Ja bērni pēc šķiršanās paliktu tēviem

VR teicis, ka, ja Latvijā pieņemtu tādu likumu, ka bērni pēc šķiršanās paliktu tēviem, tad pie mums nebūtu vairs šķirtu ģimeņu. Tas ir labs risinājums šai problēmai?

Epifanija  jā jā viņi jau domā, ka tā bērnu audzināšana ir tāda nieka lieta, varēs uz dīvānā pagulēt un pasapņot par skaisto dzīvi... par gulēšanu vispār būs jāaizmirst, tad būs četrāpus un rikšiem!..OHO arī nebūs vairāk... :D

solvitas  Luusila, nu un ka daži vīrieši ir tādi un dažas sievietes tādas? Tas nav pamats pilnībā mainīt dzimumu lomas!!! Tad sievietes vnk nereģistrēs tēvus, ja viņām ņems nost bērnus. Vai arī vnk pametīs tādu valsti. Izmantos spermas donoru pakalpojumus un tie veči varēs pūst stabulītē nekādu bērnu viņiem vnk nebūs bez sievietēm.

AivarsN  Nevienu neesmu pametis. Gan jaunākas,gan vecākas sievietes droši pamet vīru,jo labi apzinās,ka pašai iztika no alimentiem būs un vēl jaunajam džekam varēs aliņus izmaksāt. Ja pastāvētu tāda iespēja,ka tiesa var piešķirt bērnus tēvam,tad dāmas tik vieglprātīgi neskrietu pakaļ katram pretimnācējam,ignorējot savu bērnu viedokli un labklājību. Protams,tā rīkojas tikai daļa sieviešu. Bet pateicoties viņām labvēlīgajai likumdošanai,šai daļai ir tendence pieaugt.

leopardine  AivarsN, varbūt ir vērts novērtēt cilvēku pirms radīt ar viņu kopīgus bērnus? Savādāk izklausies pēc tāda ātro kredītu upura, kurš sūdzas kā viņu apmānījuši lai gan pats līgumiņu labprātīgi parakstījis. Tad arī prasīsi visus peļņas procentus atdot kredītņēmējam?:)

LaskovijMerzavec  Solvitas ... Tev ir viens vai divi berni??? Ar Tevi mēs parunāsim, kad Tev būs pieci un vismaz viens dvīnu pāris.

Tad mums bus lidzvertīga saruna un varesim paskaitīt, kurš te vairāk ir pamperus nomainijis, naktis negulējis utt...

/... ir sievietes mammas un ir tādas, kuras der tikai kā inkubātori un ir tādas, kuras par inkubatoriem pat neder../

AivarsN  Leopardine. Ja cilvēku tik viegli varētu novērtēt un iepriekš paredzēt,kas viņam ienāks prātā pēc vairākiem gadiem,tad precības būtu ļoti reta parādība.

Minkans22  Tas nav nekāds risinājums, jo ne jau bēfni ir problēms, bet abu laulāto nesaskaņas. Kāda jēga palikt attiecībās, kur nevalda pozitīva gaisotne, tādējādi bērni tiks vēl vairāk traumēti.

neko  Vispār "pamperus mainīt un ar krūti barot" , tas ir salīdzinoši ļoti īss un specifisks periods visā tanī laikā ko bērnam jāvelta:) Tikai 10 un vairāk bērnu ģimenēs dzīves lielākā daļa paiet zīdaiņus auklējot:))

Piparkuka  kas tas ir- VR??!
Šķiet, ka tam nav nekāda sakara. Lai paliek bērni pie tēviem. Tā jau arī daudzreiz notiek.

Zhenija  Un tad tie tēviņi zinātu.....

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu