. Taču lielākā daļa tiešām iekristu depresijā, ja tam vecim būtu jāsēž mājās ar brēcošu zīdaini un 5x dienā pamperus viņam jāmaina. Ja viņam uzteiktu darbu dēļ biežajām bērna slimošanām un viņš nonāktu lūdzēja kārtā. Negulētās naktis, bērna vemšana un caureja viņam varētu būt neizturami smaga. Tēvainim sperma spiež uz smadzenēm, bet viņš pat uz pusstundiņu nevar no tā bērna tikt vaļā, jo visu laiku ir viņš jāuzmana.

AivarsN  Pareizāk būtu, rūpīgi izvērtēt,pie kura no vecākiem bērniem būtu labāk. Pašlaik,lai bērni varētu palikt pie tēva,mātei ir jābūt pilnīgi bezcerīgai. Mātes drīkst regulāri dzert un rīkot skandālus ar saviem piegulētājiem,bet bērnus vienalga neatdos tēvam,kaut arī viņš būtu priekšzīmīgs cilvēks.

LaskovijMerzavec  Tikai nevajag Solvitas... pat negribas komentēt. Manis pēc vari turpināt sludināt, cik tas ir grūti - mazs bērns un cik virieši ir nevarigi...

Epifanija  AivarsN par tavu priekšzīmīgumu mēs vēl varam pastrīdēties, ka no tava paša stāstītā šeit, esi atstājis savu ģimeni un uztaisījis bērnu mazgadīgajai, un ja tagad nespēj mazgadīgajai nodrošināt visas ekstras, tai skaitā arī seksu, tad par savām vecuma kārībām ir arī tā ir jāmaksā, jānoskatās uz visu to no malas...

siltummilis  Pietiktu, ja tiesa objektīvi vērtētu kurš vecāks spēj labāk nodrošināt bērnu labklājību.
Šobrīd sievietēm ir ļoti izdevīgi izšķirt ģimeni.

Luusila  solvitas, es pazīstu vīrieti, kura sieva nomira dzemdībās. Abus dvīnīšus viņš pats izaudzināja, ar visām slimošanām, vemšanām, caurejām un visu pilno komplektu x2gab. Kad es viņu redzu, man paklanīties gribas.
Nav tā, ka visa vīriešu suga ir nekam nederīgi. Gadās arī saprātīgi un rīcībspējīgi eksemplāri. :)

solvitas  Ja vīrieši spētu rūpēties, tad viņiem arī dzintu bērni! Nez kāpēc dabā iekārtots tā, ka tie dzimst sievietēm. Re kur kuili Ansi pat ir nošķīruši blakus aplokā, jo mežacūkai Magonei ir piedzimuši braši mazulīši. Un tas viss tikai sivēntiņu labā. LaskovijNerzavec noteikti pat nevienu pamperi bērnam dzīvē nav nomainījis, bet teorijā filozofē kā varētu to darīt regulāri. Cik daudz vērnu dārza audzinātājas vīriešus tu esi redzējis? Nu feminizējas jau vīrieši pamazām, bet ne jau līdz tādai pakāpei. Te vienā diskusijā bija piemērs ar golfiņu un smagās tehnikas traktoru, kur teikt, ka var jau ar golfiņu rakt zemi un ar traktoru braukt šopingā uz lielveikalu, bet vai vajag? Cik saprātīgi tas ir? Vecis sēdēs mājās un mainīs pamperus, tikmēr sievietes betonēs un metinās?

Luusila  Taču nepārspīlē, solvitas. Es neatbalstu VR ideju, ko torpēdis licis tēmas pieteikumā; es tikai mēģinu pateikt, ka ir situācijas un ir vīrieši, kas lieliski tiek galā ar to šausmīgo darbu- mazu bērnu izaudzināšanu. Un nav visas sievietes svētās un neaizskaramās Indijas govis- daža ir tikai pavisam prasta govs, bez jebkāda svētuma.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu